Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > En iyi Kaş mekanları / Kaş’ta nerede ne yenir?

En iyi Kaş mekanları / Kaş’ta nerede ne yenir?

Kaş mekanları son dönemde büyük ilgi görüyor. Bunda Kaş’ın giderek popülerleşen bir tatil merkezi olmasının büyük payı var.

Kaş’a gitmeden önce dikkat!

Yemek yemeyi çok seven bir çiftiz. Bakmayın öyle… Tamam belli olmuyor olabilir ama baya büyük bir hazla yiyoruz .  “Haz mı? Yemek işte…” demeyin, biz karnımızı sadece doyurmak için değil zevk almak için yiyenlerdeniz. En lezzetlisini bulmak adınaysa tadını en bildiğimizi sandığımız yemeği bile denemek şart. Biz de her gittiğimiz yerde yeni lezzetler denemekten mutlu oluyoruz. Çünkü illa ki damağımızı şenlendiren bir yer buluyoruz… Kaş mekanları da damağımızı şenlendiren yerlerden oldu.

Kaş mekanları nı keşfetmek için yola çıkmadan önce Yolcu360’tan araç kiralamayı unutmayın çünkü mesafeler bir mekandan diğerine gitmek için uzak ve yol üstünde durup bakılacak çok şey var. Bu sebeple Antalya Havalimanı araç kiralama ya da Antalya Alanya Havalimanı araç kiralama tekliflerine mutlaka göz atın!

Minik bir dip not… Dikkat edin buradaki restoranlarda yer bulmak öyle sandığınız kadar kolay değil… Gitmeden 1 ay önce rezervasyonunuzu yaptırın, çünkü genel olarak Kaş mekanları küçük ve her gün dolu. Haydi hazırsak lezzet şöleni başlasın.

İşte en iyi Kaş mekanları

  • ZAİKA

Kaş ile ilgili sizi ne mutsuz eder diye sorsanız sanırım buraya kadar gelmişken Zaika’ya uğramadan dönmek deriz. Bir sorun niye? Ay sormayın ya direkt gidin, yiyin ve ne demek istediğimizi anlayın☺. “Nesi meşhur, ne yiyelim?” derseniz et severlere en güzel tavsiyemiz  Şaşlık Kebabı ve Zaikas…

Mezelerde bir o kadar lezzetli. Yalnız “Eroin” diye bir mezeleri var. Atom diye bildiğimiz meze aslında kendisi . Ama offf diyoruz. Bakın biz acıyı deli gibi yiyen insanlarız, herkesin çok acıymış dediği şeyi çerez diye yiyebilen acı severleriz☺. Ama bu acı başka acı bizden söylemesi☺. Acı severlere özel tavsiyemiz. Randevunuz olmadığı halde bir şeyler yemek isterseniz 18.30 gibi gidip masaların rezervasyon saatine kadar oturabilirsiniz.

  • NEREİD MEYHANESİ

Meyhane severlere tavsiyemizdir. Ara sıcakları, balıkları, mezeleri hepsi o kadar lezzetli ki. Özellikle levrek simit ve hamsi turşusuna biz bayıldık .

Merkezde çok kolay bulabileceğiniz bir yerde. İçinizi açan ve damak tadınızı şenlendiren lezzetlerle buradan mutlu ayrılacaksınız…

  • SARDELAKİ GREEK TAVERN

Kaş’ta bir Yunan esintisi etkisi yaratan bu mekan dışarıdan baktığınız zaman güzelliğiyle kendisini hemen belli eder…

Deniz kenarında olması da yemek yerken deniz manzarası görmek isteyenler için iyi bir seçenek.  Ot kavurma ve Sardelaki salatası tatmanız gereken lezzetlerden.

  • Bİ LOKMA

Bir anne kızın işlettiği sevimli bir yer. Yine rezervasyon yaptırmadıysanız uğrayabileceğiniz yerlerden muhakkak boş bir masa bulabilirsiniz. Mezeler ve balıklar standart lezzette… 

Burada özellikle ne yemeliyiz diye sorarsanız kuşkusuz mantı deriz☺.

  • ASMA6 RESTAURANT

Elit Fukaracığım hem deniz kenarında olsun hem de güzel müzikler olsun diyenleri şöyle müsait bir yere alalım☺. Burası hem büyük, hem canlı müziği var, hem de lezzetli ve taze deniz mahsülleri…

Rezervasyon yaptırmanıza gerek yok muhakkak boş yer bulabilirsiniz. Ama özellikle deniz kenarı istiyorum diyorsanız yine işinizi pek şansa bırakmayın deriz…

Bir sonraki lezzet rotasında buluşmak üzere…

 

Yorum ekle