Yolcu360 Blog
bursa-etkinlik-takvimi-ekim-4.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Bursa Etkinlik Takvimi Ekim 2023

Bursa Etkinlik Takvimi Ekim 2023

Bursa etkinlik takvimi Ekim ayında eğlenceli günler sizleri bekliyor. Tiyatrolar ve konserler ile dolu Ekim ayı programınızı şimdiden planlamanızı tavsiye ediyoruz.

Bursa Konserleri Ekim

bursa-etkinlik-takvimi-ekim-2.jpg

  • Dolu Kadehi Ters Tut

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren genç müzik gruplarından biri olan Dolu Kadehi Ters Tut, Bursalı sevenleri ile buluşuyor. İlk albümleri “Polonya’nın Başı Belada” ile 2015 sonuna doğru tanıştığımız grup, asıl çıkışını 2016 yılında elde ediyor. İlk stüdyo albümleri “Dünyanın En İyi Albümü”nü 2017’de, “Karanlık” albümlerini ise 2019’da yayınladılar. Önümüzdeki günlerde Bursa konserleri kapsamında sahne almayı planlayan Dolu Kadehi Ters Tut biletlerinizi şimdiden almanızda fayda var.

Tarih: 1 Ekim 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Ahmet Aslan

Aslen Zaza olan Ahmet Aslan’ın, Türk müziğine katkısı yadsınamaz. Hem Türkçe hem Zazaca eserleri seslendirmede olağanüstü bir performans sergileyen sanatçı pek çok usta isme de öncülük etmiştir. Erdal Erzincan, Grup Abdal gibi isimlerle yaptığı solo konserlerde kendi bulum dediği enstrümanı “Ditar” da eşlik etmiştir. Özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde seslendirdiği sözleri ünlü halk ozanı Nesimi’ye ait olan “Minnet Eylemem” şarkısı ile adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Bursa konserleri listemizde yerini alan değerli sanatçımız Ahmet Aslan konserine biletlerinizi bir an önce almalısınız. 

Tarih: 2 Ekim 2023

Saat: 20.30

Yer: BAOB Sahne

  • Fatma Turgut

Fatma Turgut “Pembe Mezarlık”, “Antidepresan Gülümsemesi” ve “Buzdan Şato” gibi pek çok şarkısı ile kulaklarınızın pasını silmeye geliyor. Bursa etkinlik takvimi Ekim ayı listesinde mutlaka yer vermeniz gereken konserlerden biri.

Tarih: 4 Ekim 2023

Saat: 20.30

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Hadise

Sahne performansı ve dansçıları ile konserleri heyecanlı geçen Hadise, Bursalı sevenleri ile buluşuyor. Güçlü sesi ile sizlere unutulmaz bir gece yaşatmaya geliyor. Konser biletleri bir an önce tükenen Hadise için şimdiden biletlerinizi almanızda fayda var.

Tarih: 6 Ekim 2023

Saat: 21.30

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Hakan Altun

Duygusal şarkıların, aşkın prensi Hakan Altun, Bursalı hayranları ile buluşuyor. “Telefonun başında çaresiz bekliyorum.” şarkı sözleri ile akıllara kazınan Hakan Altun, en duygusal parçalarını sizler için seslendiriyor.

Tarih: 7 Ekim 2023

Saat: 20.30

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Serdar Ortaç

90’lı yıllardan bu yana popülerliğini korumayı başaran ünlü sanatçı Serdar Ortaç, yıllara meydan okuyan şarkılarını seslendirmeye geliyor. Bursalı sevenleri ile buluşmak için sabırsızlanıyor. Eski günleri yad etmek, şarkılarına doyasıya eşlik etmek isteyenler için biletlerinizi almanızı tavsiye ediyoruz. 

Tarih: 10 Ekim 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • İzel-Çelik-Ercan

90’lı yılların ayrılmaz üçlüsü İzel-Çelik-Ercan yeniden sahnelere dönüyor. Hareketli parçaları, içimizi ısıtan şarkıları ile tarihte kısa bir yolculuğa çıkarıyorlar. Bursa konserleri kapsamında sahne alıyorlar. Biraz olsun şehrin karmaşasından kaçıp, kafanızı rahatlatmak isterseniz kaliteli bir konser olacağına eminiz.

Tarih: 12 Ekim 2023

Saat: 21.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Ezgi’nin Günlüğü

Yılların eskitemediği grup Ezginin Günlüğü. “Ebruli”, “Eksik Bir Şey” şarkıları ile her dönemin gözdesi. Bursalı sevenleri ile buluşuyor. Siz de bu unutulmaz gecenin bir parçası olmak istiyorsanız biletlerini bir an önce almayı unutmayın.

Tarih: 13 Ekim 2023

Saat: 22.00

Yer: Hayal Kahvesi Orhangazi

  • Çelik

90’lı yıllardan bu yana eskimeyen seslerimizden biri de Çelik. “Meyhaneci”, “Hercai” ve daha pek çok ünlü şarkısı ile gönüllerimizi fetheden sanatçı, şehrinize geliyor. Bursa etkinlik takvimi Ekim ayı programınıza mutlaka dahil etmeniz gereken isimlerden biri.

Tarih: 14 Ekim 2023

Saat: 22.30

Yer: Milyon Performance Hall Bursa

  • Sefo

“İsabella” şarkısı ile müzik dünyasını alt üst eden Sefo, kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Gençlerin gözde isimleri arasındaki yerini koruyan ünlü sanatçı, birbirinden eğlenceli şarkılarını sevenleri ile seslendiriyor. “Kördüğüm”, “Toz Duman” ve “Bonita” bunlardan sadece birkaçı. Bize sorarsanız Ağustos ayında yapılacak en hareketli etkinliklerden biri Sefo konseri. 

Tarih: 15 Ekim 2023

Saat: 21.00

Yer: Club Inferno Bursa

  • Yeni Türkü

“Olmasa Mektubun” adlı şiire hayat veren grup Yeni Türkü, Bursalılar ile buluşuyor. Bursa etkinlik takvimi Ekim ayı konserleri kapsamında sahne alıyor. Biraz sakinleşip, mutlu bir akşam geçirmek isterseniz sizi Yeni Türkü konserine davet ediyoruz.

Tarih: 18 Ekim 2023

Saat: 20.30

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Kenan Doğulu

Pop müziğinin yakışıklı prensi Kenan Doğulu, Bursa Ekim konserleri listemizde yerini alıyor. Birbirinden hareketli şarkılarını hayranları ile seslendirmek için hazırlanıyor. Neşeli bir akşam geçirmek, biraz olsun stres atmak ve geçmişin tadını çıkarmak isteyenler için Kenan Doğulu konseri size iyi gelecek. 

Tarih: 21 Ekim 2023

Saat: 20.00

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Duman

Gençlik yıllarımıza ortak olan, şarkıları ile kendimizden geçtiğimiz büyüleyici grup Duman, İstanbullu hayranları ile buluşmaya geliyor. Günümüzde de pek çok gencin yakından takip ettiği popüler grup sevilen şarkılarını seslendirmek için sabırsızlanıyor.

Tarih: 27 Ekim 2023

Saat: 20.30

Yer: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

Bursa Tiyatroları Ekim

bursa-etkinlik-takvimi-ekim-3.jpg

  • Freud’un İnsanları

Bursa etkinliklerinden belki de en dikkat çekici olanı diyebiliriz. Sigmund Freud’un Psikoseksüel Gelişim Teorisi’ni mizahi yaklaşımla ele alan tiyatro epey ilgi çekici. Mizah ve bilimin buluştuğu oyunda insanın gelişim evreleri irdeleniyor. Hayatın gerilimi ve keyfini merkeze alarak bir gelişim teorisi tasarlayan ünlü psikobilimci Freud, aslına bakarsanız tüm gerçeklikleri gözler önüne seriyor. Freud’un İnsanları sizi hem güldürecek hem de düşündürecek. İç karmaşası ile yüzleşen insanın takıntılarını kabulleniş sürecinin mizahi bir şekilde ele alınması olarak gözler önüne seriliyor.

Tarih: 20 Ekim 2023

Saat: 20.00

Yer: BAOB Sahne

  • Meksika Açmazı

Türkiye’nin açık ara en çok dinlenen mizah programı Meksika Açmazı, Ankara etkinlikleri kapsamında sahneye çıkıyor. Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın benzersiz sahne performanslarıyla Meksika Açmazı, artık sadece podcast olarak değil canlı bir gösteri olarak da eğlendirmeye devam ediyor. Merakla beklenen bu programı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Tarih: 20 Ekim 2023

Saat: 20.00 

Yer: Merinos AKKM- Orhangazi Salonu

  • Ölü’n Bizi Ayırana Dek

Hakan Yılmaz’ın yönettiği Ölün Bizi Ayırana Dek, tiyatro severlerle buluşuyor. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, PUCCA’nın konsepti ile sahneye aktarılıyor. Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yazdığı tiyatro oyunuyla 4 yıldır kapalı gişe oynayan Ölün Bizi Ayırana Dek yeniden sahnelere dönüyor. Boşanmak üzere olan bir çiftin evde bir ceset bulmasıyla gelişen olayların anlatıldığı oyun, Türkiye turnesiyle sahnelerde sizleri bekliyor. Vakit kaybetmeden biletlerinizi alın. Bu heyecan verici oyunu kaçırmanızı istemeyiz.

Tarih: 26 Ekim 2023

Saat: 20.30 

Yer: BAOB Sahne

  • Bir Baba Hamlet

Shakespeare’nin ölümsüz eseri Hamlet’i hepiniz bilirsiniz. Yüzyıllara meydan okuyan, tüm dünyayı etkisi altına almayı başaran kusursuz eser. Fakat Bir Baba Hamlet oyunu bambaşka. Sıradışı ve akıl almaz bir yanı var. Hatta oyunu şöyle tarif ediyorlar: “Beş asır devirmiş, tarihte kim bilir kaç kişinin derisinin altına işlemiş, ruhunu beslemiş Hamlet’i kalbinize gömün. Eli yüzü düzgün, başı sonu belli, dört başı mamur, babalar gibi bir temsili de aklınızdan bile geçirmeyin. Çünkü tüm bu safsatadan ortaya sadece Bir Baba Hamlet çıkıyor.” Şimdiden heyecanlandırdı değil mi sizleri de? Bursa  etkinlik takvimi Ekim listenize eklemeye ne dersiniz? Biletlerinizi de almayı sakın unutmayın.

Tarih: 29 Ekim 2023

Saat: 19.00

Yer: BAOB Sahne

Birbirinden Keyifli Bursa Etkinlikleri İçin Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Bursa araç kiralama seçeneklerinde birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

 

Yorum ekle