Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > Arnavutköy Balıkçıları / Arnavutköy Balık Lokantaları

Arnavutköy Balıkçıları / Arnavutköy Balık Lokantaları

Araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak, balığı keyfini çıkararak, kokmadan yiyebileceğiniz, hatta üstüne felekten bir gece çalabileceğiniz Arnavutköy balıkçıları için yazıyı okurken dikkatli olun. Çünkü canınız feci şekilde balık çekebilir. 🙂

Arnavutköy Balıkçıları

Sonbahar demek, derya kuzusu demek. Yani mevsimi nihayet gelmiştir artık balık ziyafeti çekmenin. İster tavada, fırında, ızgarada, ister porsiyon isterseniz de ekmek arası… Hepsinin keyfi de tadı da bambaşkadır. Havalar biraz serinlemişse, hele bir de tazecik derya kuzuları düşmüşse tezgahlara burnumuza geliverir hemen bol limonlu yemyeşil bir salata eşliğinde mis gibi balık kokusu.

Balık yemek güzel güzel olmasına ama ne yazık ki bu keyfin de bazı meşakkatleri yok değil. Hele bir de evde pişecekse balık, vay evdekilerin haline. Üstümüze, başımıza hatta tüm eve siner o balık kokusu, çıkmaz günlerce. O yüzden aslında en iyisi, hiç yoktan sezonu şık bir restoranda balık keyfi yaparak açmak. Bu yüzden sizler için Arnavutköy balıkçıları yazısını hazırladık.

  • Rago Balık

Rago Balık hem samimi, hem lezzetli… Salaş balıkçı lokantası deyince akla gelen resim tam da burası. Mekanda eski tip vitrinler, duvarda asılı büyük çerçeveler, tavandan sarkan fileler bulunuyor. Ortam oldukça samimi ve sıcak. Evinde gibi hissediyor insan burada. O yüzden mekanın kendine has bir ruhu var. Tam dostlarla gitmelik.

Sadece mekan değil tabi ki güzel ve samimi olan, lezzetler ve servis de aynı şekilde.  Mekanın sahibi Ragıp Abi de pek sohbet sever. Mezeler az, öz ve lezzetli. Balıklar da oldukça taze. Fiyatlar Arnavutköy civarı için oldukça iyi diyebiliriz. Arnavutköy balıkçıları için çok para ödemeden lezzetli, taze balıklar yemek ve güzel, samimi bir akşam geçirmek isterseniz Rago Balık’ı tercih edebilirsiniz. 😊 İstanbul araç kiralama imkanlarına göz atarak, size yakın olan bir lokasyon üzerinden araç kiralayabilir ve Arnavutköy balıkçıları için yolculuğunuzu konforlu bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Arnavutköy Balık Restoranları

  • Arnavutköy Balıkçısı

Hem balıklar lezzetli olsun, hem de restoran şık olsun isteyenler için biçilmiş kaftan Arnavutköy Balıkçıları kapsamında Arrnavutköy Balıkçısı. 🙂 Servisi, lezzeti ve de manzarasıyla misafirlerinden her daim tam not almayı hep başarmış bir restoran burası.

Menüsü oldukça geniş olan Arnavutköy Balıkçısı’nın fiyatları için çok uygun diyemiyoruz ancak fazla abartı da değil. Zaten tadıyla, hizmetiyle ve elbette boğaz manzarasıyla verdiğiniz paranın karşılığını fazla fazla alıyorsunuz. Ayrıca mekan özel günler için tercih edilebilecek bir konseptte olduğundan fiyatlar çok batmıyor göze.

Menünün oldukça geniş olduğundan yukarıda bahsetmiştik ama özellikle birkaç mezenin şiddetle tavsiye edildiğini gördük, yazmadan edemedik. Domatesli soğan, mayonezli salata ve ahtapot salatasını gitmişken mutlaka deneyin deriz.

Son olarak, İstanbul’da denize nazır balık yiyebileceğiniz en güzel mekanlardan biri olan Arnavutköy Balıkçısı’nda bu keyiften mahrum kalmak istemezseniz, manzaralı bir masa için önceden rezervasyon yaptırmanızı mutlaka tavsiye ederiz. Anadolu yakasından Arnavutköy balıkçıları için yola çıkmak isteyenler, kolay bir ulaşım seçeneği olarak, İstanbul Bostancı araç kiralama olanaklarına bakabilirler.

  • Rago Balık

Rago Balık hem samimi, hem lezzetli… Salaş balıkçı lokantası deyince akla gelen resim tam da burası. Mekanda eski tip vitrinler, duvarda asılı büyük çerçeveler, tavandan sarkan fileler bulunuyor. Ortam oldukça samimi ve sıcak. Evinde gibi hissediyor insan burada. O yüzden mekanın kendine has bir ruhu var. Tam dostlarla gitmelik.

Sadece mekan değil tabi ki güzel ve samimi olan, lezzetler ve servis de aynı şekilde.  Mekanın sahibi Ragıp Abi de pek sohbet sever. Mezeler az, öz ve lezzetli. Balıklar da oldukça taze. Fiyatlar Arnavutköy Balıkçıları için oldukça iyi diyebiliriz. Yani çok para ödemeden lezzetli, taze balıklar yemek ve güzel, samimi bir akşam geçirmek isterseniz Rago Balık’ı tercih edebilirsiniz. 😊 İstanbul Taksim araç kiralama olanaklarından yararlanarak, Arnavutköy balıkçıları için alternatif bir ulaşım seçeneği tercih edebilirsiniz.

Yorum ekle