Yolcu360 Blog
Elektrikli-BMWi-X3
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Tamamen Elektrikli BMWi X3’e Hazır mıyız?

Tamamen Elektrikli BMWi X3’e Hazır mıyız?

Elektrikli BMWi X3 2020 modeli nasıl görünüyor? Elektrikli BMWi X3’ün özellikleri neler? Kiralık BMW X3 fiyatları nasıl?

Tamamen Elektrikli BMWi X3’e Hazır mıyız?

Otomotiv dünyasında elektrikli ve hybrit modellere alıştık. Bundan beş sene önce çok az markanın çok az sayıdaki modelinde hybrit motor teknolojisi görürken şimdi %100 elektrikli otomobiller bile satılıyor. “Elektrikli araba alınır mı” demeyin! Koskoca BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Land Rover…bu işe yatırım yapıyorsa; vardır bir bildikleri.

Elektrikli-BMWi-X3

BMW’nin hybrit modellerine artık trafikte de rastlıyoruz. BMW i Serisi, şaşırtıcı derecede pazar payı yakaladı. Hatta ülkemizde bile (bile diyoruz çünkü henüz şarj istasyonu ve diğer alt yapı çalışmalarında çok gerideyiz) oldukça önemli bir miktarda BMW i Serisi satışı gerçekleşiyor.

Marka, yeni bir konsept üzerinde çalışıyor: Tamamen Elektrikli BMWi X3 modeli.

%100 Elektrikli BMW X3 Hakkında Duyduklarımız Neler?

Elektrikli otomobiller konusunda yeni hamleler yapmayı seven BMW markası yüzde yüz elektrikli BMWi X3 konseptinin  üretimine 2020‘de

başlayacak. BMW yetkilileri tasarım açısından BMW X3 ile arasında çok küçük farklılıkların olacağını ancak motor, performans ve sürüş dinamiklerinin çok farklı olacağını açıkladılar. 2020 model BMW X3 tasarımındaki ufak farklılıklar da böbrek ızgaranın biraz daha büyümesi ve ince mavi şeritler şeklinde özetlenebilir.

Elektrikli-BMWi-X3

Beşinci nesil e- Drive elektrikli motora sahip olacak olan bu konseptte, 266 HP güç üreten bir motor olacak. Elektrikli motorun batarya kapasitesi ise 70kWh. 2020 model X3, teknik açıdan, toplamda 532 HP sistem gücü sunacak şekilde tasarlanıyor. Menzil için verilen rakam ise 430 km.

 

Genişleyen BMW böbrek ızgarası, elektrikli motorla çalışan bir BMW olduğuna işaret eden mavi çizgiler kadar motordaki akıllı soğutma sistemi ve sıcaklık kontrol özellikleri de önemli. Geleceğe yön veren tasarımlar arasında şimdiden adından söz ettiren BMW X3 2020 modeli, yarım saatte %80 oranında bataryayı doldurabilecek.

 

Kiralık BMW Fiyatları Nasıl?

BMW kiralamak üzere bulunduğunuz bölge için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde fiyat araştırması yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasında karşınıza çıkan rezervasyon modülüne araç kiralamak istediğiniz bölgeyi örneğin Sabiha Gökçen Havalimanı ve tarih aralığını girmeniz yeterli. Ardından bu bölgedeki belirttiğiniz tarih aralığında müsait olan tüm kiralık araçlar ekranınıza listelenir. Listeden kiralık BMW modellerini süzebilirsiniz. Böylece Sabiha Gökçen Havalimanı kiralık BMW fiyatlarını görebilir, fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Örneğin Sabiha Gökçen’de en uygun fiyatlı kiralık BMW seçeneğine birkaç saniye içinde erişebilirsiniz.

 

Yorum ekle