Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Citroën C3 Ailesi Fiyat Listesi | Yeni Citroén C3 Özellikleri

Citroën C3 Ailesi Fiyat Listesi | Yeni Citroén C3 Özellikleri

Citroën C3 ailesi fiyat listesi mi arıyorsunuz? Citroën C3 güncel fiyat ve özellikleri bilgisi için okumaya devam edin…  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Citroén marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Citroën C3 Ailesi Fiyat Listesi

Kaynak: https://citroen.mepaotomotiv.com/

Fransız otomobil üreticisi Citroën, geçtiğimiz aylarda yenilenmiş tasarımıyla birlikte işlevsel yenilikler de getiren C3 ailesinin tanıtımını yapmıştı. Yeni Citroën C3; tasarım, donanım ve teknik açıdan birçok yeniliğe sahip. Çeşitli renk skalasıyla birlikte kişiselleştirme deneyimi de sunan ve bu özellikler sayesinde Türkiye’de oldukça ilgi gören Citroën C3 ailesinin özellikleri ve fiyat listesi yazımızda…

Yeni Citroén C3 Öne Çıkan Özellikleri

Kaynak: https://citroen.mepaotomotiv.com/

Yeni Citroén C3’ün öne çıkan özellikleri ile otomobilin daha kompakt bir hal aldığını keşfediyoruz. Pratik olmaya odaklanan otomobil, hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile bunu gösteriyor. Bakalım yenilenen C3’ün genel özellikleri nasıl?

2021 Citroen C3 İncelemesi: Citroen C3 Özellikleri ve Fiyatı yazısı için tıklayınız.

Güçlü Dış Tasarım

Kaynak: https://citroen.mepaotomotiv.com/

Citroën C3, yeni nesliyle birlikte heyecan uyandıran bir görünüme ve benzersiz bir tasarıma sahip oluyor. Dış tasarımında ilk olarak yeni bir ön bölüme kavuştuğu görülen Citroën, böylelikle ürün gamını da tasarım açısından tamamen yeni bir boyuta taşıyor. Duruşu ve tasarım detayları ile güçlü bir görünüme kavuşan otomobil, yeni geometrik şekilleriyle de SUV segmentinden izler taşıyor. 97 farklı dış kişiselleştirme kombinasyonu bulunan Citroën; 7 farklı gövde rengine (Siyah, Çelik Gri, Platin Gri, Kum Beji, Beyaz, Kırmızı ve Bahar Mavisi), 4 farklı tavan rengine (Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Mavi), 3 farklı tavan dekoruna (Kırmızı, Mavi ve Techwood) sahip. Ayrıca araç farklı modellerine göre değişen 15″ çelik, 16″ 3D görünümlü ve 16″ alüminyum alaşımlı yeni jant seçeneklerine de sahip. En alt donanımdan en üst donanımına kadar tüm farlar için tamamen LED aydınlatmalar kullanılan C3’te ayrıca otomobili günlük darbe ve çiziklere karşı korumak için geliştirilen özel bir teknoloji de bulunuyor. AIRBUMP özelliği ile otomobilde günlük darbe ve çiziklere karşı optimum koruma sağlanırken, otomobilin dış görünümü de bu özellik sayesinde oldukça güçlenmiş görünüyor.

Citroén C3 Aircross Rip Curl Özellikleri Ve Fiyatı yazısı için tıklayınız. 

Etkileyici İç Mekân Tasarımı

Citroën C3’ün iç tasarımında; yenilenen özel koltuk temaları ve renk detaylarıyla birlikte modern bir görünüm sağlayan Zümrüt ve Techwood isimli yeni 2 adet iç ambiyans seçeneği de bulunuyor. Zümrüt ambiyans seçeneğinde; daha dinamik bir görünüm için çoğunlukla koyu renkler ve renk tonları arasında bir kontrast kullanılırken, Techwood ambiyans seçeneğinde; zarif dokunuşlar ve kaliteli malzemeler bulunuyor. Ayrıca tamamı bir Citroën yeniliği olan özel Advanced Comfort koltuklar; grafik efektli dolguları, güçlendirilmiş yan destekleri ve bel desteği ile otururken bedeni destekleme açısından da daha fazla konfor sunuyor. C3’ün Shine donanımında bulunan geri görüş kamerası, geniş görüş açısı sayesinde park ve manevraları oldukça kolaylaştırıyor.

Geri vites devreye girer girmez aracın arka tarafındaki kameranın yakaladığı görüntüyü multimedya sisteminin ekranına yansıtıyor ve bu yansıtılan görüntüyü, nesne ile arasındaki mesafeyi belirleyen renkli çizgilerle de destekliyor. Sürücü dikkat uyarı sistemi, şerit ihlal uyarı sistemi, çarpışma uyarı sistemi ve sürücü yorgunluk uyarı sistemi gibi üstün uyarı sistemlerine sahip olan Citroën C3, birçok açıdan olduğu gibi günlük kullanım açısından da kullanıcısına kolaylık sağlıyor. 6,25 litre hacimli büyük torpido gözü ve ön kapılarında bulunan geniş saklama gözleri, küçük eşyaların neden olabileceği kalabalığı ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. C3 ayrıca kullanıcısına 300 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor. Tüm bunlarla birlikte otomobilde bulunan Anahtarsız Çalıştırma ve Giriş Sistemi; anahtar sürücünün cebindeyken bile sürücüsüne, otomobili kilitleme/açma ve çalıştırma imkânı sunuyor. Sistem ayrıca sürücü araca yaklaştığında sürücüsünü tanıma özelliğine sahip.

Yenilenen Motor Özellikleri
Kaynak: https://citroen.mepaotomotiv.com/

Yeni Citroën C3, yüksek performans ile yakıt verimliliğini aynı anda sunarken, Euro 6 egzoz emisyon standartlarını karşılayan 1.2 PureTech S&S BVM5 5 ileri manuel ve 1.2 PureTech S&S EAT6 6 ileri otomatik motor seçenekleri ile sunuluyor. 5 ileri manuel seçeneğiyle sunulan 1.2 PureTech motor, atmosferik benzinli ve 3 silindirli. Maksimum gücü 169 km/s olan motorun 0-100 km/s hızlanması da 13,3 saniye. Bunlarla birlikte 83 HP güç ve 118 Nm tork üretiyor. Şehir içinde yakıt tüketimi ise 100 km’de 4,9 litre iken şehir dışı yakıt tüketimi 3,8 litre. 6 ileri otomatik seçeneğiyle sunulan 1.2 PureTech motor ise yüksek basınçlı turbo benzin direkt enjeksiyonlu ve 3 silindirli. Maksimum gücü 193 km/s olan motorun 0-100 km/s hızlanması 10 saniye. Motor, 110 HP güç ve 205 Nm tork üretiyor. Şehir içinde yakıt tüketimi 100 km’de 5,7 litre iken şehir dışı yakıt tüketimi ise 4,3 litre. Her iki motor seçeneği de 1199 cc motor hacmine ve 47 litre yakıt deposuna sahip.

2020 Dizel Citroén Berlingo Özellikleri ve Fiyatı yazısı için tıklayınız.

2021 Citroën C3 Fiyatları

Citroën C3 fiyatı, donanım özelliklerine göre değişiyor. Bu fiyat listelerini sizler için derledik:

  • FEEL 1.2 PureTech 83 HP S&S BVM5 İleri Manuel tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 164.000 TL iken kampanyalı fiyatı ise 151.500 TL.
  • FEEL BOLD 1.2 PureTech 110 HP S&S EAT6 Tam Otomatik tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 208.000 TL iken kampanyalı fiyatı ise 204.000 TL.
  • SHINE 1.2 PureTech 110 HP S&S EAT6 Tam Otomatik tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 220.000 TL iken kampanyalı fiyatı ise 219.000 TL.

2021 Citroén C4 Cactus İncelemesi için tıklayınız.

Citroën C3 Kiralama Fiyatları Nasıl?

Citroën C3 kiralama fiyatları konusunda yolcu360.com üzerinden bilgi alabilirsiniz. Kiralık Citroën C3 modellerini rent a car firmalarının sunduğu güncel fiyat ve özellik bilgileri ile kolayca görüntüleyebilirsiniz. Pratik bir online araç kiralama araştırması için yolcu360.com sistemini kullanabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle