Yolcu360 Blog
dacia lodgy azur mavi, ticari araç, inceleme, dacia lodgy 2021 alınır mı?
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Dacia Lodgy İncelemesi, Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi (2021)

Dacia Lodgy İncelemesi, Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi (2021)

Dacia Lodgy 2021 incelemesi ile karşınızdayız.

Dacia markası üretmiş olduğu otomobiller ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Ayrıca marka, amaca uygun ekonomik araçlarıyla piyasada tercih ediliyor. Bunun yanı sıra ticari otomobilleri ile de sıklıkla öne çıkan Dacia, tercih edilen bir marka. Yeni Dacia Lodgy incelemesine göz atarak aracı yakından tanıyabilirsiniz. Bu inceleme sayesinde aradığınız ticari modelin Lodgy olup olmadığına da karar verebilirsiniz. Bakalım, 2021 Dacia Lodgy nasıl?

Dacia Lodgy Hakkında

Ekonomik araçlarıyla öne çıkan Dacia markasının üretmiş olduğu ticari otomobil Lodgy ülkemizde sıklıkla tercih edilen bir model. İster otomobil ister ticari şekilde kullanılabilen 2021 Lodgy, 7 koltuğa kadar artırılabilir yapısı ile geniş ailelerin tercihi oluyor. Yeni Lodgy fiyatları ekonomik olduğu için de  oldukça mantıklı bir otomobil. Standart şekilde 5 kişilik sunulan ticari, 7 kişiye kadar opsiyonel bir şekilde artırılabiliyor. 7 kişi kapasiteli model, gerçekten konfor odaklı.

dacia lodgy arkadan görünümDacia Lodgy Özellikleri Ve Fiyatları

Kullanışlı yapısı ile öne yıllardır ülkemizde ciddi satış rakamlarına ulaşan Lodgy, 2021 yılında yenilenen formu kullanıcıların karşısına çıkıyor. Araç, fiyat performans endeksli bir otomobil olması nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. Yeni Lodgy özellikleri ve fiyatları da merak edilen bir konu.

dacia lodgy arkadan görünüm, tasarım, özelliklerTasarım Özellikleri

Model, tasarım özellikleri ile ticari otomobil seven kullanıcıların dikkatini çekiyor. Öncelikle otomobil tavan çıtaları ile birlikte sportif bir görünüme sahip. Ayrıca uzunluğu ile iddialı bir görünüme sahip olan Lodgy’nin kapı altlarında plastik parçalar yer alıyor. Bunun yanı sıra otomobilin sağ ve sol çamurluğunun üstünde sinyal lambaları bulunuyor. Ayrıca ön ızgarasının görünümü ve amblem yerleşimi şık bir görünüme ulaşmasına imkân tanıyor.

Geniş aracın arka tasarımı ile de öne çıkıyor. Otomobilin bagaj kapısı yukarıya doğru açılıyor. Plakanın üstünde bulunan plastiğin üzerinde modelin ismi büyük fontlar ile yazılmış ve arka tasarıma renk katılmış. Dacia Lodgy’nin bagaj kapağının üstünde stop lambası yer alıyor. Bagaj kilidi plakanın üzerinde yer alan tuş ile açılabiliyor.

dacia lodgy renk seçenekleriRenk Seçenekleri

Ticari otomobiller genellikle tek renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ancak araç,  ticari kullanıcısının yanı sıra bireysel kullanımı da oldukça önemsiyor. Yeni Lodgy kullanıcıları birçok renk seçeneği sunuyor. Model, renk seçeneği olarak; gece grisi, mika lacivert, opak beyaz, platin gri, siyah inci, turmalin kahverengi, azur mavisi ile geniş bir kataloğa sahip.

dacia lodgy boyutları nelerdirBoyutları

Otomobili görür görmez herkesin aklına aracın uzunluğu geliyor. Geniş ve uzun bir otomobil olan Dacia Lodgy boyutları ile geniş ailelerin tercihi oluyor. Geniş ailelerin yanı sıra ticari anlamda da yeni Lodgy talep görüyor. Araç, 4521 mm uzunluğa, 2004 mm genişliğe, 1679 mm yüksekliğe sahip.

Lodgy bagaj boyutları hakkında ne söyleyebiliriz? Yeni Lodgy 827 litrelik devasa bagajı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

dacia lodgy iç mekan tasarımıDacia Lodgy Tasarım İç Mekan Özellikleri

Lodgy geniş ve sade iç tasarımıyla minimal bir atmosfere sahip. Şimdi Lodgy’nin iç mekanına bir göz atalım.

Kokpit Özellikleri

Yenilenen model, gösterişten uzak sade ve kullanışlı bir kokpite sahip. Otomobilin analog hız ve devir saat göstergesi bulunuyor. En sağ kısımda ise ufak bir yol bilgisayarına sahip. Göstergelerin yanında piano black detay göstergelerin daha da şık gözükmesine imkân tanıyor. Klasik tuşlu bir multimedya ekranına sahip olan aracın Bluetooth bağlantısı mevcut. Otomobilin multimedyasının üzerinde kapı kilitleme tuşu ve dörtlü tuşu konumlandırılıyor.

dacia lodgy iç mekan tasarımı, lodgy kokpitAraç içinde manuel klima tuşları sunuluyor. Otomobilde manuel bir el freni ve start stop tuşu bulunuyor. Yeni Lodgy’nin koltukları oldukça konforlu. Ayrıca yan destekleri ile konforlu bir sürüşe imkân tanıyor. Otomobilin dikiz aynası geniş bir forma sahip. Bunun sebebi daha iyi bir görünüm alanı sunmayı amaçlaması.

Dacia Lodgy 2021 arka yaşam alanıArka Yaşam Alanı

Dacia Lodgy arka yaşam alanı ile öne çıkıyor. Ayrıca otomobil baş mesafesi ve diz mesafesi ile oldukça rahat bir yolculuk yapmanıza imkân tanıyor. Ayrıca opsiyonel bir şekilde koltuk arkası masa da kullanıcılara sunuluyor. Dacia Lodgy’nin arka cepleri bulunmuyor. Şaft tüneli konusunda da oldukça başarılı olan otomobilin arkası 3 kişi seyahate oldukça elverişli. Otomobilin arka yaşam alanında kafa başı aydınlatma da yer alıyor.

dacia lodgy arkadan görünüm, azur mavisi lodgyDacia Lodgy Motor Seçenekleri

Ülkemizde ticari otomobilleri ilgi oldukça yüksek. Bu otomobillerden biri olan yeni Lodgy ekonomik fiyatı ve özellikleri ile kullanıcıları memnun ediyor. Ancak bu memnuniyet motor seçenekleri konusunda memnuniyetsizliğe dönüşüyor. Dacia Lodgy motor seçenekleri olarak oldukça zayıf. Şu an için ülkemizde 1.5 Blue dCi 95 hp motor ile satışa sunuluyor.

Bu yılın en iyi aile arabaları için ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşmak için ilgili içeriğimizden devam edebilirsiniz.

Dacia Lodgy Fiyat Listesi

Ticari kategorisinde yer alan model, aynı zamanda otomobil olarak da kullanılabiliyor. Bu nedenle geniş ailelerin tercih ettiği bir ticari olarak öne çıkıyor. Dacia ekonomik araçları ile adından söz ettiren bir marka. Dacia Lodgy fiyatları da oldukça merak edilen başka bir konu.

Lodgy 2021 Kasım fiyat listesi aşağıdaki şekilde. Güncel fiyatlar için Dacia’nın resmi sayfasını kontrol edebilirsiniz.

Model Dacia Lodgy Fiyat Listesi (başlangıç fiyatları)
Ambiance  5 236.000 TL
Ambiance 7 240.900 TL
Stepway 5 246.900 TL
Stepway 57 250.900 TL

Dacia Lodgy Yorumları

Ülkemizde ciddi satış rakamlarına ulaşan Dacia, çıkardığı her modeliyle ciddi bir alıcı kitlesine hitap ediyor. Bunun yanı sıra Dacia marka otomobil almayan kullanıcıların aklında bazı soru işaretleri oluşabiliyor. Bu soru işaretlerini gidermede kullanıcı yorumları oldukça önemli bir konumda. Aynı şekilde Dacia Lodgy yorumlarını okuyarak, söz konusu otomobil hakkında aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

dacia lodgy direksiyonDacia Lodgy Alınır Mı?

Her çeşit ticari işletmeye hizmet edebilecek olan Lodgy, bireysel kullanım konusunda da tercih edilen bir otomobil. Bu noktada kullanım alışkanlıklarınıza göre Lodgy’yi incelemeniz de fayda var. Ekonomik fiyatları nedeniyle kullanıcıların aklına Dacia Lodgy alınır mı sorusu sıklıkla takılıyor. Söz konusu otomobilin özelliklerini inceleyerek, aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

dacia lodgy iç mekan tasarımıKiralık Lodgy Fiyatları

Kiralık otomobil piyasasında geniş otomobil bulmak oldukça avantajlı olabiliyor. Uzun yol yolculuklarında veya ticari olaylarda sıklıkla geniş otomobil tercih ediliyor. Genişliği ile ön plana çıkan modeller, konforlu olmaları ile isteniyor. Kiralık Lodgy fiyatları için yolcu360.com üzerinden online araştırma yapabilirsiniz. Böylece uygun fiyata geniş araç kiralama fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

yolcu360 blog arama bannerTüm Kiralık Araç İhtiyaçlarınızda Yolcu360 Yanınızda!

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile tüm kiralık araç ihtiyaçlarınız için 1 dakikadan kısa sürede hizmet alabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzlü mobil uygulamasında tek yapmanız gereken alış yerini ve kiralama tarihini seçmeniz. Ardından binlerce firmadan en iyi teklifler karşınıza gelecek!

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle