Yolcu360 Blog
BMW iNext konsepti hakkında

BMW iNext Konsepti Çok Acayip!

BMW iNext konsepti hakkında ne biliyoruz? BMW iNext nedir? BMW iNext özellikleri neler? Geleceğe yön verecek teknolojiler sunan BMW iNext konsepti hakkında keyifli bir haber… Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak BMW marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

BMW iNext Konsepti Çok Acayip!

BMW iNext konsepti hakkında

BMW iNext konsepti, 2021 yılında piyasaya sürülecek. 2021 BMW i4 modeli, geleceğe yön verecek çok değerli teknolojiler sunuyor. Aracın kabin kısmına baktığınızda bunu daha net bir biçimde fark ediyoruz. Yarı otonom sürüş teknolojisiyle donatılan BMW i4 2021 için meraklı bekleyiş sürerken markadan gelen ilk bilgiler şöyle…

BMW iNext konsepti hakkında

BMW tasarım şefi, Matthias Junghanns’ın  BMW i4 2021 açıklamaları çok çarpıcı. Matthias Junghanns diyor ki, “biz,  BMW i4 2021 modeli dışarıdan içeriye doğru değil içeriden dışarıya doğru tasarladık”.  BMW i4’ün iç mekanında butik otellerden esinlenmişler. Modern mobilyalar, keyifli bir iç mekan etkisi sunan araç, teknolojisini ise detaylarda saklıyor.

Kabinde neredeyse hiç düğme yok. Zira, onu sürmeye bile gerek yok çünkü yarı otonom sürüş sunuyor.

BMW i4 motor konusunda aslında çok ezber bozan bir yapıya sahip değil. İçten yanmalı motor ve elektrikli motor kombinasyonu ile çalışıyor. Ancak daha hafif batarya, daha uzun süre giden pil ve daha kolay şarj gibi detaylarla birlikte. Yarı otonom sürüş ise aracı hem güvenlik konusunda hem de sürüş konforu konusunda çok büyük bir rahatlık sunuyor.

Not: BMW i4 modeli üretilecek dedik, ama seri üretim olup olmayacağı belli değil.

2020 BMW 5 Serisi Özellikleri için tıklayınız.

Araba Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

BMW M5 Competition 2020 Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yolcu360 ile Araç Kiralama İçin Neden Avantajlı?

  • Yolcu360 size istediğiniz model, yakıt ve vites tipinde çok geniş bir araç yelpazesi sunar.
  • Araç kiralama ile ilgili her türlü sorularınız için 7/24 misafir merkezi desteği (0850 360 5 360) yine Yolcu360 tarafından size sunuluyor.
  • Aracı kiralarken isterseniz kredi kartına taksit de yapabilirsiniz.
  • Eğer tatiliniz herhangi bir sebepten dolayı iptal olur veya ertelenirse Yolcu360 size koşulsuz şartsız ücretsiz iptal hakkı da verir.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

1 yorum