Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Atatürk Havalimanında Hangi Rent a Car Ofisleri Var?

Atatürk Havalimanında Hangi Rent a Car Ofisleri Var?

Atatürk Havalimanı, Türkiyenin en büyük hiterlanda sahip havayolu istasyonu. Gün boyunca hava trafiğinin hiç dinmediği havaalanı, sadece Türkiye için değil dünya havayolu ulaşımı için çok önemli bir nokta. İnen- kalkan uçaklar, yolcular, çalışanlar, marketler ve dükkanlar, yiyecek içecek servis eden alanlar, bankamatikler, taksi, havayolu ulaşım-servis ağı ve araç kiralama hizmeti gibi pek çok ihtiyacı karşılamaya yönelik işler düşünülürse Atatürk Havalimanın aynı zamanda çok büyük bir ekonominin de kaynağı olduğu görülür.

İş için, tatil için, seyahat için gittiğiniz İstanbul Atatürk Havalimanında araç kiralama yapmanız gerektiğinde burada hangi şirketlerin hizmet verdiğini biliyor musunuz? Atatürk havaalanındaki rent a car ofislerinin sayısı oldukça fazla.

 

Atatürk Havalimanındaki rent a car firmalarının bir kısmı iç hatlar bir kısmı da dış hatlar terminalinde hizmet veriyor. Atatürk Havaalanı dış hatlardaki araç kiralama firmaları listesi şöyledir:

 

*Rent a car şirketleri listesine ait bilgiler ataturkairport.com’dan alınmıştır.

 

Airport Tour, Alamo, Avias, Avis, Baf Turizm, Budget, Europark, Europ Car, Mert Oto, Murat Turizm, Naional, Sixt, Sun, Ülger Turizm, Windy Car Rental.

 

İstanbul Atatürk Havaalanı iç hatlardaki araç kiralama firmaları listesi şöyledir:

 

Avis, Budget, Europark, Europcar, National-Alamo, Rent Go, World Rent a Car.

 

Atatürk havalimanı rent a car fiyatları için yolcu360.com ile hızlıca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Atatürk havalimanı en uygun fiyatlı kiralık oto seçeneğine kolayca ulaşabilirsiniz.

 

Yorum ekle