Yolcu360 Blog
Daihatsu Copen Coupe
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Daihatsu Copen Coupe Çok Güzel Olmuş!

Daihatsu Copen Coupe Çok Güzel Olmuş!

Daihatsu Copen Coupe modeli, 2019 otomobil modelleri arasına bomba gibi düştü. Tokyo Otomobil Fuarında tanıtılan Daihatsu Copen Coupe 2019 modeli, tüketici beklentilerine bir yanıt olarak tasarlandı. Peki Daihatsu Copen Coupe nasıl?

Daihatsu Copen Coupe

Bu görseli gören otomobil tutkunları, Daihatsu’nun ikonik modelini hatırlamış olmalılar. Copen Coupe 2019 modeli de bu ikonik modelin bugüne yansıması aslında. Şimdilik sadece 200 adet ile sınırlı kalacak olan üretim, talebe göre şekillenecek gibi.

Daihatsu Copen Coupe

Daihatsu Copen Coupe bu yıl Nisan ayı itibariyle üretilecek. Sadece 200 adet üretilecek olan otomobilin plakalığında üretim bandından çıkan kaçıncı araç olduğu yazacak.

Daihatsu Copen Coupe

65 beygirlik güç üreten motor ve bazı teknik detaylar dışında araç hakkında şimdilik fazla bilgi yok.

Yolcu360 İle Araç Kiralamak Artık Çok Kolay

Daihatsu Copen Coupe

  • Araç kiralama konusunda ödüllü misafir hizmetleri ile dilediğiniz her an ulaşabileceğiniz bir online sistem sunar. Böylece araba kiralarken daha pratik bir yöntem tercih etmiş olursunuz.
  • Araba kiralama yaptıktan sonra planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkı verir. Böylece seyahat planlarınızın değişikliği ile ilgili sorunları çözmeye çalışırken bir de kiraladığınız aracı iptal etmekle ilgili sıkıntı yaşamazsınız.
  • Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Bu sayede ödeme konusunda sorun yaşamazsınız. Seyahatiniz esnasında ödeme konusunda kafanızda soru işaretleri oluşmaz ve tatilinizde ulaşım konusunda sorun yaşamazsınız.
  • Sistem üzerinden bir bölgedeki örneğin İstanbul’da ki en uygun fiyatlı İstanbul Havalimanı oto kiralama seçeneğini bir kaç saniye içinde görüntüleyebilirsiniz. Zamanı verimli kullanmış olursunuz. İstediğiniz aracı hemen bulabilirsiniz.
  • İstediğiniz kiralık araç için fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Bu sayede bütçenize en uygun olan araçları yolcu360.com üzerinden rahatlıkla bulabilirsiniz. Yolcu360.com ile dilediğiniz aracı ve fiyatı saniyeler içinde görebilirsiniz.
  • Yine yolcu360.com ile birden fazla rent a car firmasının müsait araç listesine tek web sayfası üzerinden erişim sağlayabilirsiniz
  • Türkiye’nin neredeyse her şehrinde ve havaalanında araç kiralama seçeneklerine sahip olan Yolcu360 ile tanışmaya ne dersiniz? 🙂

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle