Yolcu360 Blog

Bursa Gece Hayatı Nasıl?

Bursa, tarihsel olduğu kadar doğal güzellikleri ile de öne çıkan bir şehrimiz. Sanayi ve ticaret konusunda da gelişmiş bir yer olması, üretim yapan fabrikaların çokluğu ve bunun getirisi olarak istihdamın çoğalması gibi avantajların sonucunda Bursa’nın sosyal hayatı da son derece eğlenceli, keyifli ve geniş bir yelpaze haline gelmiş. Barlardan gece kulüplerine, Publardan meyhanelere kadar birçok seçenek mevcut. Bursa gece hayatı nasıl sorusunun cevabını Yolcu360 ekibi sizler için hazırladı. Sizde araç kiralama seçeneklerinden yararlanarak Bursa’yı keşfetmeye hazır mısınız?

Bursa’ya tarihi mekanları içeren bir tatil ya da iş için gelmiş olmanız çok bir şeyi değiştirmez. Akşam olduğunda otele kapanıp kalmamanızı tavsiye ederiz. Zira, rengarenk bir gece hayatına sahip Bursa’da gidip eğlenmeniz gereken pek çok mekan bulunuyor.

Bursa’da Eğlence Mekanları

Bursa’nın eğlence mekanları genel olarak Nilüfer ilçesinde bulunuyor. İlçe diye bahsediyoruz ama Bursa’nın içi olarak tabir edilen bir ilçe Nilüfer. Tıpkı İstanbul’un Beyoğlu’su gibi. Nilüfer’de yoğunlukla bulunan mekanların sayısı bir hayli fazla. Bu da seçeneklerimizin çok olduğu manasına geliyor. Sessiz sakin bir ortamda, hafif müzik eşliğinde yemek yiyebileceğiniz mekanlardan tam manasıyla “kopabileceğiniz” mekanlara kadar birçok yer mevcut. İrili ufaklı kapalı alanlardan, geniş açık alanlara değin farklı seçenekler de bulunuyor bu eğlence mekanlarında. Kimileri kafe tadında yerlerken, kimileri ise sadece müzik, dans ve eğlence için tasarlanmış, ona göre hazırlanmış mekanlar.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bu yerlerden pek çoğuna rastlayabilirsiniz. Bu noktada size kalan tek şey, istediğiniz şekilde eğlenebileceğiniz mekanı seçmek. İstanbul’da yaşayanlardansanız, tanıdığınız pek çok mekanın Bursa ayağının da olduğunu göreceksiniz. Alternatifler arasında bulundurabileceğiniz bu mekanlarda fiyatlar da oldukça makul.

Nilüfer dışında diğer ilçelerde de pek çok mekan bulunuyor. Gemlik’ten Mudanya’ya kadar her ilçede bulabileceğiniz mekanların bazıları uluslararası standartlarda hizmet veren yerler. 2000 kişilik kapasitesi olan mekanlar bile mevcut.

Bursa Gezi Rehberi için tıklayınız.

Bursa Gece Hayatı

Bursa’daki eğlence mekanlarının çoğunda canlı müzik dinleme şansına sahipsiniz. Yerel müzisyenler, üniversiteli müzisyenler ve bazı üst düzey sayılabilecek mekanlarda da ülkemizin ünlü müzisyenlerini dinleyebilirsiniz. Belirli dönemlerde yapılan konser dizileri ile karşılaşırsanız da Bursa’da planladığınızdan daha fazla bir süre kalmak zorunda hissedebilirsiniz.

Bursa eğlence mekanlarındaki hizmet anlayışı da üst seviyede. Sorun yaşamadan, sadece eğlenmek için gidebileceğiniz hatta ailenizle girip çıkabileceğiniz pek çok yer var.

Bursa gezisini keyifli kılmak üzere Bursa merkez araç kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Yorum ekle