Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > İlginç bilgiler > Bir Arabada Ortalama Kaç Metre Elektrik Kablosu Bulunur?

Bir Arabada Ortalama Kaç Metre Elektrik Kablosu Bulunur?

Elektrik kabloları bir aracın içinde insan vücudundaki damarlar gibi işlev görürler. Bu sebeple elektrik kablolarında meydana gelebilecek en ufak arıza aracınız hakkında karşılaşmak istemediğiniz sorunları önünüze getirebilir. Peki ortalama bir araçta kaç metre elektrik kablosu bulunur? Bir arabada ortalama kaç metre elektrik kablosu bulunur yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Bir Arabada Ortalama Kaç Metre Elektrik Kablosu Bulunur?

Bir arabada ortalama 914 metre elektrik kablosu bulunur. Bu uzunlukla yaklaşık 8 futbol sahası kadar bir mesafeyi boydan boya geçebilirsiniz. Araçların içindeki elektrik kablolarındaki aksaklıklar genelde araç muayenelerinde ortaya çıkan ufak kusurlar olabildiği gibi, aracın çalışmasını temelden olumsuz etkileyen büyük arızalar olarak yolculuk sırasında meydana gelebiliyor.

Arızadır olur, kolayı var…

Yolcu360 ‘ta tam güvence altında kiraladığınız araçlarınızda meydana gelebilecek bu tip arızalarda aracınızı istediğiniz noktada bırakıp yola güvenle devam edebilirsiniz.

Araba Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle