Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Araç Kiralamanın En iyi Yolu / Yolcu360 misafirleri deneyimlerini anlatıyor

Araç Kiralamanın En iyi Yolu / Yolcu360 misafirleri deneyimlerini anlatıyor

Türkiye’nin en büyük ve en kolay araç kiralama platformu olan Yolcu360, ofisinde konuk ettiği misafirlerinin deneyimlerini takipçileri ile paylaşıyor. Rent a car sektörüne yön veren Yolcu360 misafirlerinin geri bildirimlerini düzenli aralıklarla yayınlayarak hizmet kalitesine şeffaflık getiriyor. Misafirlerimizden Marka Mimarı Ömer Şengüler de Yolcu360’tan araba kiralama ayrıcalığını yaşayanlardan. Bu deneyimi de “Yolcu360 araç kiralamanın en iyi yolu” diye özetliyor. Konuşmanın devamını dinleyebilir ve okuyabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=G6xElW6Smuk

“Ben Ömer Şengüler marka mimarıyım. Türkiye’de ve yurt dışında çok araç kiralayan bir insanım. Yolcu360 ile 1,5 sene önce tanıştım. Aracı Erzurum’dan aldım Erzincan’a gittim. Dönüşte de oradan birine rica ettim aracı o teslim etti çünkü Erzincan’da programım değişti ve Ankara’ya gitmek zorunda kaldım. Yani bu sıkışık programlarda kullanabileceğiniz en doğru araç kiralama adresi Yolcu360. Siz araç kiralama konusunda kişiye özel, terzi dikimi yani bir konsiyerj gibisiniz. Her bir deneyimimde her sizinle çalışmamda bir müdür arıyor; ‘Memnun musunuz?’ diyor. ‘Araç teslim edildi mi? Bir eksiklik var mı?’ Aslında çok da beklenmedik şeyler bunlar.
Yolcu360 araç kiralamanın yalnızca en ucuz veya en kolayı değil; en iyi yolu.”

 

2 yorum

  • Merhabalar Yolcu360 ailesi bugün araç kiralamam da bana yardımcı olan Nur DEMİR hanımefendiye ilgilerinden ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür eder, çalışma hayatlarında başarılar dilerim:)

  • Araç kiralama işlemi sırasında verdiği samimi ve faydalı destekten dolayı Nur Demir’e çok teşekkür ederim.