Yolcu360 Blog
Ford Kuga Kırmızı

Dizel Otomatik Ford Kuga Testi

Dizel otomatik Ford Kuga testi yaptık. Artık 1,5 litrelik turbo dizel motor ve otomatik şanzıman ile çok daha çekici olan yeni Kuga hakkında detaylı bilgi paylaştık. İşte dizel otomatik Kuga. Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak Ford marka bir aracı deneyimlemek ister misiniz? 🙂

Dizel Otomatik Ford Kuga Testi

Makyajlı Kuga efsane olmuş. Geniş iç hacim, iri hatlar, güçlü bir izlenim ve premium iç mekan keyifli sonuçlar sunuyor. Tasarımda irileşen hatlar, iç mekanda dijitalleşen detaylar ve donanımda zenginleşen paketler önemli.

Ford Kuga Kırmızı

Yeni Kuga Tasarım Detayları

Yeni Ford Kuga  hakkında ilk dikkat çekici detay, selefinden daha güçlü bir görünüme sahip olması. Zira, ebatlar büyümüş. Profilde pek bir değişiklik yok ama öne ve arka kısım makyajla epey değişmiş. Ön ızgara öne çıkarılmış ve irileşmiş. Sis farları ve ön tampon da elden geçirilmiş. Arkada bagaj kapağındaki plakalık yukarı taşınmış. Peki, yeni Kuga’nın içi nasıl?

Dizel otomatik Ford Kuga

Ford Kuga İç Mekan Özellikleri

Yeni Kuga’nın iç mekanında değişim çok daha fazla hissediliyor. Yeni direksiyon simidinde kullanışlı düğmeler var. Multimedya ekranı da büyümüş. Orta konsol tasarımında sadelik hakim. Mekanik el freni yok onun yerine elektronik park freni var. 2017 model Kugalarda vites topuzu üzerinde düğmeler vardı ama yeni Kuga vites topuzunda bunlar yok.

Kablolu Şarjlı Ford Kuga 2020 yazısı için tıklayınız.

Sıfır Kuga Alacaklar Şanslı!

Yeni Kuga’nın donanımı da daha zengin. Özellikle güvenlik donanımları zenginleşmiş. Şerit takip asistanı, şehir içi aktif fren yardımcısı, kör nokta uyarı sistemi gibi güncel özellikler standart pakette var.

Donanım zenginleşmiş ve Kuga’nın motor şanzıman ikilisi de yenilenmiş. Artık dizel otomatik Kuga alma şansınız var. Alt devirlerden itibaren canlı yapıda olan dizel motor, ani hızlanma konusunda da başarılı.  Üstelik ekonomik sürüş konusunu da iyi optimize ediyor. Powershift şanzıman da tepkileri hızlı algılıyor.

Ford Kuga Yorumları Nasıl?

Modern ve güçlü yeni karoser çok sevilmiş. Yeni Kuga kullananların pek çoğu yeni tasarımdan memnun. Ancak aracın iri kıyım duruşuna rağmen iç mekanda çok ferah bir etki yok üstelik arka görüş açıları biraz kısıtlı. Aracın süspansiyon yapısı sert. Bu, keyifli bir sürüş sunsa da konfor odaklı düşünenler için başka bir deyişle yumuşak süspansiyon isteyenler için Kuga, iyi bir alternatif olmayabilir.  

Ford 2020 Model Otomobilleri için tıklayınız.

Ford Kuga’nın Rakipleri Kimler?

Kuga yerine ne alabilirim ya da Kuga ayarı neler var diye düşünenler Peugeot 3008 ve Renault Kadjar modellerine bakabilirler. Hemen ekleyelim ki sıfır Kuga fiyatı 124 bin Tl bandından başlıyor. Rakiplerden Peugeot 3008’in fiyatı 144 bin TL bandından başlıyor ve sıfır km Renault Kadjar fiyatı da 118 bin TL civarından başlıyor.

Dizel Otomatik Kuga Ne Kadar Yakar?

Dizel otomatik Ford Kuga ne kadar yakıt tüketir? Öncelikle Kuga yakıt deposu 60 litre. Şehir dışında 4,6 litre/ şehir içinde 5,1 litre tüketim yapıyor. Kuga ortalama yakıt tüketimi miktarı ise 4,8 litre.

Ford Kuga Bakım Aralıkları ve Bakım Maliyeti

Ford Kuga’nın bakım aralıkları 15 bin km’de bir şeklinde belirlenmiş. Yıllık bakım maliyeti ise ortalama 1.900TL. Ford Kuga garanti süreleri de mekanikte 3 yıl/ boyada 3 yıl ve korozyonda 12 yıl.

Kuga’nın teknik Verileri
  • Maksimum Hız: 171km/s
  • Bagaj Hacmi: 456litre
  • Rölantide gürültü: 44dB(A)
  • Aktarma- Şanzıman: Önden çekişli- 6 ileri otomatik

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle