Yolcu360 Blog
2022-honda-civic-sedan-benzinli
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2022 Honda Civic Sedan Benzinli Araç İncelemesi ve Özellikleri

2022 Honda Civic Sedan Benzinli Araç İncelemesi ve Özellikleri

2022 Honda Civic “İlhamını kendisinden alan yeni nesil sedan” olarak otomobil sektörüne çarpıcı bir giriş yapıyor. Gelin geçmişten geleceğe doğru uzanan Honda Civic’in özelliklerini birlikte inceleyelim.

2022 Honda Civic Sedan Dizel incelemesi yazımızı okumak için tıklayın.

Honda Civic Sedan

2022-honda-civic-sedan-benzinli-2

Honda Civic Sedan, uzun yıllardan bu yana sık tercih edilen araç markalarından biridir. Müşterilerin 1972’den beri vazgeçilmezi haline gelen Honda’nın yeni tasarımı da haliyle merak konu oluyor. İç mekan dizaynı, bagaj hacmi ve elbette fiyatı merak edilen başlıklar arasındadır.

Benzinli Honda Civic Sedan kalitesi, özellikle sahip oldukları deneyim ve güçlü takım arkadaşlarıyla her zaman ilham kaynağı olmayı başarmıştır. Konforlu iç tasarımı ve büyüleyici dış görünüşüyle her zaman dikkatleri üzerine çekiyor.

2022 Honda Civic Sedan İncelemesi

2022-honda-civic-sedan-benzinli-1

Motor gücünden, ön konsol tasarımına 2022 Honda Civic Sedan incelemesi ile sizlerleyiz.

  • Göz Alıcı Led Farlar

Araba alırken dikkatimizi çeken ilk yer farlardır. Arabanızla ilk kez göz göze gelmek gibidir farları tanımak. Honda Civic Sedan’ın yeni led teknolojisi ile geliştirilen ön farları sayesinde görüş kaliteniz artıyor. Ayrıca ön farların altında yer alan sis farları da zorlu yolculuklarda sizleri düşünerek tasarlandı.

  • Sizi Hissedebilen Honda

Telefonunuzu kablosuz şekilde şarj etmek artık çok kolay! Honda Sensing teknoloji, sizi şarj kablosu kalabalığından kurtarıyor. Güvenliğinizi ve konforunuzu yükselten Sensing teknolojisi ile keyifli yolculuklar sizi bekliyor.

  • Sportif Jantlar

Arabayı canlı ve renkli göstermenin pek çok yöntemi bulunuyor. Bunlardan biri de jant seçimi. Yeni Honda Civic Sedan 16” ve 17” jant seçenekleri ile sportif bir görünüm kazanıyor.

  • Gökyüzü Sizinle

Güneşli bir havada yolculuk yaparken o sıcaklığı hissetmek istemez misiniz? Ya da bulutların altında yolculuk yapmak ne kadar güzeldir öyle değil mi? İşte Honda Civic, sizi gökyüzüyle birlikte bir yolculuğa çıkarıyor! Açılabilir cam tavan sayesinde hem güneş hem bulutlar artık sizinle.

  • Ferah Bagaj

Bagaj hacmi, özellikle kalabalık ailelerin araç alırken öncelik verdiği konulardandır. Dizel Honda Civic Sedan 512 litrelik geniş bagaj hacmiyle yolculuğa eksiksiz çıkmanızı sağlıyor. Bundan sonra seyahatlerinize birkaç valiz hazırlayabilirsiniz.

  • Farklı Bir Deneyim

Araba kullanmak keyif işidir. Mutlu ve kafanızın rahat olduğu bir yolculuk kadar eğlendiren çok az şey vardır. 2022 Honda Civic Sedan, değiştirilebilir sürüş modları ile  arabanızın kontrolünü tamamen size bırakıyor. Dilediğiniz an spor sürüş moduna geçiş yapabilir ya da dinamik sürüş modu ile yola devam edebilirsiniz.

  • Size Özel Ekran

Araç kullanırken her şey elimizin altında olsun isteriz.  9” multimedya ekran, sık kullandığınız uygulamalara kolay erişmeniz için ideal.

  • Küçük Bir Göz

Dikiz aynalarını kontrol etmek trafikte en önemli kurallardandır. Özellikle şerit değiştirirken dikiz aynalarından takip mesafenizi mutlaka kontrol etmelisiniz. Honda Civic Sedan’da yer alan lanewatch özelliği ile yolculuklarınız daha güvenilir. Sağ yan ayna altına yerleştirilen küçük kamera sayesinde yolun sağ tarafına hakim olabilirsiniz. Ek olarak sağa sinyal verdiğiniz an devreye giren lanewatch, kamera görüntüsünü multimedya ekrana yansıtıyor.

  • Bal Peteği Konsol

Honda, en küçük detayı sizler için düşünüyor. Göz alıcı ön konsol tasarımıyla fark yaratan bal peteği şekli aklınızı başınızdan alacağa benziyor.

2022 Honda Civic Sedan Teknik İncelemesi

2022 Honda Civic Sedan dış tasarımı kadar teknik özellikleri ile de adından söz ettiriyor. Güçlü motoru, ekonomik kullanımı ile rakipleri arasında fark yaratıyor. Hem benzinli hem dizel seçenekleri bulunan Honda Civic Sedan teknik özelliklerine kısaca değinelim.

  • Yeni Nesil Çalışma

Artık pek çok araçta görmeye alışık olduğumuz anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi 2022 Honda Civic’te de mevcut. Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi özelliği sayesinde aracınızı çalıştırmak ya da kapıları açmak için anahtara ihtiyacınız kalmıyor.

  • Güçlü Motor

Honda Civic Sedan 182 PS gücünde 250 Nm tork üreten Turbo benzinli motor performansı ile dinamik bir güce sahip. Aynı zamanda 129 PS gücünde ve 180 Nm torka sahip yeni LPG’li motor da hem ekonomik hem de güçlü bir sürüş deneyimi garanti.

  • Ekonomik Motor

Honda Civic, 1.5 litre Vtec Turbo ECO motor ile yakıt tüketimi sağlıyor. LPG miktarıyla ortalama tüketim değerini gösteren sistemi sayesinde sürüş keyfiniz yarıda kalmaz.

2022 Honda Civic Sedan’a Özel Özellikler

  • Yeni Honda Civic Sedan, E-call ile acil durumlarda da yanınızda oluyor. Aracın darbe alması anında devreye giren E-call, sizin için 112 arayarak yetkilileri bilgilendiriyor.
  • Sizin konforunuzu düşündüğü kadar yolcularınızın konforunu da düşünüyor. Honda Civic’te bulunan arka havalandırmalar sayesinde araçta nereye oturduğunuzun farkı kalmıyor. Honda’nın konforu her yerde.
  • Ergonomik şekilde tasarlanan deri koltuklar, konfor standartlarınızı yükseltiyor. Aynı zamanda ön koltuklarda yer alan ısıtma sistemi mevcut. Dolayısıyla soğuk havalarda bile araç kullanmak keyifli hale geliyor.

Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ayrıca ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle