Yolcu360 Blog
yeni bmw 5 serisi gorseli
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Beğendiniz Arabayı Önce Uzun Uzun Kullanın!

Beğendiniz Arabayı Önce Uzun Uzun Kullanın!

Beğendiğiniz arabayı önce deneme şansınız olsa! Evet, sıfır km araçlar için deneme sürüşü ya da test sürüşü opsiyonu var. Pek çok kullanıcı da beğendiği arabayı almadan önde test sürüşü yapar. Ancak bir kaç saatlik bir test sürüşü, size o araba ile uzun yıllar geçirip geçiremeyeceğinizi söyler mi?

 

Beğendiniz Arabayı Önce Uzun Uzun Kullanın!

Otomotiv endüstrisi en dinamik sektörlerden biridir. Bu alanı heyecanlı kılan ise estetik algı, teknoloji, güvenlik, dijitalleşme, yakıt tüketimi ihtiyaçları gibi yaşamın çok farklı alanlarına dokunmasıdır. Her yıl, dijital teknolojilere, Euro NCAP kriterlerine, değişen yakıt tüketim algısına, moda algısına göre yeniden tasarlanan yüzlerce otomobil piyasaya sürülür ve kabul edelim ki en yeni modeller, her zaman daha fazla çekicidir. Yeni çıkan arabaları denemek de öyle. Peki sıfır araba almadan önce onu uzun uzun deneme şansınız olsa. Söz konusu aracın gerçekten size uygun olup olmadığını anlamak üzere onu bir kaç saat için değil yaşamınıza dahil edecek şekilde deneyebilseniz.

 

En Yeni Çıkan Araba Modellerini Denemek

Bir modelin en yeni ürünü farklı nedenlerle merak konusu olur. Bazıları sahip olduğu ve çok sevdiği markanın ilgili modelinin yeni çıkan versiyonunu merak eder. Örneğin bu aralar Volkswagen Polo 2018 modeli benzer sebeple çok büyük merak konusu. Bir otomobil satın almak üzere olmasa da en yeni modelleri daha doğrusu otomotiv sektöründeki yenilikleri merak eden bir kitle de var.  Bir de yeni çıkan modelleri test etmek isteyenler otomotiv tutkunları var. İşte böyle amaçlarla yeni araba modellerini test etmek üzere araç kiralama hizmetini kullanabilirsiniz. Çok merak ettiğiniz bir otomobili denemek için oto kiralama yapabilirsiniz. Aslında bu çok pratik bir fikir.

 

Sıfır Araba Almadan Önce Test Sürüşü Yapmanın Ötesine Geçin!

Hayalinizde sıfır km bir araba almak varsa, marka ve modele karar verdiğiniz halde aklınızda hiç şüphe kalmadan bu uzun süreli yatırımı yapmak niyetindeyseniz haftalık ya da aylık oto kiralama yapmak çok iyi bir fikir olabilir. Konuyu biraz açalım mı?

 

Sıfır km bir otomobil almak için bugün en az 70 bin TL bütçe ayırmak gerekiyor. Üstelik sıfır km alınan aracı kullanım da bagaj hacmi, yakıt tüketimi, sürüş dinamikleri ya da iç mekan genişliğinden memnun kalmayıp satmanın bedeli epey ağır. Çünkü sıfır km araba statüsünden düşer düşmez fiyat da ciddi şekilde düşüyor. Bu nedenle şirketler dışında sıfır araç alanlar yani şahıslar için aracın uzun süre kullanımı önemli. Başka bir deyişle pek çok tüketici için bugün Türkiye’de sıfır km araba almak, uzun vadeli bir yatırım yapmak anlamına geliyor.

 

Almak istediğiniz sıfır km araç için söz konusu yatırımı yapmadan önce onu ailece bir hafta, on beş gün ya da bir ay boyunca deneyebilirsiniz. Bu amaçla araç kiralama yapabilirsiniz.

Yorum ekle