Yolcu360 Blog
bursada-laptopla-ders-calisabilecek-mekanlar.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Bursa’da Laptopla Çalışılabilecek 10 Mekan

Bursa’da Laptopla Çalışılabilecek 10 Mekan

Bursa’da öğrenciyseniz ya da ofiste olmanıza gerek olmayan şirkette çalışıyorsanız sizlere müjdemiz var! Bursa’da laptopla çalışılabilecek 10 mekanı inceliyoruz. 

bursada-laptopla-ders-calisabilecek-mekanlar-1.jpg

Bursa’nın en güzel kafelerini ve mekanlarını keşfetmek için bir araca ihtiyacınız olursa Yolcu360’ın Bursa araç kiralama seçeneklerini inceleyebilir ve ideal aracınızı dakikalar içerisinde kolaylıkla kiralayabilirsiniz!

  • The Workery

Öncelikle Bursa’da ders çalışılabilecek kafeler listesinde birinci sırada yer alan The Workery, tam bir öğrenci dostu. Zengin menü seçenekleri ve uygun fiyatları ile Pazartesi günleri hariç haftanın her günü hizmet vermektedir. Merkezi konum itibari ile öğrenciler de kolaylıkla ulaşım sağlamaktadırlar. Bunun yanı sıra sınırsız internet erişimi sayesinde canlı ders videolarınızı takip edebilir, ödevlerinizi tamamlayabilirsiniz. Menü seçeneklerinden örnek verecek olursak şöyle:

  • 2 saatlik menü: 1 sıcak içecek + 1 soğuk içecek + 4 çay 40 TL
  • 3 saatlik menü: 2 sıcak içecek + 2 soğuk içecek + 6 çay 60 TL
  • Gün boyu tek başına menü: 3 sıcak içecek + 3 soğuk içecek + 8 çay 90 TL

şeklinde düzenlenmiştir. Menüler arasında kendinize en uygun olan seçeneği tercih edip, rezervasyon yaptırmayı unutmayınız. Kafeden çok kütüphane konsepti ile dizayn edilmiş The Workery, Bursa’da laptop ile çalışılabilecek 10 mekandan en güzeli. 

The Workery Adres: Altınşehir Mahallesi, 323 Sokak, Sönmeztaş Sitesi, 13/B1 Blok, Dükkan 38-39, Nilüfer/ BURSA. 

  • Saklı Bahçe

Yeşillikler içerisinde ders çalışmaya ne dersiniz? Ya da puflara uzanıp, saatlerce kitap okumak ister misiniz? Eğer cevabınız “Evet” ise sizleri Bursa Saklı Bahçe’ye çağırıyoruz. İç kısımda dilediğiniz gibi arkadaşlarınız ile sohbet edebilir, çayınızı yudumlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra dışarıya bir masa atıp, grup proje ödevlerinizi tamamlayabilirsiniz. Öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği Saklı Bahçe, Bursa’da laptopla çalışılabilecek 10 mekandan en naturel olanı. Çeşit çeşit tatlılar, birbirinden lezzetli aromalı kahveler ile ders çalışmak daha keyifli hale gelecek.

Saklı Bahçe Adres: I. Murat Caddesi, Çardak Sokak, 1600, Osmangazi/ BURSA.

  • Lanlako Kitap ve Kahve

Sizleri sevgi, kardeşlik, kitap ve kahve mottosu ile hizmet veren Lanlako Kitap ve Kahve’ye davet ediyoruz. Sakin konumu ve uygun fiyatları ile tam da öğrencilere göre bir mekan. Sıcacık kahvenizi alıp, rahat rahat ders çalışabilirsiniz. Ya da buz gibi bir limonata eşliğinde günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Sabahları 09.00’da açılan Lanlako Kitap ve Kahve akşamları 00.30’a kadar hizmet vermektedir. Sıcak çorba çeşitleri, doyurucu kahvaltı menüleri ile de istediğiniz her türlü ikramdan faydalanabilirsiniz. Öğlen acıkan öğrenciler için sosisliden, makarnaya; akşam geç saatlerde karnı kazınanlara ise sıcacık mercimek çorbasından, fırın sütlaca kadar sınırsız seçenekli menüleri vardır. Kendinize Bursa’da ders çalışılabilecek kafe arıyorsanız hiç tereddüt etmeden Lanloka’ya gelebilirsiniz. 

Lanlako Kitap ve Kahve Adres: Konak Mahallesi, Bilgiç Sokak, No: 39, 16110, Nilüfer/ BURSA.

  • Sori Cafe & Restaurant

2006 yılında hizmete başlayan Sori Cafe & Restaurant, Ulu Cami karşısında sizleri bekliyor. Rahat koltukları, ferah iç dizaynı ile diğer kafelerden daha farklı bir fiziki görünüme sahip. Oldukça geniş terası ve Ulu Cami manzarası ile göz dolduran Sori Cafe & Restaurant, Bursa’da laptopla çalışılabilecek 10 mekandan en konforlusu. İster terasında temiz hava eşliğinde bol bol kitap okuyun, ister arkadaşlarınız ile birlikte şömine başında kahvenizi yudumlayın. Haftanın her günü sabah saat 07.00 ile akşam 00.00’a kadar hizmet vermektedir. Nitekim Sori Cafe & Restaurant Pazar günleri bile halka açıktır. Uygun fiyatlı menüleri ve bol alternatifli yiyecekleri ile ödevlerinizi her gün bu kafede yapmak isteyeceksiniz. 

Sori Cafe & Restaurant Adres: Nalbantoğlu Mahallesi, Atatürk Caddesi, 79/1, Ulu Cami Karşısı, Osmangazi/ BURSA.

  • Kahvelon

Sizleri minicik ama sevimli mi sevimli bir kafeye götürüyoruz. Burası Bursa Nilüfer’deki Kahvelon. 2016 yılında kapılarını misafirlerine aralayan kafe o gün bugündür şehrin en sevilen mekanlarından biri. Özellikle iç dekorasyonu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yeşilçam konsepti ile hizmet veren kafede kendinizi zamanda yolculuğa çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Eski plaklar, kasetler, sanatçılara ait fotoğraflar derken bambaşka bir dünyadan merhaba diyeceksiniz. Kafenin minicik olmasından mıdır nedir bilinmez burada arkadaşlar ile sohbet etmenin tadı bir başka. Proje ödevlerinizin en önemli kararlarını burada alabilir, sınavda çıkacak konular üzerinden arkadaşlarınız ile kafa kafaya verebilirsiniz. Bunun yanı sıra ders çalışmaktan sıkıldığınız an canlı müzik performanslarını seyredebilirsiniz. Akustik parçaların, 90’ların ve günümüz cover’ların seslendirildiği Kahvelon sizleri bekliyor. 

Kahvelon Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Sakarya Caddesi, Arap Şükrü Sokağı, No: 30/A, Osmangazi/ BURSA. 

  • Cocolab 

Üçüncü nesil kahveci olarak bilinen Cocolab, yaklaşık 10 yıldır Bursa’da hizmet vermektedir. Kahve çekirdeklerinin doğru sıcaklıkta demlenmesi üzerine ortaya çıkan benzersiz koku sizleri davet ediyor. Kahve severlerin uğrak noktası olmasının yanı sıra öğrencilerin de sıklıkla tercih ettiği mekanlardan biri. Cocolab, sadece kahveden ibaret değil elbette. Lezzetli atıştırmalıkları, tazecik kekleri ve çikolatalı kurabiyeleri ile de çok seviliyor. Küçük bir kafe olması sebebi ile sınırlı sayıda müşteri kabul etmektedir. Bu sebeple erken saatlerde laptop’ınız ile gidip, yer tutmakta fayda var. Bizden söylemesi. 🙂

Cocolab Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Nilüfer Hatun Caddesi, No: 114, 16140, Podyum Park Yanı, Nilüfer/ BURSA. 

  • Tavolino

Tavolino için Bursa’da adeta bir İtalyan esintisi desek abartmış olmayız. Nitekim tavolino kelimesi İtalyancada “küçük masa” anlamına gelmektedir. Akdeniz mutfağının en lezzetleri yemeklerini, tadı damağınızda kalacak aromalı kahvelerini sunar. Şık tasarımı ve sakin ambiyansı ile arkadaş buluşmalarının vazgeçilmez adresidir. Bunun yanı sıra Bursa’da laptopla çalışılabilecek 10 mekan listemizde de yerini alıyor. Haftanın 7 günü de hizmetinizde olan Tavolino sabah 08.30’da açılmaktadır. Kahve eşliğinde kitabınızın sürükleyici hikayesinde kaybolabilirsiniz. 

Tavolino Adres: 23 Nisan Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, 17-A, 16130, Nilüfer/ BURSA.

  • Çikolatapare

“Her parçasında lezzet var.” mottosundan yola çıkarak Bursa’da kapılarını aralıyor. Her ne kadar İstanbul merkezli kurulan bir kafe olsa da lezzeti zamanla şehir dışına taşıyor. Özel tarifleri ve benzersiz lezzeti ile damağınızda iz bırakmaya geliyor. Bir taraftan eşsiz Çikolatapara çikolatalarını tadarken bir taraftan da ödevlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hatta dilerseniz dumanı üstünde bir kahve ile de zihninizi her daim açık tutabilirsiniz. Sizlere ders çalışmanın en tatlı halini sunuyoruz. Böylesine tatlı bir seçeneğe kim hayır diyebilir ki? 🙂

Çikolatapare Adres: Dumlupınar Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 9C, 16240, Görükle/ BURSA.

  • BKM Kitap Kafe

Genellikle kitap ve kırtasiye alışverişlerimiz için tercih ettiğimiz BKM Kitap’ta, şimdi ders çalışabileceğiniz bir ortam sizi bekliyor. Bir taraftan kırtasiye alışverişi yaparken bir taraftan da içeceğinizi alıp masanızda dinlenebilirsiniz. Ya da deneme sınavı kitapçığınızı alıp, BKM Kitap Kafe’nin bahçesinde çözebilirsiniz. 

BKM Kitap Kafe Adres: 29 Ekim Mahallesi, Ardıç Park AVM, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı, NO: 17, 16000, Nilüfer/ BURSA.

  • MOC Coffee 

İstanbul başta olmak üzere pek çok şehirde şubesi olan MOC Coffee’yi mutlaka denemelisiniz. Farklı tatlarda filtre kahveler, yumuşak için kahve çeşitleri ile zihninizi uyandırmaya geliyor.Bursa’da laptopla çalışabileceğiniz 10 mekan listemizi yerini alan MOC Coffee sizleri bekliyor. Haftanın her günü misafirlerini en zinde şekilde ağırlayan bu kafeyi mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. 

MOC Coffee Adres: Ahmet Yesevi Mahallesi, Turkuaz Plus Çarşı, Sapanca Sokak, NO: 8, 16145, Nilüfer/ BURSA.

 

Yorum ekle