Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > DS7 Crossback Fiyat / Citroen DS7 Özellikleri

DS7 Crossback Fiyat / Citroen DS7 Özellikleri

DS7 Crossback fiyat incelemesi yaptık. Citroen DS7 özellikleri arayanlar için detaylı bir çalışma ile aracın teknik özellikleri, fiyatı, tasarımı ve diğer detaylara baktık. DS7 Crossback 2019 modeli gibi 2020 DS Crossback seçenekleri de gelecek bir kaç yıl boyunca markanın tanıtımında büyük rol oynayacak gibi. Sizin için detaylı DS7 Crossback fiyat ve Citroen DS7 özellikleri bu yazıda.

DS7 Crossback Fiyat

DS7 Crossback fiyatı 325 bin TL’den başlıyor. Bu fiyat etiketi ile BMW X1 almak mümkün. Üzerine biraz ekleyerek BMW X3 de alınabilir. Ama bu iki seçeneğinde motor gücü benzinli DS7 Crossback’ten az.

DS7 Crossback 1.6 Özellikleri

DS7 Crossback fiyatı ne? Peki, DS7 Crossback’in motor özellikleri nasıl? DS7 Crossback kullananlar memnun mu? Benzinli DS7 Crossback alınır mı alınmaz mı? DS 7 Crossback’in dizeli var mı

Araba kiralama için İstanbul araç kiralama seçeneklerine göz atabilirsiniz.


Citroen DS Marka Otomobiller

DS markası, yeni bir marka ama DS amblemi yeni değil. Onu 1960’lardan beri görüyoruz. Citroén’in lüks ve konsept yüzü oldu o. Sonra 2000’lerin sonlarına doğru marka, DS için yeni bir gelecek planı yaptı ve kendi kanatlarıyla uçması için ona izin verdi. Süspansiyon konusundaki övgülerle ve tasarım konusundaki stil sahibi haliyle DS, bugünün güçlü bir otomobil markası olarak showroomlarda yerini alıyor. Sürüş modlarını kişiselleştirilebilen, katlanabilir analog saat gibi ilginç iç mekan detayları sunan,  açılabilir panoramik cam tavanla ferahlığı artıran bu otomobilin giderek daha fazla tercih edileceğini düşünüyoruz. PSA da biliyor ki, DS ile iyi iş çıkarıyor ama bilinirlik konusunda zayıf kalıyor. 

DS 7 Crossback Tasarımı Nasıl?

Elmas formuyla özel bir tasarım dili benimseyen DS7 ise crossback haliyle şehir içinde keyifle kullanılacak sportif lüks bir kompakt otomobil. İçinden dışına her detayı ince ince tasarlanmış bir otomobil. 

Tasarımında aydınlatma grubu çok zarif. LED gündüz farları ve kapılar açılıp kapandığında parlayan ışık kürecikleri de çok çekici. PSA Grubunun premium yüzünü temsil eden DS markasının bu kompakt otomobili iç mekanda da yoğun deri kaplama ile çok havalı. Elektrikli sırtlık ayarı teknolojisi sunan arka koltuklar ve arka kısımdaki geniş yaşam alanı, muhteşem. 


DS7 Crossback Yorumları

DS7 Crossback kullanıcısı bugün için kısıtlı sayıda. Yani, bu otomobil, çok geniş bir kitleye seslenmiyor. Ha! genel olarak marka stratejisi de bu yönde olabilir çünkü söz konusu sınırlı kitlenin çok sadık olması da dikkat çekici. Peki, DS7 Crossback kullananlar memnun mu? 2019 model DS7 Crossback yorumlarından edindiğimiz notlar şöyle listelenebilir:

  • DS7 Crossback 1,6 motoru, sessiz çalışıyor. 
  • Hızlanma konusunda da oldukça iyi. 
  • DS7 Crossback kullananların yorumlarına baktığımızda özellikle atak yapının çok sevildiğini öğreniyoruz. 225HP’Lik DS7 Crossback motoru oldukça atak. 
  • Ayrıca direksiyonun ataklığı ve yönlendirme becerisi de çok beğenilenler arasında. 
  • Dünya genelinde DS7 Crossback kullanıcı yorumlarında en çok dikkat çekeni, başarılı ses yalıtımı. Bu da onu, iyi bir uzun yol arkadaşı yapıyor. 
  • 100km’de 7 litre yakıt tüketimi (test verisi-fabrika verilerinde 5,9 litre yazıyor) fazla bulunuyor ama eklemek gerekir ki premium bir otomobilden bahsediyoruz. 

DS7 Crossback Motor Seçenekleri

  • 1,5 litrelik dizel motor 130HP güç üretiyor.
  • 1,6 litrelik benzinli motor da 225Hp güç üretiyor. 

Kiralık DS 7 Fiyatları Nasıl?

Kiralık DS7 fiyat listesi için ya da DS marka araba kiralamak için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Bir kaç saniye içinde yolcu360.com ile belirli bir bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık DS modeline erişebilirsiniz. Hangi rent a car firmalarında DS marka kiralık araç var öğrenebilir, fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilir ve planlarınız değişirse misafir hizmetleri departmanını arayarak koşulsuz iptal gerçekleştirebilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle