Yolcu360 Blog
Alfa-Romeo-Spider
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Alfa Romeo 2 Spor Modelle 2019’a Hazırlanıyor!

Alfa Romeo 2 Spor Modelle 2019’a Hazırlanıyor!

Alfa Romeo spor modelleri nasıl? 2019 model Alfa Romeo’lar içinde spor seçenekleri var mı? Alfa Romeo 8C Competizione ve Alfa Romeo Spider ne alemde?

Alfa Romeo 2 Spor Modeller 2019’a Hazırlanıyor!

Alfa Romeo, Türkiye’de hep, özel bir kitleye ait, havalı tasarımları olan İtalyan markası olarak algılanıyor. Pek çok BMW, Mercedes, Audi modelinden fiyat olarak daha uygun seçenekleri olsa da yol boyunca gördüğünüz Alfa Romeo sayısı azdır. Alfa Romeo sahibi olmak, biraz ayrıcalıklı durur. Marka, bu algıyı tüm dünyada beyinlere kazıdı. İyi de yaptı. Etiket algısını yükseltti. Peki, Alfa Romeo spor modelleri 2019 planlarını nasıl yaptı?

2019 Alfa Romeo Spor Modelleri

Markanın genlerinde yarışçı olmak var. Dünyanın ile otomobil yarışlarında hep Alfa Romeo markası vardır. Bugün çok havalı yarışçı markalar daha ortada yokken Alfa Romeo vardı pistte. Neyse yarışçı genlerini spor modellere başarıyla aktaran mühendis ekibi, çok havalı 2019 planları yapmış.

İlk kez 1930’larda gördüğümüz Alfa Romeo 8C modeli, 2022’de yeniden piyasaya sürülecek. Ortadan motorlu hybrit superspor otomobil olarak tasarlanan Alfa Romeo 8C Competizione modeli, şimdiden otomobil dünyasında konuşuluyor. Ferrari’den aldığı V8 motoru elektrikli motor desteğiyle besleyen Alfa Romeo 8C Competizione motoru, 700HP güç üretecek diyorlar. Karbonfiber şasi modasına uyan araç, 0-100km/s hızlanmasını 2 saniye üzerinde tamamlayacak.

Yorum ekle