Yolcu360 Blog
Yeni Duster
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Dacia Duster 1.5 dCi EDC Prestige İncelemesi

Dacia Duster 1.5 dCi EDC Prestige İncelemesi

Yeni Duster donanım seçenekleri nasıl? 2018 model Duster’ın farkı ne? Yeni nesil Dacia Duster alınır mı? Kiralık Duster fiyatları nasıl ve uygun fiyata Duster kiralama seçenekleri neler….Dacia Duster 1.5 dCi EDC Prestige İncelemesi ile açıklamaya çalıştık. İşte Yeni Duster Prestige donanım seçeneğinin özellikleri ve uygun fiyata kiralık Duster bulmanın en kolay yolu…

Dacia Duster 1.5 dCi EDC Prestige İncelemesi

Motor tipi sıralı ve turbo olan araçta motor; önde ve enlemesine konumlanıyor. Dizel olan araçta 4 silindir 8 subap görev yapıyor. Motor silindir hacmi 1461cc. Motoun maksimum güç verisi 80kW/110 HP 4000d/d. Maksimum tork verisi 250Nm 1750d/d.

Dacia Duster Dizel Otomatik 2018 Modelinin Hızlanma Verileri Nasıl?

Konu hızlanma olunca maksimum hız verisi 171km/s. olarak ölçülmüş. 0-100km/saniye hızlanma verisi ise 11,9 saniye.

Yeni Duster

Dacia Duster Ne Kadar Yakıt Tüketiyor?

Duster’ın yakıt tüketim verileri de şöyle: 100km’de ortalama 5,1 litre yakıt tüketiyor.

Dacia Duster Boyutları Nasıl?

Boyutları nasıl sorusunun yanıtı: iri.

Uzunluk: 4341mm

Genişlik: 1804mm

Yükseklik: 1693mm

Dingil Mesafesi: 2674mm

Bagaj hacmi: 475 litre

Yakıt Depo Kapasitesi:  50 litre

Yeni Duster Yorumları Nasıl?

Dacia Duster kullananların yorumlarına baktığımızda; aracın bir önceki versiyona göre çok fazla geliştiğini görüyoruz. Ancak hala süspansiyon dengesi çok çok iyi değil. Özellikle arazi koşullarında bir parça salınım söz konusu. Süspansiyon dinamiği ve direksiyon netliği konusunda SUV kategorisi için bir parça geride kalıyor. Ancak fiyat konusunda oldukça cazip bir seçenek olmaya devam ediyor.

Dacia Duster 1.5 dCi EDC Prestige Fiyatı Nasıl?

Dacia Duster dizel otomatik versiyonu kendi sınıfının en uygun fiyatlı seçeneği. Bu fiyat avantajı da Duster için çok büyük fark yaratıyor. Duster dizel otomatik baz fiyatı 107.750TL’den başlıyor. Donanımı biraz zenginleştirdiğinizde 120 bin TL gibi bir rakam çıkıyor ortaya.

Kiralık Otomatik Dizel Duster Fiyatları Nasıl?

Dacia Duster kiralamak üzere yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık Duster seçeneğine ulaşmak üzere kolayca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfası üzerinden belirli bir lokasyon için örneğin İstanbul Kadıköy araç kiralama için arama yaptığınızda sistem, size söz konusu bölgedeki müsait araçları fiyatları ile birlikte listeler. Böylece fiyatları ve özellikleri karşılaştırarak hızlıca en uygun fiyatlı Duster kiralama seçeneğine erişebilirsiniz.

1 yorum