Yolcu360 Blog
ankara-bilardo-salonu
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Yaşam > Ankara’daki En İyi 5 Bilardo Salonu

Ankara’daki En İyi 5 Bilardo Salonu

Bilardo, hem kadın hem de erkeklere hitap eden bir spor. Genellikle dar ve havasız mekanlar olarak bilinen bilardo salonları gün geçtikçe gelişiyor. Bilardo salonları hem oyun oynayıp hem de atıştırmalık bir şeyler yiyeceğiniz rahat ve konforlu mekanlar olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda kalabalık gruplar için keyifli bir aktivite olan bilardo, uzun yıllardır dünyada en popüler sporlar arasında yer alıyor. Küçük yaştan büyük kişilere kadar birçok sporcuyu eğlendiren ve geliştiren bir yönü olan bilardo, sporcuların durumu farklı açılardan görme yeteneğini ortaya çıkarıyor. Ankara da bilardo için önemli şehirlerden biri. Birçok bilardo salonu sayesinde Ankara çeşitli sayıdaki oyunculara kaliteli bilardo oynama şansı sunuyor. Peki, Ankara’da nerede bilardo oynanır? Ankara’nın en iyi bilardo mekanları için bir araştırma yaptık. Sizin eklemek istediğiniz mekanlar varsa mutlaka yorumlarda paylaşın.

ankara-bilardo-salonu-2.jpg

Ankara’daki en güzel bilardo salonlarını keşfederken konforla seyahat etmek ister misiniz? Araç kiralayıp Ankara’yı özgürce dolaşmak için Yolcu360’ın Ankara araç kiralama seçeneklerini inceleyebilir ve ideal aracınızı dakikalar içerisinde kiralayabilirsiniz!

Bilardo Hakkında

Bilardo, belirli kuralları olan ve pratik isteyen bir spor dalı. Kurallarını öğrendikten sonra devamlı oynayarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Bilardo salonundan ekipmanları temin ederek oynayacağınız bilardo, her sporcu için bir isteka ve oyun toplarından oluşuyor. Kendinize uygun ıstakayı seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Ayrıca oynamak istediğiniz bilardo türünü de seçmek önemli. Amerikan bilardo olarak bilinen 8 top bilardo en çok oynanan bilardo türü. Buna ek olarak Snooker, 14+1 ve 3 top bilardo türleri de mevcut. Cepli ve cepsiz olarak ayrılan bilardo türleri ile birçok sporcuya hitap ediyor. Amerikan bilardosu ve snooker cepli bilardoya örnekken, 3 top bilardo ise cepsiz bilardoya örnek diyebiliriz. Cepli bilardo türlerinde amaç isteka ile topları ceplere sokmaktır. Kendi toplarını cebe erken sokan sporcu oyunu kazanır. Cepsiz bilardo da ise amaç sayı yapmaktır. En fazla sayı yapan sporcu oyunu kazanır. Kendi oyun stilinize göre bilardo türünü seçebilirsiniz. 

Ankara’daki Popüler Bilardo Salonları 

Ankara’da bilardo salonu seçeneği çok. Ankara bilardo salonları insanlara hem spor yapma hem de keyifli vakit geçirme imkanı tanıyor. Kaliteli isteka ve masalarına ek olarak birçok bilardo salonu yiyecek-içecek imkanı da sunuyor. Böylece uzun süreler boyunca bilardo oynayıp arkadaş ya da ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Ankara’daki birçok bilardo salonu düzenli olarak turnuva düzenliyor. Farklı düzeylerden katılan sporcular sayesinde kendi seviyenizi öğrenebilir, rekabet içerisinde bilardo oynayabilirsiniz.  Ankara bilardo salonu tavsiyesi için yazımızı okumaya devam ederek Ankara’daki  en popüler ve en iyi mekanları bulabilirsiniz. 

ankara-bilardo-salonu-.jpg

  • Ankara Ertanlar Bilardo

Ertanlar Bilardo Salonu Ankara’nın Sincan ilçesinde. Ertanlar Bilardo, 2004 yılından bu yana faaliyetini sürdürüyor. 500 m2 alana sahip olan mekan, Türkiye’deki en büyük bilardo salonları arasında yer alıyor. Çeşitli yaşlardaki insanların gidip rahatça bilardo oynayabileceği bir mekan olan Ertanlar Bilardo Salonu, kaliteli malzemeleriyle ön plana çıkıyor. 3 top ya da 8 top (Amerikan Bilardo) gibi bilardo türleri için masaları olan mekan, birçok bilardo masası sayesinde aynı anda sayıca fazla kişileri de ağırlayabiliyor. 

Ankara Ertanlar Bilardo Salonu Adres: Plevne Mah, 12.Sk No:2/5, 06934 Sincan/Ankara

  • Ankara Bilardo Kulübü

Oyunu bilen profesyonel kişilerin bulunduğu Ankara bilardo kulübü Altındağ’da yer alıyor. Ankara’nın birçok semtine yakın olan ve merkezi bir konumda bulunan Ankara bilardo kulübü, nezih ortamı sayesinde bilardoya yeni başlayan kişilere sıcakkanlılığı sayesinde bilardoyu sevdiriyor. Sessiz bir bilardo salonu arayanlar Ankara bilardo kulübünü tercih ediyor. Aynı zamanda yemek yiyebileceğiniz bir mekan olan Ankara bilardo kulübü, mekana entegre lokantası ile diğer salonlardan ayrılıyor. Yeni çuha ve malzemeleriyle bilinen Ankara’daki bu mekan, kaliteli çalışanları sayesinde bilardo severlerin tercih ettiği bir mekan.

Ankara Bilardo Kulübü Adres: Ulubey, Altınay Cd. Girişi, Siteler – 2 Kavşağı No:29 Kat:2, 06165 Altındağ/Ankara

  • Ankara Trickshot Bilardo

Çankaya Kavaklıdere’de bulunan Trickshot Bilardo, haftanın her günü bilardo severlere hizmet veriyor. Masalarda kaliteli ışıklanlandırma sunan Trickshot, oyundan daha çok zevk almanızı sağlıyor. Ayrıca temizliğe dikkat eden kullanıcılar için de uygun bir mekan. Trickshot Bilardo zaman zaman kendi turnuvasını düzenliyor. Böylece rekabet seven bilardo oyuncuları farklı seviyedeki rakiplere karşılaşma fırsatı buluyor. Sonunda ödül olan bu turnuvalar ile katılımcı sayısı artıyor. Kalabalık gelen gruplara da ev sahipliği yapabilen Trickshot Bilardo’nun sahibi ise Avrupa şampiyonu. Bilardo eğitimi almak isteyenler Trickshot Bilardo Salonu’nu tercih edebilir. 

ankara-bilardo-salonu-1.jpg

Ankara Trickshot Bilardo Adres: Tunalı Hilmi Caddesi 50/1 KaysıHan İş Merkezi. Kat: 1 No: 1, 06680 Çankaya/Ankara

  • Ankara Champ’s Bilardo

Sadece Bilardo oynamak isteyenlere özel olarak dizayn edilmiş bir mekan olan Champ’s Bilardo, 550 m2 alanıyla Türkiye’nin en büyük bilardo salonları arasında. Ankara Çankaya’da bulunan Champ’s bilardo salonu 50m2 kafeteryaya sahip. Her hafta düzenlediği pool turnuvalarıyla bilinen Champ’s bilardo salonu, dünya standartlarına göre hazırlanmış masa ve malzemeleriyle sporculara kaliteli bilardo oynama keyfi sunuyor. Champ’s Bilardo salonunda 9 adet Amerikan, 4 adet 3 top bilardo masası var. Ayrıca 1 adet snooker masası mevcut. Böylece bilardo severler farklı tür bilardo oyunlarına aynı mekan içerisinde ulaşabiliyor. Buna ek olarak bilardoya yeni başlayanlar profesyonel kişilerden ders alma imkanını da aynı mekan içerisinde.

Ankara Champ’s Bilardo Adres: Kızılay, Ziya Gökalp Cd. No:27/1, 06420 Çankaya/Ankara

  • Ankara Bilardo Akademi 

Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Bilardo Akademi, son derece merkezi bir salon. Merkezi bir konumda bulunan Bilardo Akademi, temizliği sayesinde bilardo severleri tatmin ediyor. Rahat bir ortamı bulunan Bilardo Akademi, bilardo oynarken atıştırmalık yiyeceklerini de oyuncularına sunuyor. Bilardo Akademi, ortam ambiyansı ve müzikleri sayesinde bilardo oynarken eğlenebileceğiniz bir mekan olarak karşımıza çıkıyor. Sakin bir bilardo salonu istiyorsanız Bilardo Akademi’ye giderek keyifli bilardo oynama şansına yakalayabilirsiniz. 

Ankara’daki bilardo salonları ile arkadaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz. Hafta sonu arkadaş buluşmaları, sevgilinizle farklı bir akşam buluşması, eşinizle sıradışı bir dışarı çıkma bahanesi olarak bu salonları değerlendirebilirsiniz. 

Ankara Bilardo Akademi Adres: Bahçelievler, Prof. Dr, Prof. Muammer Aksoy Cd No:67/B, 06490 Çankaya

 

Yorum ekle