Yolcu360 Blog
ankara-spor-salonu-1
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Yaşam > Ankara’nın En İyi 6 Spor Salonu

Ankara’nın En İyi 6 Spor Salonu

Ankara’nın en iyi 6 spor salonu ile karşınızdayız. Sağlıklı, fit ve zinde olmak için spor yaparken aynı zamanda eğlenebileceğiniz seçenekler ile sizinleyiz.

Ankara’daki en güzel spor salonlarını keşfederken konforla seyahat etmek ister misiniz? Araç kiralayıp Ankara’yı özgürce dolaşmak için Yolcu360’ın Ankara araç kiralama seçeneklerini inceleyebilir ve ideal aracınızı dakikalar içerisinde kiralayabilirsiniz!

ankara-spor-salonu-2.jpg

Ankara Spor Salonları

İşte sağlıkla ve keyifle spor yapabileceğiniz  Ankara en iyi 6 spor salonu listemiz:

  • Atlantis Spor Merkezi – Google Puanı: 4.7

2001 yılından bu yana Kızılay’da hizmet veren Atlantis Spor Merkezi, Ankara en iyi 6 spor salonu listemizde yerini alıyor. Body building, fitness başta olmak üzere spor severlere çeşitli egzersiz imkanları sağlamaktadır. Hafta içi ve hafta sonu saat 09.00 itibari ile kapılarını açan Atlantis Spor Merkezi akşam 21.00’a kadar hizmet vermektedir. Vücudunuzun yağ oranını azaltıp, kas kütlenizi artırmak istiyorsanız başvurmanız gereken ilk adres. Kilonuzu vücut ölçülerinize göre ayarlayarak size özel bir spor programı ve beslenme takvimi oluşturuyorlar. Böylece zorlanmadan spor yaparak, eğlenceli vakit geçirerek sağlıklı bir yaşam tarzına kavuşabilirsiniz. Bunun yanı sıra sezona özel indirimleri ile her bütçeye uygun spor programları ile Atlantis Spor Merkezi sizi bekliyor. 

Atlantis Spor Merkezi Adres: Mithatpaşa Caddesi, 61-Z, Kızılay, Çankaya/ ANKARA

  • EVO Gym – Google Puanı: 4.7

Ezgi Canlı ve Haktan Canlı tarafından 2019 yılında kurulan EVO Gym,  butik işletme mantığı ile kapılarını açtı. Fakat kısa bir süre sonra Ankara’nın en sevilen spor salonlarından biri olmayı başardı. Personal training ve fonksiyonel fitness yaklaşımlarında en başarılı spor salonu oldu. Amacınız ister sağlıklı kilo vermek olsun ister kilo almak ya da kas kütlenizi artırmak bunu en kolay yoldan yapabilirsiniz. Eğitmenler eşliğinde hızlı ve sağlıklı bir şekilde amacınıza ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra EVO Gym’de spor sonrası arkadaşlarınız ile vakit geçirebileceğiniz geniş bir kafe de bulunmaktadır. Diyetisyenler tarafından hazırlanan sağlıklı yemekler ve atıştırmalıklar ile EVO Cafe ferah ortamı ile keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. 

EVO Gym Adres: Konutkent Mahallesi, 3028 Caddesi, Kule Evo A Blok, No: 16A, Daire:6, 06810, Çankaya/ ANKARA

ankara-spor-salonu-2.jpg

  • Vamos Sports Complex – Google Puanı: 4.5

2012 Haziran ayında kapılarını aralayan Vamos Sports Complex, kısa süre içerisinde Ankara en iyi 6 spor salonu arasında yerini alıyor. İspanyolca’da “Haydi!” anlamına gelen “Vamos” enerji ve canlılık yansıtıyor. Sosyal yaşam için tasarlanan Vamos Sport Complex spor yapmayı sevenler için ideal bir merkez. “Spor yapmak bir lüks değil, bir yaşam alışkanlığı olmalı” diyerek yola çıkan tesis her kesimden insanı ağırlamaktan zevk duyuyor. Uygun fiyatları ve kolay erişim imkanları ile Ankaralıların ihtiyacını karşılıyor. Bireysel sınırsız, aile sınırsız, hafta içi gündüz ve hafta sonu özel paketleri ile her bütçeden spor severleri bekliyor. 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Vamos Sports Complex 6.000 metrekarelik alana kurulan dev bir spor salonu. 

Vamos Sports Complex Adres: Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, No:49, Çankaya/ ANKARA

  • BASE Life Club – Google Puanı: 4.5

Base Life Club’a geldiğinizde sizleri öncelikle misafir ilişkileri temsilcileri karşılıyor. Sizleri beslenme uzmanları ile tanıştırarak öncelikle vücut kompozisyon analizi ismi verilen Inbody Test’i uyguluyorlar. Base Life Club’da uygulanan vücut kompozisyon analizi, FDA tarafından onaylı ve NASA tarafından astronotlarının ölçümlerinde kullanılan Inbody-720 bioelektrik empedans cihazı ile yapılıyor. Bu test sonucunda yağ, kas ve kemik oranınızın vücudunuzdaki dağılımına göre hesaplanıyor. Ayrıca Inbody test 6 aylık periyotlarda tekrarlanıyor ve spor programınız çıkan sonuçlara göre güncelleniyor. Ankara spor salonları arasında sizinle en yakından ilgilenenlerden biri. Fitness’tan, tırmanma duvarına; havuz alanlarından, armyfite kadar pek çok farklı bölümde uygulamaları mevcuttur.

BASE Life Club Adres: Çayyolu Mahallesi, Angora Caddesi, Beysupark, No: 209 / 10, 06680 Çankaya/ANKARA

  • Level Up Fitness Center – Google Puanı: 4.3

2015 yılında Keçiören’de kurulan Level Up Fitness Center, profesyonel kadrosu ile sporu yaşam tarzınız haline getiriyor. Size en uygun beslenme programını hazırlıyorlar. Level Up Fitness Center sağlıklı spor yapabilmeniz için kendini her daim yeniliyor. Hizmet kalitesini ve ekipmanlarını en yüksek seviyeden sizlere sunuyor. Aynı zamanda Ankara en iyi 6 spor salonu arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra spor sonrası dinlenebileceğiniz sosyal yaşam alanı imkanı da bulunuyor. Level Up Fitness Center’da bulunan Teras Cafe’de dilediğiniz gibi dinlenebilir, arkadaşlarınız ile günün kritiğini yapabilirsiniz. Spor yapmak sadece bedeni beslemek değil. Elbette aynı zamanda ruhunuza da sağlıklı bir dokunuş yapmış olursunuz. 

Level Up Fitness Center Adres: Tepebaşı Mahallesi, Çığ Sokak, No: 62, 06290, Keçiören/ ANKARA.

ankara-spor-salonu-2.jpg

Z Fit Çankaya – Google Puanı: 4.2

Ankara Çankaya’da yer alan Z Fit, spor severlerin sıkça tercih ettiği mekanlardan biri. Spor aletleri ve ekipmanların yer aldığı donanımlı fitness salonu ile vücut kitlenizi dengeleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra pilates, zumba, crunch, yoga ve kick boks dersleri de yapılmaktadır. İster grup olarak ister bireysel olarak bu derslere katılım gerçekleştirebilirsiniz. Hafta içi saat 07.00’da hafta sonu ise saat 10.00’da hizmete başlamaktadır. Ayrıca soyunma odaları ve duş da yer almaktadır. 

Z Fit Çankaya Adres: Çiğdemtepe Mahallesi, Selim Caddesi, 93/C, 06200, Yenimahalle/ ANKARA

Yorum ekle