Yolcu360 Blog
BMW 530i Sedan
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > BMW 530i Sedan M Sport İncelemesi

BMW 530i Sedan M Sport İncelemesi

BMW 530i Sedan M Sport incelemesi ile aracı detaylı olarak değerlendirdik. Peki yeni BMW 530i nasıl? 2019 BMW 530i ne kadar yakıyor? Sıfır BMW 530i kaç para? Kiralık BMW fiyatları nasıl? Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak BMW marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

BMW 530i Sedan M Sport İncelemesi

BMW 530i Sedan

BMW 530i kiralamak ya da sıfır BMW 530i almak isteyenler için aracın özelliklerine dair teknik verilere göz gezdirdik. Yeni BMW 530i hakkında ilk dikkatimizi çeken detaylar da şöyle:

  • Markanın imajı ile paralel bir dinamizm sunan çok konforlu bir motor söz konusu.
  • L formlu stoplar sportif etkiyi arttırmış.
  • İç mekanda şaft tüneli kısıtlayıcı olsa da eşya gözleri ve havalandırma kanalları konfor sunuyor.
  • Elektrikli bagaj kapağı konforluyken yüksek bagaj kapağı ve bagajın içindeki girintili yapı biraz ergonomiden uzak görünüyor.

2020 BMW 5 Serisi Özellikleri için tıklayınız.

BMW 530i Sedan M Sport Hakkında

BMW 530i, yeni benzinli motoru ile oldukça atak. Turbo desteğiyle 252 HP güç veren motoru, 140 d/d’de 350Nm torka ulaşıyor. Dizel BMW 530i motoruna göre daha konforlu bir sürüş keyfi sunabilen araç, arkadan itişli. Diğer yandan motor, oldukça sessiz çalışıyor ve yalıtım da çok iyi. Böylece içeride ses konforu çok iyi bir noktaya gelmiş. Peki, BMW 530i ne kadar yakıyor, sıfır fiyatı ne ve diğer detaylar…

BMW 530i Sedan M Sport Ne Kadar Yakıyor?

Fabrika verilerine göre BMW 530i yakıt tüketimi ortalaması, 5,2 litre. Bizim test sonuçlarımıza göre benzinli 530i sedan yakıt tüketimi ortalaması ise 6,8 litre.

BMW M5 Competition 2020 Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

BMW 530i Sedan M Sport Kaç Para?

BMW 530i Sedan

Sıfır km BMW 530i Sedan M Sport fiyatı, 384 bin TL’den başlıyor. Bu, baz fiyat. Aracın özellikle güvenlik ve konfor odaklı ek donanımlarını aldıkça yeni 530i sedan fiyatı 460 bin’e gelip dayanıyor.

BMW 530i Sedan M Sport Bagaj Hacmi ve Boyutları

Yeni 530i Sedan’ın bagaj hacmi tam 530 litre. Bu bagaj hacmi verisi, sedan karoserde liderlerden biri olmasını sağlıyor. Aracın boyutları şöyle:

  • Uzunluk: 4936mm
  • Genişlik: 1868mm
  • Yükseklik: 1479mm
  • Dingil Mesafesi: 2975mm
530i Sedan M Sport Motor Özellikleri Nasıl?

Arama motoru verilerine göre yeni 530i sedan fiyatı en çok merake dilen konu başlığı. Ancak 530i Sedan M Sport 2019 motor özellikleri nasıl sorusu da oldukça fazla soruluyor.

Karşılaştırma: BMW 218i Gran Coupe & Mercedes – Benz CLA 180 için tıklayınız.

Kiralık BMW 530i Fiyatları Nasıl?

BMW 530i kiralamak için yolcu360.com üzerinden hızlı ve pratik bir araştırma yapabilirsiniz. Kiralık BMW 530i fiyatlarına bakabilir, rakamları karşılaştırarak bulunduğunuz bölgedeki en uygun seçeneğini görüntüleyebilirsiniz. yolcu360.com sistemi, ülke genelinde hizmet veren hemen her rent a car firması ile işbirliği sağlayarak çok zengin bir seçenek havuzuna tek seferde erişmenizi sağlar. Böylece belirli bir lokasyon ve tarih aralığında müsait olan tüm araçları tek web sayfası üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Sistem, fiyatları karşılaştırmanıza da olanak vererek örneğin uygun fiyata BMW kiralamanıza da olanak verir.  

Araba Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle