Yolcu360 Blog
Mayıs ayında Antalya tatil
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Bayram Tatilinde Gidilecek En Güzel Tatil Yerleri

Bayram Tatilinde Gidilecek En Güzel Tatil Yerleri

Kurban Bayramı tatili özellikle çalışanlara yaz tatili yapmaları için güzel bir fırsat. Bayram tatili için hala plan yapmadıysanız üzülmeyin, zira sizler için Türkiye’de ve yurt dışında tatil yapabileceğiniz en güzel yerleri bu yazıda bir araya getirdik.

Tatil deyince hepimizin aklına ilk gelen lokasyonlardan biri olan Antalya’da tatil yerleri bir hayli fazla. Masmavi denizi eşsiz doğası ile Antalya’da gidilecek yerlere aşağıdaki içeriklerden ulaşabilirsiniz. Antalya Havalimanı araç kiralama seçenekleri ile birbirinden güzel tatil yerlerini keşfe çıkın!

 

Antalya

Antalya’daki tatil yerleri:

Antalya’ya kadar gitmişken araba kiralama yaparak birbirinden güzel sahilini gezebilir tertemiz suyun ve incecik kumların tadını çıkarabilirsiniz.

Akdeniz değil de ben şöyle bir Ege turu yapmak istiyorum diyorsanız sizlere birbirinden güzel İzmir tatil yerleri sıraladık. Zeytinyağlıları, deniz ürünleri akşam üstü ince esintileri ve masmavi denizi ile İzmir’de tatil yapılacak yerler için böyle buyrun:

İzmir

İzmir’deki tatil yerleri

Boylu boyunca uzanan kıyısında İzmir tertemiz sahillere ev sahipliği yapıyor. İzmir’de tatil yapacaksanız mutlaka İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama seçeneklerinden yararlanarak sahillerini gezmelisiniz. En güzel sahillerini ve dalış noktaları için de şu içeriklere göz atabilirsiniz.

Tatil denince akla gelen diğer yerlerden biri de elbette Bodrum… Muğla’nın birbirinden güzel tatil beldesi içinde en çok tercih edilen Bodrum olsa da Muğla’da tatil yapılacak yerler de oldukça çeşitli. Muğla Dalaman Havalimanı araç kiralama yaparak Muğla tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. İşte gidebileceğiniz bazı yerler:

Muğla

Muğla’daki tatil yerleri

Muğla’da tatil yapıyorsanız araba kiralama yaparak aşağıdaki birbirinden güzel sahiline gidebilir ve keşfedilmeyi bekleyen sahillerinde denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Bu yaz yurt dışında bir tatil yapmak istiyorsanız ve planlamadıysanız sizler için vizesiz gidilen ülkeleri ve kapıda vize uygulaması ile girebileceğiniz Yunan Adaları listesini aşağıda paylaşıyoruz.

yurt dışı

Bayram tatilinde İstanbul’da kalacaklar üzülmesin. Onlar için de İstanbul’a yakın tatil yerleri ve denize girilebilecek plajları aşağıda bulabilirsiniz.

İstanbul

Bayram tatilinde işinize yarayacak navigasyon uygulamaları, yol önerileri ve araç kiralama ile ilgili bilgilere de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Faydalı bilgiler

Mutlu tatiller! 🙂

Yorum ekle