Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Alpha Ace Özellikleri | Elektrikli Otomobil Alpha Ace İncelemesi

Alpha Ace Özellikleri | Elektrikli Otomobil Alpha Ace İncelemesi

Elektrikli otomobiller çeşitleniyor. Evet, hem bildiğimiz tanıdığımız markalar ürün gamına çok sayıda elektrikli model ekledi hem de tamamen elektrikli otomobil üreten marka sayısı artıyor. Yakında Mercedes’in, Volkswagen’in, Ford’un, Hyundai’nin tüm modelleri elektrikli olacak. Toyota, kendine elektrikli otomobillerin kullanıldığı bir şehir bile kurdu. Alpha markası da elektrikli dünyaya yeni modeller sunuyor. Amerikalı üretici, Ace isimli elektrikli modeli ile sektöre yön verecek teknolojiler geliştiriyor. Bakalım bu yeni Alpha Ace hakkında neler öne çıkıyor? Alpha Ace özellikleri yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Alpha Ace ve Alpha Motor Hakkında

Kaliforniya Eyaleti’ne bağlı Alpha Motor Corporation isimli firma Ace adını koyduğu elektrikli otomobilinin tanıtımını sunuyor.  Alpha Motor Corporation ismini yakında daha çok duyacağız. Çünkü özel otomobiller üretiyor ve bilindik markalara yeni teknolojiler konusunda yön veriyor. Dünya genelinde otomobil teknolojileri alanında kariyer yapmak isteyen pek çok kişi de bu şirketin bünyesinde çalışmak için sıraya giriyor. Peki, Alpha Motor Corporation’un ürettiği Alpha  Ace nasıl bir otomobil?

Kaynak: https://www.alphamotorinc.com/

Araç görüntüsüyle elektrikli otomobil piyasasında fark yaratıyor. Sade tasarlanmış, tatlı bir çizgisi olan retro görünümlü araç görsellik açısından oldukça başarılı görünüyor. Retro tasarımının 1960’lı yıllarda Avrupa üretimli spor arabalarla bağdaştığını ve ilham kaynağının bu araçlar olduğunu açıkça gösteriyor. 

Elektrikli Mini Cooper SE yazısı için tıklayınız.

Alpha Ace Özellikleri

Kaynak: https://www.alphamotorinc.com/

Alpha Ace’nin boyutlarına bakıldığında 4180 mm uzunluğunda olduğunu öğreniyoruz. İç mekan tasarımının ise retro ama aynı zamanda sade ve gelişmiş tasarımı olduğunu görüyoruz.

İki kişilik tasarlanmış aracın ön tarafında büyük bir dokunmatik ekran olması ve bütün kontrollerin buradan yapılması araç sahiplerine birçok fonksiyon sunuyor. Gelişmiş bir ses sistemi ve led aydınlatma sistemine sahip Alpha Ace, oldukça ilgi çekici görünüyor.

Bilgilere göre bu otomobilin, ortalama 400 km yol gidebileceği belirtiliyor. Aynı zamanda 0’dan 100 km/s hıza 6 saniye civarında ulaşabilen araç, diğer elektrikli otomobillere kıyasla çok hızlı sayılmazken arkadan itişli olması performanslı bir sunuş sağlıyor. Pil paketini ise alt kısmında taşıyor.

Elektrikli otomobillerin karbon emisyonunu azaltması sebebiyle çevreye daha az zarar vermesi yönünden de insanların oldukça ilgi alanlarında yer alıyor. Hem çevre hem enerji dostu bu araçlar aynı zamanda ses gürültüsü konusunda da minimum düzeylere indirilmiş gelişmişlikte olmalarıyla ön plana çıkıyor.  

Alpha Motor Corporation firması şu an sadece bu bilgileri sunuyor. İlerleyen zamanlarda elektrikli otomobil serisi tanıtacak olan firmanın, Ace modeli üzerinde daha fazla bilgi sunması bekleniyor.

Elektrikli Cupra 2021 yazısı için tıklayınız.

Alpha Ace Fiyatı Ne Olacak?

Elektrikli araçlarda ürün portföyünü geliştirmek için çalışan ABD merkezli firma, ilk teslimatlarının 2023 yılında olacağını söylüyor. Satışa hazır duruma geldiğinde ise araç fiyatının ne kadar olacağı hala gizemini koruyor. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle