Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Çocuğunuza Öyle Bir Hediye Verin ki Hayatı Boyunca Unutmasın!

Çocuğunuza Öyle Bir Hediye Verin ki Hayatı Boyunca Unutmasın!

Çocuklara verilecek hediyeler nelerdir? Çocuğunuzun hayatı boyunca unutamayacağı hediye ne olabilir? Çocuklara armağan olarak ne sunmalı? Çocuğu olanlar okusun bizce…

Çocuğunuza Öyle Bir Hediye Verin ki Hayatı Boyunca Unutmasın!

Çocuk sahibi olanlar hatta yeğeni ve torunu olanlar için onun henüz başlayan güzel yaşamında değerli bir iz bırakmak çok önemlidir. Ona yaşamı boyunca unutmayacağı, kocama bir adam ya da genç bir kadın olduğunda hatırlayacağı çok özel bir anı hediye etmek gibisi var mı? 

Çocuklarımıza hediyeler almak, onlar kadar bizi de mutlu ediyor. İtiraf edelim ki; herkes bütçesine göre akşam olunca eve onun sevineceği bir oyuncakla ya da çikolata, şeker gibi abur cuburla gitmekten keyif alıyor. Ama inanın bu hediyelerin sonu yok. Genellikle de çocuklar bu yeni gelen hediyeyi büyük bir sevinçle karşılar ancak ilerleyen günlerde diğer oyuncaklar gibi o da bir kenara atılır. Çünkü onunla ilgili keşfetme heyecanı sona ermiştir. Peki, ona öyle bir hediye versek ki, hiç unutmasa, bir kenara atamasa ve hayatına üstelik bir ömür boyu değer katsa…Ne olabilir ki?

Çocukluğunuzu hatırlayın! Çocukken yaşadığınız bazı anılar, belki denenizin köyünde geçen yaz tatili, hayatınızda ilk kez denize girdiğiniz o tatil ya da okul kampı…hatıralarınızda nasıl da derin bir yer etmiş değil mi? İmkanlarınız çerçevesinde çocuğunuza onunla çıkacağınız bir seyahat hedi edin. Bu iki gün, beş gün ya da on gün sürecek seyahati asla unutmasın, çok şey öğrensin ve hatırladıkça size teşekkür etsin. Nasıl mı?

  • Zaman planı yaparak başlayın: Yıllık izin, bayram tatili ya da müsait olabileceğiniz o zaman dilimini belirleyin. 
  • Seyahate kimler gelecek, karar verin: Anne, baba, çocuk / sadece baba ve çocuklar / baba, amca, yaramaz oğlanlar…
  • Nereye gideceğinize karar verin: Sapanca’da kamp kurmak / Marmara Adasında balık tutarak geçen üç gün / Karadeniz turu / Yaylada geçen 2 gecelik kamp / Ege kıyıları gezisi / Tekne turu / Van, Mardin gibi etkileyici Doğu illerini keşfetme tatili / Doğu ekspresi turu / Adana, Gaziantep, Hatay gibi lezzet peşinde bir kaç gün / Anıtkabir, TBMM Binası gezisi ile Cumhuriyet’in kuruluşuna dair bir yolculuk …
  • Ona ne öğretmeyi amaçlıyorsunuz karar verin: Doğanın ne kadar güzel olduğunu / tekne, deniz, yüzmek, dalmak gibi yaz tatili deneyimlerinin keyfini yaşarken birlikte olmanın verdiği mutluluğu / balık tutmayı öğretirken hayata dair bazı değerleri sunmayı / köklerinizin dayandığı doğu illerinin aslında ne kadar da özel olduğunu ve bu toprakları keşfetmenin değerini / Atatürk ve Milli Mücadele’nin önemini / gerçek Anadolu lezzetlerini yerinde tadarken hayat boyu unutamayacağı birlikteliğinizi…

Gaziantep’te Ne Yenir yazı dizisine bakın!

Düşünsenize bugün 8 yaşındaki oğlunuz büyüyüp baba olduğunda ya da arkadaşlarıyla yaptığı bir sohpette “8 yaşındayken babamla Hatay, Gaziantep, Adana turuna çıkmıştım, bu bölgelerin en lezzetli yemeklerini yerinde tatmıştım ve babamla harika bir hafta geçirmiştim” diyecek. Belki de şöyle der: 8 yaşındayken babamla kamp kurmuştuk. Gece ayı geldi sandık ve çadırdan çıkıp ateş yaktık …Bu anılar, oyuncaklar gibi bir köşeye atılamaz ve  unutulmaz.

Çocuğunuzla yapacağınızı yolculuk için tavsiyeler

  • Arabanız yoksa araç kiralama seçeneklerine bakın. Çok daha konforlu bir yolculuk olur. 
  • Nereye gideceğinize net olarak karar verin ve sağlam bir plan yapın. 
  • Yanınıza ateş düşürücü, ter bezi, bolca kıyafet ve ne olur ne olmaz diye bisküvi gibi atıştırmalıklar alın.

yolcu360.com’dan Araç Kiralama Yapın!

Yolculuğunuz ne amaçla olursa olsun, yolcu360.com ile ülke genelinde en uygun kiralık otomobili hızlıca bulabilirsiniz.  yolcu360.com, ülke genelinde hizmet veren hemen her rent a car firması ile işbirliği yaparak hepsinin araç kiralama sistemine tek web sayfası üzerinden erişim sunar. Böylece tek web sitesi üzerinden belirli bir bölgedeki kiralık araçların listesine ve fiyatlarına ulaşabilir, fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkı da sunan yolcu360.com üzerinden kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 

Yorum ekle