Yolcu360 Blog
DS7-Crossback-E-Tense-1
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > DS7 Crossback E-Tense 4×4 İncelemesi

DS7 Crossback E-Tense 4×4 İncelemesi

Fransız marka bu otomobil “tek bedende iki ruh” sloganı ile karşımıza çıkıyor. DS7 Crossback E-Tense 4×4, şarj edilebilir, hibrit özelliği ve şık tasarımıyla bütün dikkatleri üzerine çekiyor. SUV premium bu otomobille, sessiz ve sarsıntısız sürüşü ile konforlu bir yolculuk sizi bekliyor. Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken DS7 Crossback E-Tense diğer yandan en yüksek  performanslı ilk 4×4 olma özelliği taşıyor. Otomobildeki E-Tense rozeti ve şarj giriş soketi ile şık bir tasarım düşünülmüş. Vites kolu üzerindeki E harfi ilk bakışta göze çarpıyor.

DS7 Crossback E-Tense 4×4 otomobilin, güvenlik teknolojileri arasında gece görüşlü aktif çarpışma önleyici kameralar yer alıyor. Kameralar bozuk yolları algılayarak süspansiyon sistemini optimize eden asistanları devreye alıyor. Böylece sizlere güvenli ve konforlu bir yolculuk sunuyor.

DS7-Crossback-E-Tense-2.jpg

DS7 Crossback E-Tense 4×4 ‘ün direksiyonuna geçtiğinizde, size dört sürüş modu sunuyor. Bunlar spor, hibrit, konfor ve elektrikli sürüş modları. Ayrıca otomobilin rejeneratif fren sistemi de bulunuyor. Böylece otomobil yavaşlama sırasında, tekerleklerdeki kinetik enerjiyi elektriğe dönüştürüyor.

Otomobilde E-Save sistemi de bulunuyor. Bunun anlamı, aracın yolculuğunuzun son kilometrelerinde %100 elektrik modunda sürüş yapmak için enerji yedeklemenize olanak sağlaması. Şık tasarımı, esnek ve güçlü SUV otomobil, kullanıcılarına birçok ayrıcalık sağlıyor.

Dünyanın en pahalı arabaları yazımız için tıklayın.

DS7 Crossback E-Tense 4×4 Konfor ve İç Hacim:

DS7 Crossback E-Tense 4×4 otomobil sizlere sınırsız konfor sunuyor. SUV otomobilin iç hacminde, arka koltuklardaki sırtlıklar elektrikli olarak ayarlanabiliyor. Koltukları daha fazla konforlu ve dayanıklı olsun diye yüksek yoğunluklu köpükten üretilmiş.

Ayrıca koltukların ön yüzeylerinde masaj, ısıtma, havalandırma gibi beş farklı dokunmatik mod bulunuyor. DS7 Crossback E-Tense 4×4 otomobilin geniş bir bagaj hacmi bulunuyor. Koltuk açılarına göre 555 ile 628 litre hacim sunuyor.

Otomobilin bagajı, arka tamponun altına doğru basit bir ayak hareketi yaptığınızda bagaj kapağının açılıp kapanmasını sağlayan erişim özelliği sağlıyor. DS7 Crossback E-Tense 4×4’ün şık torpido tasarımı ve konsüldeki E kabartmalı vites dizaynı ilk bakışta herkesi etkiliyor. 

DS7 Crossback E-Tense 4×4 Motor Özellikleri:

DS7-Crossback-E-Tense-3.jpg

Şarj edilebilir hibrit  Crossback E-Tense 4×4, 300 HP kilometre başına 34 gram CO2 emisyona sahip. WLTP’e göre 100 km’de 1,5 litre benzin tüketiyor. Otomobil sıfır emisyon modunda 58 kilometre tamamen sürüş menzili sunuyor.

Crossback E-Tense 4×4’ün batarya özellikleri, 32A güç çıkışına sahip 6,6 kW gücündeki şarj cihazıyla 1 saat 45 dakikada doluyor. Diğer seçenek ise 8A standart topraklı priz bağlantısı ile 8 saatte tamamen doldurabilirsiniz. Bu elektrik destekli 300 HP gücünde ve dört tekerlekten çekişli premium SUV otomobil standartları aşmayı başarıyor.

Otomobil 300BG ve 520 Nm tork özelliği ile 0’dan 100 km/sa hıza sadece 5.9 ulaştırıyor ve 235 km/sa azami sürede taşıyabiliyor. SUV otomobili ilk çalıştırma anında elektrikli sürüş modu devreye giriyor. DS7 Crossback E-Tense 4×4 otomobille tamamen elektrikli sürüş modunda 135 km/s hıza ulaşabiliyorsunuz.

Crossback E-Tense 4×4 ile yoğun trafikte size eSAVE seçeneğini sunuyor. Otomobil ihtiyaca göre sürüş esnasında bu menzili arttırabiliyor. Yüksek teknoloji, motor gücü ve şık tasarımı ile tasarlanmış olan bu SUV otomobil adeta kendine hayran bırakıyor. 

DS7 Crossback E-Tense 4×4 Donanımlar:

DS7-Crossback-E-Tense-4×4.jpg

  • DS NIGHT  VISION

Bu sistem size en iyi gece görüş mesafesini sağlıyor. Kızılötesi kamerası otomobilin ızgarasında yer alıyor. Bu sayede 100 metreye kadar her şeyi algılıyor. Bu teknoloji size tehlikeleri önceden algılanmasını ve anında tepki vermenizi sağlıyor.

  • DS SAFETY

Uzun seyahatlerde, kötü görüş açısı ve dikkatsizlik tehlike oluşturabiliyor. DS SAFETY, seyahatinizin daha güvenli olmasını sağlayan birtakım önemli işlevi devreye sokuyor. Bu işlevsellik sayesinde trafikte güvenli yolculuk yapmanızı sağlıyor.

  • DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Crossback E-Tense 4×4 otomobil, kamerası ve sensörleri sayesinde hataları ortadan kaldırmak için yolda olabilecek her hatayı önceden algılıyor. Bu teknoloji verileri gerçek zamanlı olarak bilgisayara iletiyor. Bu sayede süspansiyonların esnekliğini veya sıklığını düzenlemek ve en iyi konforu sağlamak için tekerleklerin her birinde bağımsız olarak aktif hale geliyor.

  • DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Bu teknoloji, sürücünün dikkat dağılmasının en ufak belirtisinde otomatik olarak sesli bir sinyal gönderiyor. Aynı anda otomobilin orta ekranında bir uyarı mesajı görünüyor. Otomobildeki bu sistem güvenliğiniz için  gece ve gündüz devrede oluyor.

  • DS ACTIVE LED VISION

Crossback E-Tense 4×4 otomobilin DS ACTIVE LED VISION donanımı bir LED projektöründen ve üç dönen LED modülünden oluşuyor. Bu sayede otomobile optimum bir görüş açısı veriyor. Bütün bu modüller kullanıcıya güvenli ve konforlu yolculuk sağlıyor.

  • DS CONNECTED PİLOT

Bu sistem sayesinde otomobiliniz yol alırken  tüm kontrolü kendisi alabiliyor. Bu modül isteğe bağlı olarak devreye alınıyor. DS CONNECTED PİLOT sayesinde size sadece yolun keyfini çıkartmak kalıyor. 

  • DS PARK PİLOT

DS7 Crossback E-Tense 4×4 , DS PARK PİLOT teknoloji sayesinde aracı kendi kendine park ediyor. Bu özelliğini kullanırken otomobil paralel ya da çapraz olarak park edebiliyor. Bu özellik direksiyon ve pedalları kullanmadan sizlere büyük bir konfor sağlıyor.

  • TEKNİK VERİLER

DS7 Crossback E-Tense 4×4’ün diğer otomobillerden farklarını verilerle sıralayalım:

  • Beygir gücü: 300 HP
  • Tork: 520 Nm
  • Motor: 4 Silindirli 1598 cc benzinli / 13.2 kWh hibrit
  • Emisyon değeri: 34 gr/ km
  • Maksimum hız: 235 km/s
  • Şanzıman 8 ileri otomatik
  • Yüzde yüz elektrik menzil: 58 km (WLTP)
  • 0-100 km/s hızlanma: 5.9 sn
  • Yakıt tüketimi: 1.5 lt / 100 km
  • Bagaj Hacmi: 555 lt
  • Jant: 19 – 20 inç jantlar

Kiralık Araç mı Arıyorsunuz? 

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı vade farksız 3 taksitle kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

 

Yorum ekle