Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Dünya Gezi Rehberi > Avrupa’nın en iyi müzik festivalleri / Avrupa

Avrupa’nın en iyi müzik festivalleri / Avrupa

Bu yaz rotanızı Avrupa’ya çevirmeyi planlıyorsanız gezinize Avrupa’nın en iyi müzik festivalleri ile bambaşka bir deneyim katmaya ne dersiniz? Dünyaca ünlü müzik gruplarını dinleme fırsatı bulabileceğiniz birbirinden prestijli müzik festivalleri seyahatinizi unutulmaz kılabilir. Bu festivallerde bolca dans, coşku ve birbirinden eğlenceli aktiviteler var.

Avrupa’da düzenlenen en iyi müzik festivalleri…

  • Sonar, Barselona

1994 yılından bu yana dünyanın önde gelen müzik gruplarını ağırlayan Sonar elektronik müzik tutkunlarını her yıl Barselona’da bir araya getiriyor. Bu yıl 26.’sı düzenlenecek olan Sonar’da ünlü DJ’ler eşliğinde müziğin ritmine kapılabilir, görsel sanat ve multimedya gösterileri ile unutulmaz bir festival deneyimi yaşayabilirsiniz. Sonar Festivali’nin bu yılki tarihleri ise 18, 19, 20 Temmuz 2019. Biletinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın! Yolcu360 online araç kiralama sistemi üzerinden Barcelona Uluslararası Havalimanı araç kiralama fırsatlarına bakabilir ve hem festivalin hem de Barselona’nın keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Sziget, Budapeşte

Avrupa’nın dört bir yanındaki müzik tutkunlarını birleştiren Sziget hiç şüphesiz dünyanın en ünlü festivallerinden biri. Budapeşte’deki Tuna Nehri’nin üzerinde yer alan Obudai adasından düzenlenen festival Avrupa’nın en büyük kültür ve müzik festivali olarak gösteriliyor. 7-13 Ağustos 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Sziget Festivali ile Budapeşte seyahatinize hareket katabilir, Rock’tan Hiphop’a, Elektronik müzikten Reggae’ye kadar birçok müzik türünde sahne alan grupları canlı izleme fırsatı bulabilirsiniz.

  • Roskilde, Kopenhag-Zealand

Müziğin ve eğlencenin sabahlara kadar sürdüğü, temponun bir an olsun düşmediği bir festival hayal edin. Her yıl Danimarka’nın Kopenhag şehrine bağlı adalardan biri olan Zealand’de düzenlenen Roskilde’de sınırsız müziğin yanı sıra gösteri sanatları ve renkli aktiviteler de sizleri bekliyor. Roskilde Festivali’nin bu yılki tarihi ise 29 Haziran-6 Temmuz 2019. Avrupa’nın en iyi müzik festivalleri listesindeki Roskilde Festivali tarafından size sunulacak olan bol eğlence ve eşsiz bir festival deneyimi için biletinizi şimdiden ayırtın.

  • Tomorrowland, Boom

Avrupa’nın en iyi müzik festivalleri içerisinde yer alan ve her yıl Elektronik müzik tutkunlarını ağırlayan bir diğer festival ise Tomorrowland. 2005 tarihinden bu yana Belçika’nın Boom şehrinde düzenlenen festival dünyaca ünlü elektronik müzik gruplarını bir araya getiriyor. Bazı deneyimler hayatta bir kere yaşanır diyorsanız 19 Temmuz-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Tomorrowland Festivali için planlarınızı yapmaya başlayın.

 

 

Yorum ekle