Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç Kaplama Fiyatları | Araba Kaplama Fiyatları

Araç Kaplama Fiyatları | Araba Kaplama Fiyatları

Araç kaplama fiyatları ne kadar? Komple araba kaplama fiyatları ne kadar? Araç kaplama nedir? Araç kaplamak çok mu pahalı? Araba kaplama nasıl olur? Araç kaplama nerede yapılır? Sizde araç kaplama konusunda bilgi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü araba kaplama hakkında bütün detayları Yolcu360 ekibi olarak sizin için hazırladık.

Araç Kaplama Nedir?

En basit hali ile söylersek araba kaplama aslında aracınızın rengini değiştirmek demek. Eğer arabanızın renginden sıkıldıysanız mat renklere, altın rengine kaplatabilir veya desenlerle süsleyebilirsiniz. Burada bilmeniz gereken en önemli şey arabanızın markasının ve modelinin bir öneminin olmadığı. Örneğin, beyaz renkte bir Peugeot 208 arabanız olduğunu varsayalım. Beyaz rengin her koşulda bir kusuru vardır. Çabuk kirlenir ve lekeyi aşırı belli eder. 🙂 Bu yüzden aracınızın renginden memnun değilsiniz. E sırf bu yüzden yeni bir araba almak da olmaz. Ne yapabilirsiniz? Tabi ki arabanızın rengini değiştirebilirsiniz. Ya da ikinci el bir araba alacaksınız diyelim. Ama rengi hoşunuza gitmiyor. Fakat fiyatı ve durumu çok iyi. E, aracı almaktan vazgeçmek yerine alıp kaplatabilirsiniz.

Araç Kaplama Fiyatları Ne Kadar?

Araç kaplama fiyatları hakkında size net bir tutar söyleyemiyoruz. 1000 TL’den başlıyor fiyatlar. Net bir bilgi veremiyoruz. Çünkü dolar kuru gibi faktörler maalesef bu fiyatların değişmesinde çok etkili. Ama yeni bir araba almaktan daha uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Araç Kaplama Nerede Yapılır?

Araç kaplama işlemini her şehirde ve neredeyse her ilçede bulunan oto servislerde yaptırabilirsiniz. Ancak oto servis seçerken ekibin bu konuda profesyonel olup olmadığını araştırmanızda fayda var. Çünkü yanlış bir montaj sonucunda araba kaplamanız yerine oturmayabilir.

Araç Kaplama İşi Nasıl Yapılır?

Otomobil kaplama işlemi yapılmadan önce arabanızdaki far ve kapı kolları gibi kaplanamayacak kısımlar sökülür. Daha sonrasında arabanıza özel bir temizlik yapılır. Daha sonrasında arabanıza kaplama işlemi yapılır ve çıkarılan parçalar geri takılır.

Araç Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Başka bir deyişle, kiralama butonuna aracı almak istediğiniz yeri yazın. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle