Yolcu360 Blog
ankaranin-en-iyi-hamburgercileri-1

Ankara’nın En İyi Hamburgercileri 

Söz konusu hamburger olduğunda bazı insanlar için akan sular durur. En sevilen fast food yiyecekler arsında hamburger birinci sırada yerini alır. Hem yetişkin hem de çocuklar için içeriği zengin çok özel menüler oluşturulmuştur. Ankara’da hemen herkesin gittiğinde uygun fiyata yiyebileceği menüler bulunuyor. Ankara’da yaşayanlar, hamburger yemeye bayılanlar ve hamburgeri nerede yesem diye düşünenler sizler için Ankara Hamburgercilerini tek tek inceledik. Bu yazımızda başkent Ankara’nın en iyi hamburgercileri hangileri detayları ile anlatacağız. Peki Ankara’da en iyi hamburger nerede yenir? İşte cevabı…  

ankaranin-en-iyi-hamburgercileri

Ankara’da ev yapımı hamburgerler, baharatlı soslar, çıtır patatesler ve doyumsuz lezzetler için yazımızı okumaya başlayabilirsiniz. Bu satırlarda Ankara’nın en hareketli hamburger durakları önerildi. Ankara’da yemek yemek için kısa bir mola verdiğinizde önerilerimiz aklınıza gelsin. Et ve ekmeğin hamburger ekmeği ile buluştuğu doyumsuz lezzetleri sizin de denmeniz için Ankara hamburgercilerini listeledik. Gelin geneyenlerin asla pişman olmayacağı Ankara hamburger merkezlerine bire göz atalım. 

Sade içerikli hamburgerlerin yanında zengin içeriğe de sahip  “aaa bununda mı hamburgeri oluyormuş!” dedirten lezzetlere ev sahipliği yapan hamburger mekanları şu şekilde:  

Piel Roja

Ankara’nın en iyi hamburgerini bu mekanda yiyebileceğinizi söylemiş olsak abartmayız. Fiyatlarının çok uygun olmasının yanında öğrenciler içinde ayrıca uygun fiyata menüleri bulunmaktadır. Piel Roja pozitif bir atmosferi olan karnınızı tıka basa doyurabileceğiniz bir mekan. Az bir fiyat farkıyla içecek sınırsız. Dünya mutfağından da deneyebileceğiniz farklı lezzetteki aromalı hamburgerleri bu mekanda bulmak mümkün. Dolgun porsiyon ve doyumsuz bir lezzet durağı Piel Roja  Ankara’nın en farklı  hamburgercilerinden biri. Mesela ballı honey wolf burger, barbekü soslu kavrulmuş dana kıymalı sloppy joo boo veya geyik etli black dear burgeri ve daha fazla çeşit Piel Rojide.  Piel Roja, kendine has menüsü ile kapılarını Çankaya’da açıyor. 

Burgerdinho

Ankara’da yaşıyorsunuz ve dolaşırken ya da evde otururken karnınız acıktı kaliteli bir hamburger mekanı arıyorsanız Burgerdinho tam sizler için burada bulunuyor. Tereddüt duymadan gidebileceğiniz bir mekan. Ev yapımı Hamburgerleri tüm lezzetleri ile sizlere sunuluyor. Karamelize soğanlar, çıtır çıtır patatesler, özel soslar hamburgerle buluştuğunda tadı damağınızda kalacak bir lezzet bırakacak. Doya doya hamburger yemek isterseniz Burgerdinho, ekonomik ve doyurucu menüsüyle her zaman sizleri bekliyor olacak. 

Ankara’nın en iyi hamburgercileri:  Burger Break

Burger Break, ev yapımı hamburgerlerin lezzetlendiği bir Ankara mekanı. Buraya gelen müşteriler peynirli ve mantarlı hamburgerlerin hastası olmuş durumda. Uzun süre tok kalmak isteyenlerin, Ankara’da gidebileceği en iyi mekanlar içinde yerini alır Burger Break. Hamburger ve ona eşlik eden patateslerle dolgun bir tabak sizlerle. Bu lezzetlerden siz de mahrum kalmak istemiyorsanız Burger Break’ı ziyaret edebilir ve burada karnınızı doyurabilirsiniz. 

Big Bang Burger 

Ankara’da en iyi hamburgerciler arasında yerini alan bir diğer mekan Big Bang Burger. Rotanız buralara düştüğünde ve acıktığınızı hissettiğinizde  lezzet durağı bu mekana çekinmeden girip karnınızı doyurun. Diğer mekanlardan ayrılan özelliği ise sınırsız içecek servisinin mevcut olmasıdır. Ayrıca tüm menüler, göz önünde, açık mutfakta hazırlanıyor. Soslarından soğan halkasına kadar tamamen ev yapımıdır. Sizler de bu lezzetli hamburgerlerin tadına bir an önce bakmalısınız. 

Ankara’nın en iyi hamburgercileri:  Big Baker 

Big Baker Ankaralı hamburgerciler arasında ün yapmış olmakla birlikte 7 tane şubesi bulunmaktadır. Menüsü çok geniş; salatadan makarnaya yok yok. Bunun yanında burgerleri o kadar lezzetli ki onların da listede yer vermemek haksızlık olur. Üç peynirli burgeri  en çok beğenilenlerden biridir. Tercih etmeyenlere keçi peynirli veya köz patlıcanlı burgerler de tavsiye edilebilir. Bunlarda menünün yıldızlarından. 

Doyurucu hamburger ekmeğinin arasında, taze ve ev yapımı hamburger köftesini sunan bir mekan daha karşınızda. Big Baker, Ankara’nın hamburger mekanları arasında oldukça meşhur. Acıktığınız her anda hamburgerin tadına doymak için Big Baker’e bekleniyorsunuz. Big Baker’in hamburgerlerini uzun bir süre unutamayacaksınız.  

That’s Burger 

Ankara’da That’s Burger’i tercih edenlerin hamburgerde en beğendikleri nokta ekmeğinin kıvamı ve etin çok lezzetli oluşudur. That’s Burger, dekorasyonda siyah, beyaz ve kırmızı renklerin kullanılması dikkat çekici bir unsurdur. Etteki yağ oranının ideal seviyede olması, patateslerin çıtırlığı ve baharatı That’s Burger’i popülerleştiren unsurlardan biri.  

Eğer yolunuz Ankara’dan geçerse That’s Burger’i denemenizi öneririz. Çünkü burada yiyeceğiniz hamburgerlerin tadı bir başka olacak. İçeriği oldukca zengin olan menülerin ekmeği de kendi ellerinden çıkmaktadır. Dolayısıyla bu mekan Ankaralılar arasında oldukça popülerdir.   

Ankara’nın en iyi hamburgercileri: Franco Burger 

Sosunu, ekmeğini ve köftesini kendi yapan, tüm bu el yapımı ürünlere bir de ananas, hellim gibi farklı malzemeler katarak ortaya mükemmel tatlar çıkaran bir mekan. Ankara ‘da gidebileceğiniz Franco Burger’in devasa burgerini deneyin. Zira hamburger köftesini dondurmadan günlük olarak hazırlayan Franco’nun nefis köftesine ancak bu kadar doyabilirsiniz. 

Ankara’da ıslak hamburger denildiğinde akıllara Franco Burger gelir. Ekonomik menüleriyle birçok müşteriyi kendine hayran bırakan Franco Burger, zengin porsiyonlarıyla da gelenleri memnun etmeyi başarıyor. Ek olarak renkli sunumları, leziz tatları olan Franco Burger farklı aromalı hamburger sevenlerin de ortak noktası. Ankara’da acıktığınız anları değerlendirmek için Franco Burger’i deneyebilirsiniz. Aklınızdaki ıslak hamburger Ankara’da nerede yenir merakını Franco Burger ile giderebilirsiniz.

Güzel bir burgerin ardından keyifli bir konsere gitmek isterseniz Ankara’nın en iyi konser mekanları yazımızı inceleyebilirsiniz.

Ankara’da Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle