Yolcu360 Blog
Honda Civic Sedan 1,6 i-DTEC Ececutive
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Dizel Otomatik Honda Civic Sedan Kiralanır mı?

Dizel Otomatik Honda Civic Sedan Kiralanır mı?

Dizel otomatik sedan araç seçenekleri içinde Honda Civic çok önemli bir yere konumlanır. Hep popüler hem de ihtiyaçlara cevap veren bir seçenektir. Peki, yeni dizel otomatik Honda Civic sedan nasıl? 

Kiralık dizel otomatik araç mı arıyorsunuz? Dizel otomatik Civic sedan kiralamak mı istiyorsunuz? Peki, Honda Civic sedan’ın dizel otomatiği nasıl? Hem Dizel hem de otomatik araç kiralama fiyatları nasıl? Dizel otomatik Civic ne kadar yakar? Dizel ve otomatik Honda Civic Sedan kiralanır mı?

Dizel Otomatik Honda Civic Sedan Kiralanır mı?

Kiralık dizel otomatik Honda Civic Sedan arıyorsanız; bu yazımız tam size göre. Dizel otomatik kiralık araçlar ve Honda Civic Sedan dizel ve otomatik versiyonu hakkında detaylı bilgi için okumaya devam edin.

Honda Civic Sedan Hakkında

Honda, Civic modelinde çok geniş motor seçeneği sunuyor. Bu da aracı özellikle Türk tüketici için çok çekici kılıyor. Diğer yandan Civic HB ve sedan karoserde, motor gücü ve hızlanma verileri ile de yabana atılır sonuçlar sunmuyor. Üstüne bir de sınıfına göre geniş bagaj, geniş iç mekan eklenince pek çok kişi hem araba alırken hem de araç kiralama yaparken Honda Civic tercihini öne çıkarıyor.

2018 model Honda Civic Sedan’ın özelliklerine baktığımızda, aracın 1597cc motor hacmi, 88kw/120Hp 4000d/d motor gücü ve 300Nm 2000d/d tork verisini görüyoruz. Ayrıca önden çekişli 9 ileri otomatik şanzıman bileşimi çok başarılı. Genel bir değerlendirmeyle Honda’nın yeni Civic sedan’ı dizel ve otomatik kılarak, alıcıyı da araç kiralamak isteyen kullanıcıyı da cezbettiğini söyleyebiliriz.

Honda Civic Sedan 1,6 i-DTEC Ececutive

Honda Civic Yorumları 

İstenildiğinde direksiyon arkası kulakçıklarla manuel olarak da kullanılabilen otomatik dizel Civic için şanzıman sürücü tepkisine hızlı cevap veriyor yorumu yapılıyor. Pek çok kullanıcı şanzımanın atikliğini övmüş. 120Hp’lik dizel motor+9AT ikilisi beklentileri karşılayan bir iş çıkarıyor.

Araç kiralamada dizel seçeneği de otomatik seçeneği de hep ilk tercihtir. Çünkü kullanıcı kiralık araç için fazla yakıt masrafı yapmak istemez. Diğer yandan otomatik şanzımanın konforunu yaşamak ister. Bu nedenle kiralık araba arayışında dizel otomatik kombinasyonu daha fazla tercih edilir. Honda markası ve Civic modeli de rent a car alanında en popüler marka model kombinasyonlarından biridir. Dolayısıyla Honca Civic model tercihi pek çok kişi için önemli. Diğer yandan incelediğimiz araç sedan karoserde. Honda Civic sedan karoseri ise geniş iç hacim, geniş bagaj hacmi ile çok konforlu. Özellikle uzun yola çıkacaklar, kalabalık bir grup olarak ya da ailece araç kiralama yapacaklar için Honda Civic Sedan dizel ve otomatik seçeneği mükemmel demek yanlış olmaz.

Yolcu360 ve Araç Kiralama
  • Honda Civic araç kiralama için ödüllü misafir hizmetleri ile dilediğiniz her an ulaşabileceğiniz bir online sistem sunar. Böylece araba kiralarken daha pratik bir yöntem tercih etmiş olursunuz.
  • Rent a car için planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkı verir. Böylece seyahat planlarınızın değişikliği ile ilgili sorunları çözmeye çalışırken bir de iptal hakkı konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
  • Kiralık araba için kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Bu sayede ödeme konusunda sorun yaşamazsınız. Seyahatiniz esnasında ödeme konusunda kafanızda soru işaretleri oluşmaz ve tatilinizde ulaşım konusunda sorun yaşamazsınız.
  • Online olarak sadece akıllı telefonunuzla bile araç kiralama işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Vakitten tasarruf edersiniz. İstediğiniz her yerde araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sistem üzerinden bir bölgedeki örneğin İstanbul’daki en uygun fiyatlı kiralık araç seçeneğini bir kaç saniye içinde görüntüleyebilirsiniz. Zamanı verimli kullanmış olursunuz. İstediğiniz aracı hemen bulabilirsiniz.
  • Kiralık Honda Civic için fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede bütçenize en uygun olan araçları rahatlıkla bulabilirsiniz. Dilediğiniz aracı ve fiyatı saniyeler içinde bulabilirsiniz.
  • Araba kiralama seçenekleri için birden fazla rent a car firmasının müsait araç listesine tek web sayfası üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  • Şehir merkezi rent a car kapsamında çok zengin bir seçenek havuzu içinden seçim yapabilirsiniz. Yolcu360, Türkiye’nin neredeyse her ilinde araç kiralama seçeneklerine sahip. Seyahat edeceğiniz il için dilediğiniz aracı bulabilirsiniz.

Yorum ekle