Yolcu360 Blog
bmw-ix3-2022
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > BMW iX3 Impressive İncelemesi 2022

BMW iX3 Impressive İncelemesi 2022

BMW’nin orta sınıf SUV modeli olan iX3 hakkında merak edilen çok şey var. Biz de BMW iX3 Impressive incelemesi ile markanın bu özel versiyonuna baktık. BMW iX3 Impressive özellikleri hakkında detaylı bir inceleme yaptık. 

bmw-ix3-2022-1

BMW iX3 Impressive İncelemesi

Elektrikli BMW modelleri, dünya genelinde çok tutuluyor. BMW’nin orta sınıf SUV modeli olan X3’ün elektriklisi de çok tutuldu. Zaten marka, bunun ön araştırmasını iyi yapmıştı. İşin güzel yanı elektrikli iX3 ile benzinlinin tasarımı birebir aynı. Bu yönüyle anlaşılıyor ki marka, bir kesim kullanıcının beklentisine de kulak vermiş. Şimdi, BMW iX3 Impressive teknik özelliklerine ve diğer detaylara tek tek bakalım.

2022 Maserati Grecale İncelemesi yazımızı okumak için tıklayın.

  • BMW iX3 Impressive Tasarım Özellikleri

BMW’nin tasarım dilini otomobillere merakı olan herkes bilir. Burada da klasik bir BMW SUV modeli görüyoruz. Hatta egzoz hava girişleri de buna dahil. Kübik yapıyı koruyan model, esnek detaylarla öne çıkıyor. Kompakt bir havası var. BMW iX3 Impressive tasarımı genel olarak, oturaklı ve dinamik bir izlenim veriyor. 

  • İç Mekan Özellikleri

bmw-ix3-2022-intAraç iç mekanda klasik bir BMW stili sunuyor. Konfor odaklı iç mekan tasarımı, kaliteli malzeme ve işçilik ile güçlendirilmiş. İç mekan, genel olarak ergonomi odaklı geliştirilmiş. Araç içinde bolca BMW logosu var. Bunlardaki mavi renk detayı da elektrikli olduğuna işaret ediyor. 

 

BMW iX3 Impressive Kokpit Özellikleri

BMW iX3 Impressive içinde hem arka koltuk alanında hem de ön koltuk alanında malzeme ve işçilik kalitesi hissediliyor. Ön koltuklarda geniş yaşam alanı sunuluyor. Yüksek sürüş pozisyonu, konforu arttıran bir detay. Sürücüye elektrikli otomobil kullandığının vurgusu da tsarım detayları ile yapılmış. buna örnek olarak direksiyon tasarımı verilebilir. Vitesin ve start düğmesinin üstünde de yine BMW logosu var. Kokpitte 10,25 inçlik bir multimedya ekranı kullanılmış. Ekranın çözünürlüğü çok iyi. Arayüz de kullanıcı dostu. Dokunmatik ekranı jest ile yönetmek de mümkün. Yani sürücü ekrana hiç dokunmadan da ekranı kontrol edebiliyor. BMW iX3 Impressive dijital gösterge paneli de çok başarılı. Burada 12,3 inç bir ekran var. Ekranın yansıma yapmaması da konforu ve hatta sürüş güvenliğini olumlu etkiliyor. 

BMW iX3 Impressive Arka Koltuk Konforu

Arka koltuklarda geniş bir yaşam alanı mevcut. Arkada geniş bir şaft tüneli var. Ama şaft tüneli alçak tutulmuş. Bu da konforu bir nebze rahatlatmış. Koltuk sırtlıklarında eğim ayarı var. Bu da oturan kişinin boyuna göre koltukları ayarlamasına imkan veriyor. 

Bagaj Hacmi

BMW iX3 bagaj hacmi, genel olarak sınıfının iyileri arasında gösteriliyor. Elektrikli bagaj kapağı, işlevsel. BMW iX3 Impressive bagajı 510 litre. Aracın koltuk sırtlıklarını yatırdığınız zaman 1560 litre alan çıkıyor ortaya. Bagaj zemininde kapaklı bir eşya bölmesi de var. Buradaki tek olumsuzluk, bagajın yükleme eşiğinin biraz yüksek olması. 

  • BMW iX3 Impressive Batarya Özellikleri

Bildiğiniz üzere batarya, elektrikli otomobillerde çok önemli bir parça. BMW batarya konusunda önemli ölçüde güvenilir bir seçenek. Markanın 8 yıl garanti sunuyor olması da bunun kanıtı. 460 km menzil sunan bu batarya, fabrika verilerine göre 100km’de ortalama 18,6 kWh enerji tüketiyor. Bataryayı 8 saatte şarj edebiliyorsunuz. Hızlı şarj noktasında ise 35 dakikada %80 doluyor. 

  • BMW iX3 Impressive Motor Özellikleri 

BMW iX3 Impressive motor özellikleri nasıl? Bu sorunun yanıtı çok önemli. Çünkü bu otomobil, geleceğe referans olacak modellerden biri. Öncelikle motor kaputta, plastik kaplama mevcut. Aracın arkasında yerleştirilen elektrikli motor, 286 Hp gücünde.  BMW iX3 İmpressive tork verisi 400 Nm. Araç, arkadan itişli. 

  • BMW iX3 Impressive Sürüş Özellikleri 

Tek pedalla sürüş konusunda da gerçekten çok başarılı bir otomobil. Gelecekte bu tek pedal felsefesinin yaygın olacağını biliyoruz. Kişiselleştirme konusunda da çok seçenek mevcut. Sürüş esnasında yüksek sürüş pozisyonuna rağmen adeta yere yakın bir sedan gibi yola yapışıyor olması da önemli bir deneyim. İyi ayarlanmış adaptif süspansiyon teknolojisinin de altını çizmek gerek. 

  • BMW iX3 Impressive Teknik Özellikleri

  • Motor Tipi ve Konumu: Elektrikli motor arkada.
  • Enerji tipi: Elektrikli
  • Maksimum Güç: 210 kW/ 286 HP
  • Maksimum Tork: 400 Nm
  • 0-100km/s Hızlanma: 6,8 sn
  • Maksimum Hızlanma Verisi: 180 km/s
  • Şanzıman: Tek oranlı otomatik
  • Aktarma: Arkadan itişli

BMW iX3 Impressive Boyutlar

  • Uzunluk: 4734 mm
  • Genişlik: 1891 mm
  • Yükseklik: 1668 mm
  • Ağırlık: 2260 kg
  • Bagaj Hacmi: 510 litre

Sonuç: BMW iX3 Impressive Alınır mı Alınmaz mı?

Oturaklı bir SUV modeli olan BMW iX3 Impressive, elektrik sürüşün tüm avantajları ile karşınızda. Sportif bir hızlanma vadediyor. Ayrıca yol tutuşu güçlü. Yaşam alanı konforu da aileler için ideal. 

BMW iX3 Impressive Kiralama Fiyatları Nasıl?

BMW iX3 Impressive kiralama seçeneklerini yolcu360.com üzerinden keşfedebilrisiniz. Kiralık BMW iX3 Impressive seçeneklerine hızlıca bakabilir ve avantajlı fiyattan kiralama yapabilirsiniz. Araç kiralama için uygun fiyatı yolcu360.com ile kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca BMW iX3 Impressive görselleri ve kiralık modellerin detay bilgileri ile aracı inceleyebilirsiniz. 

Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

 

Yorum ekle