Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Çiseli Şelalesi Nerede? | Çiseli Şelalesi Kamp

Çiseli Şelalesi Nerede? | Çiseli Şelalesi Kamp

Ordu gezilecek yerler arasında yerini alan Çiseli Şelalesi, Ordu’nun en turistik şelalelerinden biridir. Şelalelerin en güzel yanı sıcak havalarda size harika serinlik veriyor olması… Burası da sıcak havalarda gidecekseniz size o güzel soluklanmayı yaşatacak yerlerden… 11 metre yükseklikten akan Çiseli Şelalesi’nde huzurla baş başa kalmak isterseniz her yerde olduğu gibi hafta içi gitmelisiniz. Hafta sonu özellikle öğle saatleri itibari ile başka ziyaretçilerinde gelmesiyle kalabalıklaşmaya başlıyor. Burada uzun uzun yüzemezsiniz belki ama girmek istiyorsanız yanınıza kesinlikle mayonuzu alın. Yüzemiyorsanız suya ayaklarınızı sokup doğayı dinleyebilirsiniz. Ordu’ya yolunuz düşerse, araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak, o harika doğasıyla Çiseli Şelalesi’ne kesinlikle uğramalısınız.

Çiseli Şelalesi Nerede?

Çiseli Şelalesi Altınordu İlçesi’ne bağlı olan Karaoluk Köyü’nde bulunmaktadır. Çiseli Şelalesi’ne giden iki yol bulunuyor. Navigasyona konumu girdiğinizde sizi daha düzgün bir yoldan götürüyor. Yol üstünde ilk gördüğünüz Çiseli Şelalesi tabelasından girerseniz de sizi daha bozuk olan orman yoluna sokuyor. Navigasyon bize düz devam etmemizi söylerken biz tabelada Çiseli Şelalesi yazısını gördüğümüzde düz devam etmek yerine sola dönelim dedik.

Devam ettiğimi yol orman yolu, binek aracın gidebileceği zorlukta ancak çok uzun sürüyor. Yaklaşık 1-1,5 saat internet olmadan bu yoldan ilerlemeniz gerekiyor. Yol zorlu ama ağaçlar arasında öyle efsane bir yolculuk yaşıyorsunuz ki bir daha böyle bir güzelliğin içinde olur muyuz bilmiyoruz.

Ohtamış Şelalesi Nerede yazısı için tıklayınız.

Çiseli Şelalesi’nde Kamp Yapılır mı?

Çiseli Şelalesi’nde kamp yapabilirsiniz. Doğası gerçekten çok güzel… Yemekle uğraşmak istemezseniz burada bulunan cafe de size oldukça kolaylık sağlayacaktır. Ekstra belirtmekte fayda var ki Karadeniz’in yağışları çok meşhurdur. Herhangi bir aksilikle karşılaşmamak adına kamp yaparken hava durumuna bakmayı ihmal etmeyin.

Ordu araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Çiseli Şelalesi’nde Market, Restoran, Otel vs. Var mı?

Çiseli Şelalesi’nde konaklayabileceğiniz bir yer yok. Diğer şelalelerden farklı olarak ise burada cafe bulunuyor. Yolda yorulup acıkırsanız Çiseli Şelalesi sizin karnınızı doyurma ve dinlenme noktanız olabilir.

Ordu Yalancı Yason Gezi Rehberi için tıklayınız.

Çiseli Şelalesi Etrafı Temiz mi?

Çiseli şelalesi etrafı tertemiz… Doğaya dair hep görmek istediğimiz görüntüleri deniz kenarlarında göremesek de çok şükür Karadeniz’de gördük. Hiçbir zaman hatırlatmaktan bıkmayacağız, lütfen sizde doğada çöplerinizi bırakmayın.

Ordu – Giresun Havalimanı araç kiralama seçenekleri için tıklayınız.

Yorum ekle