Yolcu360 Blog

Dacia Duster 1.5 dCi EDC Testi

Ayrıntılı bir Dacia Duster 1.5 dCi EDC testi

Dacia Duster 1.5 dCi EDC testi ile dizel otomatik Duster’ı inceledik. Dizel otomatik Duster almayı düşünenler için keyifli bir inceleme oldu. Yeni Duster kaç para sorusundan kiralık Duster fiyatlarına kadar geniş bir alanda yanıt aradık. İşte yeni Dacia Duster hakkında merak edilenler.

Dacia Duster 1.5 dCi EDC Testi

Dizel otomatik Duster çok sevildi. Zira, özellikle şehir içinde SUV araç kullanmak isteyen orta sınıf için çok iyi bir pazar analizi sonucu sunuyor. Bundan 4 yıl önce Duster için akla gelen önyargılar şimdi büyük ölçüde yok oldu. Bunda hem aracın donanım, iç mekan ve tasarımdaki iyileştirmelerinin hem de maalesef Türk tüketicinin alım gücünün azalmasının ve dolayısıyla seçeneklerin azalmasının etkisi de var. Peki, yeni dizel otomatik Duster nasıl? Duster kiralamak isteyenler veya dizel otomatik Duster almak isteyenler için araştırdık.

Dacia Duster
Dacia Duster

Dizel Otomatik Duster

Dacia Duster’ın otomatiği var mı sorusu bir süre önce çok popülerdi. Buna kulak veren marka, dizel otomatik versiyonu piyasaya sürdü. Kısa süre içinde de beklediği pazar payını kaptı. Yeni nesil otomatik şanzımanla daha iyi hızlanma ve yakıt ekonomisi mümkün kılınıyor. Peki dizel Dacia Duster ne kadar yakıyor?

Dizel Otomatik Duster Ne Kadar Yakıyor?

Dacia Duster dizel yakıt tüketim miktarı 100km’de ortalama  5,2 litre. Duster’ın yakıt deposu da 50 litre.

Yeni Dacia Duster Teknik Özellikler

Duster’ın teknik özelliklerine baktığımızda daha güçlü bir motorun seri otomatik şanzımanla ve daha iyi hızlanma verileriyle sunulduğunu görüyoruz. Detaylar şöyle:

Duster’ın Motoru Nasıl?
2018 Yeni Duster İç Mekan
Yeni Duster İç Mekan

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı- Turbo, Önde-enlemesine

Silindir/ Subap Sayısı: 4/8

Motor Silindir Hacmi: 1461cc

Maksimum Motor Gücü: 80kW/109HP 4000d/d

Maksimum Tork Verisi: 240Nm 1750d/d

Yeni Duster Ne Kadar Hızlanabiliyor?
Otomatik Vites Dacia Duster

Maksimum hızlanmasını 11,9 saniyede bulan Duster’ın hızlanma verileri şöyle:

0-50km/s Hızlanma: 3,8sn

0-80km/s Hızlanma: 7,8sn

0-100km/s Hızlanma: 12,6sn

0-120km/s Hızlanma: 18,9sn

0-130km/s Hızlanma: 23,0sn

 

Yeni DusterYeni Duster Boyutlar

Uzunluk: 4315mm

Yükseklik: 1695mm

Genişlik: 1822mm

Dingil Mesafesi: 2674mm

Duster bagaj hacmi: 475 litre

Kiralık Duster Fiyatları

Dacia Duster kiralamak için yolcu360.com üzerinden hızlı ve pratik bir araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfasını kullanarak hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı kiralık Duster seçeneğine pratik bir biçimde erişebilirsiniz. Çünkü sistem, bir bölgedeki hemen tüm rent a car ofislerinin araç müsaitliklerini görmenizi ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar.

Yeni DusterSıfır km Dacia Duster Kaç Para?

Sıfır Dacia Duster fiyatları 83 bin Tl seviyesinden başlıyor. Donanımı zenginleştirdikçe 90 bin TL ortalamasına ulaşıyor.

 

Yorum ekle