Yolcu360 Blog
cocuklar-icin-avm
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler Listesi

Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler Listesi

Çocuklar için en eğlenceli alışveriş merkezleri hangileri? Çocuklar bitmek bilmeyen enerjileri, sonsuz hayal dünyalarıyla bizi kendine hayran bırakıyor. Günün sonunda yetişkinler halsiz kaldığında bile çocukların son bir oyun için her zaman enerjisi oluyor. Bazen keyiften bazen ihtiyaç nedeniyle AVM’lerde zaman geçiriyoruz. Bu esnada çocuklara da en az onlar kadar eğlenceli aktiviteler sunan alanlar olsun isteyebiliyoruz. Çocuğunuzun güvenle, eğlence dolu bir gün geçirmesi fikri harika değil mi? Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler Listesi karşınızda!

cocuklar-icin-avm-1

Kabul edelim beden beden kıyafet, market ürünü ve ev tekstili arasında zaman zaman biz bile bunalıyoruz. Bazı AVM’lerde ise size ve çocuğunuza bulunduğunuz ortamı unutturabilecek alanlar var. Bu oyun alanlarında birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenleniyor.

23 Nisan’da Çocuklarla Etkinlik Planı Önerileri yazımızı okumak için tıklayın.

Karşınızda çocuklar için en eğlenceli alışveriş merkezleri! Çocuk ruhunu kaybetmeyen yetişkinleri de unutmadık! Listemizde hem çocukları hem de yetişkinleri mutlu edebilecek alanlar var.

İstanbul’da Gezilecek Yerler: İstanbul’da Gezebileceğiniz En İyi 50 Yer! için tıklayın.

İstanbul Avrupa Yakası Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler

Türkiye’de bünyesinde en çeşitli ve eğlenceli AVM’leri İstanbul Avrupa yakası taşıyor. Bunlardan bazılarını sizler için seçtik, gelin daha yakından bakalım.

Mall Of İstanbul/ Moipark

“Eğlence Kolonisi” sloganıyla seslenen Moipark’ta her yaş grubuna hitap edecek eğlenceli bir aktivite var. Aktivitelere katılmak için Moi Fun Card adındaki eğlence kartını satın alarak eğlenmeye başlayabilirsiniz. Her aktivite kendi içinde kredilere sahip ve bu kredi ödemesini kartınızla yapabiliyorsunuz.

Çocuklar için yapılan aktivitelerden bazıları: Moi Amca Çiftliği, Kahkaha Geçidi, Hımbıl, Mini Çarpışan, Tık Tak, Macera Evi, Dönme Dolap, Karnaval, Atlı Karınca, Robot Çocuk Oyuncakları, Sekolin.

Trump Alışveriş Merkezi/Kidzmondo

Karşınızda çocuklar tarafından yönetilen, çocukların belirlediği bir ana yasaya sahip Kidzmondo! Tam bir oyun ve macera evreni olan Kidzmondo’da çocuklar pek çok konuda da deneyim kazanma şansı yakalıyor. Nasıl mı?

Burada çocuklar sadece kendi dünyalarında eğlenmekle kalmıyor. Aynı zamanda farklı meslek gruplarını deneyimleyerek adeta bir simülasyon yaşıyor. Kim bilir belki de çocuğunuzun gizli ilgi alanını burada keşfedersiniz.

Akmerkez Alışveriş Merkezi/ Jokerland

Bildiğiniz oyun merkezi mantığının tamamen dışında! Jokerland siz ve çocuğunuz için Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri ile birlikte geliştirildi. Hem çocuklara hem yetişkinlere hitap ediyor Burada üç ayrı alan var: Joker Akademi, Joker Eğlence Parkı ve Joker Maxitoys ürünleri.

Joker Akademi, çocuğun yaş ve ilgisi doğrultusunda etkinlikler sunuyor. Ayrıca Eğlence Parkı’nda eğlence dolu bir “Kızlar Dünyası” bölümü mevcut.

Yani çocuğunuz için her şey bir arada desek yeridir. Üstelik AVM’nin yiyecek katında bulunması Jokerland’e ayrı bir artı daha katıyor. İnteraktif sinema ise yetişkinleri de eğlenceye ortak olmaya davet ediyor.

Cevahir Alışveriş Merkezi/ FunLab Eğlence Merkezi

Çocuklar için pek çok oyun ve oyuncağa sahip FunLab bir süredir kapalı. Cevahir AVM ise çocuklar için eğlence ve sosyalliğin merkezi olmayı sürdürüyor. Burada bir Çocuk Kulübü var. Bu kulüpte belli aralıklarla yaratıcı atölyeler düzenleniyor. Çocuklar mumdan maskeye uzanan bir atölye yelpazesine sahip oluyor. Bu sayede hem hayal güçleri hem de el becerileri gelişiyor.

Torium Alışveriş Merkezi/ Starpark

Torium AVM misafirlerine “Büyükten küçüğe herkese sınırsız eğlence diyerek sesleniyor. Aslında Starpark oyun alanı olmanın ötesinde kapalı bir lunapark. Starpark’ta korku tüneli, yerçekimsiz alan, roller coaster ve çarpışan arabalar gibi eğlence dolu alan ve oyuncaklar var. Eğlenceye doymaya hazır mısınız?

İstanbul Anadolu Yakası Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler

Novada Alışveriş Merkezi/ Play Planet

Çocuklar için bir eğlence merkezi olan Play Planet Ataşehir’de . Atölyeler ve kapalı etkinlikleriyle çocuğunuzun eğlenmesini sağlayabilirsiniz. Uzay araçlarından eğlence oyuncaklarına kadar çocuklar farklı seçeneklere sahip.

Ayrıca doğum günü gibi özel gün kutlamalarınızda mekanı kullanabiliyorsunuz.

Neomarin Alışveriş Merkezi/ Safari Park

Pendik’te bulunan Safari Park bu bölgede parmakla gösterilen eğlence merkezlerinden biri. Çocuklar için çeşitli oyuncaklar ve oyun imkanlarıyla eğlence dolu aktiviteler çocukları bekliyor.

Playland ve FunLab Eğlence Merkezleri

Farklı AVM’lerde şubeleri bulunan bu merkezler de çocuklara keyifli vakit geçirtmek konusunda oldukça iddialı.

Ankara Gezisi: Ankara’da Gezebileceğiniz En İyi 10 Yer için tıklayın.

Ankara Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler

Macera Adası Kent Park AVM

Burada yok yok! Macera denizi, macera ormanı, kum havuzu, korsan adası, lazer arena ve oyun makineleri… Macera arayan çocuklar için her şey macera dolu.

Toru Entertainment Taurus Alışveriş Merkezi

Oyun alanları ve oyuncaklarıyla Ankara’da bir diğer eğlence durağımız Taurus AVM oluyor. Oyuncakları kullanmak için bir kart ve bakiye alarak maceraya hemen başlayabilirsiniz.

Bonus: Harikalar Diyarı!

Avrupa’nın en büyük parklarından biri olan Harikalar Diyarı eğlence deyince ilk sıralarda geliyor. Park bir masal kitabından fırlamış gibi. Üstelik hem çocukları hem de yetişkinleri büyüleyecek kadar özenle oluşturulmuş. Ayrıca alanda bulunan amfi tiyatroda çeşitli kültür etkinlikleri düzenleniyor. Ek olarak Sincan’da yer alan parkta yetişkinler için de birçok farklı etkinlik mevcut.

İzmir Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler

Ege’nin incisi olmayı sonuna kadar hak eden güzel İzmir’in eğlenceli AVM’lerine bir göz atalım.

Jokerland Çiğli AVM

İzmir’de oyun ve eğlence ihtiyacına cevap veren AVM’lerden biri Çiğli AVM.

Mavi Bahçe AVM

Öyle bir AVM düşünün ki herkese göre bir etkinliği bulunsun. İzmir Mavi Bahçe Alışveriş Merkezi’nin etkinlik takvimini takip ederek hayatınıza renk katabilirsiniz. Ayrıca etkinlikler hem çocuğunuz hem de sizin için uygun.

Ege Park AVM Kids Park Soft Center

Uzman gözetmenler eşliğinde çocuğunuzun doyasıya eğlenebileceği Kids Park’ta güvenli bir deneyim sizi bekliyor. Doğum günü, parti, okul grubu etkinlikleri için ideal mekanlardan biri.

Agora AVM Eğlence Merkezi

Büyüklere hitap etmese de miniklerin bayılacağı bir eğlence merkezi. Çocuklar için birbirinden güzel oyuncaklar var ve çocukların keyifli vakit geçirmesi sağlanıyor.

Antalya Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler

Antalya, Antalya, Antalya! Denizi, kumu, güneşi, insanları başka şehir. Turizm ve eğlence deyince akla ilk gelen şehirlerden biri Antalya. O yüzden söylemeliyiz ki şehrin her yanı aslında bir oyun parkı gibi eğlence dolu.

Agora AVM Antalya

Çocukların doya doya eğleneceği bir adres daha! Hemen oyun kredinizi alın ve eğlenceye ara vermeyin. Hem çocuğunuz hem de sizin keyif dolu anlarınız için Agora AVM’nin kapıları açık.

Antalya Migros AVM

Eğer Migros AVM yakınındaysanız şanslısınız diyebiliriz. Hem alışveriş merkezi içerisinde hem de birkaç adım ilerisinde eğlenebileceğiniz alanlar mevcut.

Mersin Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler

Mersin denizi, muzu ve tantunisiyle akıllarda yer etti bir kere. Bu harika şehirde vakit geçirirken AVM ziyaretinizde çocuğunuzun da keyifli vakitler geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Mersin Marina AVM JoyPort

Hem çocukların hem de yetişkinlerin adresi JoyPort Eğlence Merkezi. Güncel oyun ve oyuncaklarıyla AVM gezinize çocuğunuzla birlikte keyif katabilirsiniz.

Gaziantep Seyahati: Gaziantep’te Gezebileceğiniz  En İyi Yerler için tıklayın.

Gaziantep Çocuklar İçin Eğlenceli AVM’ler

Mutfağıyla damakları çatlatan, dünyanın beğenisini kazanan Gaziantep’te eğlenmeye hazır mısınız?

SANKO Park AVM

Türkiye’nin ilk AVM çocuk kütüphanesini de bünyesinde barındıran bu merkez harika bir deneyim. Çocuklar burada hem kitapları tanıyor hem de eğleniyor. Siz de bu eğlencenin bir parçası olmak ister misiniz?

Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle