Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Aksesuarlar Aracınızın İkinci El Değerini Arttırır mı?

Aksesuarlar Aracınızın İkinci El Değerini Arttırır mı?

Araç Aksesuarları nelerdir, araç aksesuarları ne işe yarar, yeni aksesuarlar bir arabanın ikinci el değerini arttırır mı, kiralık araçlarda hangi aksesuarlar var…

Aksesuarlar Aracınızın İkinci El Değerini Arttırır mı?

Otomotiv sektörü her geçen gün daha fazla dijitalleşiyor. Sürücü ve yolcuların araçtayken de iletişim kurabilmeleri, online olmaları, navigasyonu konforlu bir biçimde kullanmaları önemli. Hepsinden önemlisi sürücü tüm bur iletişim ağına erişirken güvenli sürüşten ödün vermemek gerek. Bu amaçla üretilen çok sayıda araç içi aksesuar da var. Bu aksesuarların bazıları sıfır km bir araba alırken donanım paketinde mevcut, bazıları da sonradan eklenebiliyor. Güvenlik, konfor, keyif için ekleyeceğiniz yeni aksesuarlala aracınızın ikinci elde satış rakamını arttırmanız da mümkün tabi. Araç kiralama yaparken de özellikle uzun yola çıkacaksanız ya da aracı uzun dönem kullanacaksanız söz konusu aksesuarları inceleyerek karar verebilirsiniz. 

Sürüş Keyfini Arttıran Oto Aksesuarları

Telefon tutucu mıknatıslar en fazla tercih edilen araç içi aksesuarlardan biri. Özellikle navigasyonu kullanırken ya da akıllı telefonunuzu kullanırken büyük bir konfor sunuyorlar. Araç telefon tutucuları, otomobil kullanırken sürücülerin en büyük yardımcılarından biri. Hem kendiniz için hem de yakınlarınız için mıknatıslı telefon tutucuları, ya da aracın ön kısmına monte edebileceğiniz bir telefon tutucu alıp kullanabilirsiniz. Araç içi telefon tutucu aparatlarla navigasyon, yol durumu gibi gerekli görüntüleri güvenle izleyebilirsiniz. Yine araç kullanırken gelen mesajları, mailleri ya da aramaları görebilirsiniz. Böylece trafikte telefonunuzu elinize almanız ya da yola odaklanmışken başka yere bakmanız gerekmez.

Araç içi çanta tutucuları ile çantanızı asabilir, araçta yer kaplamasına engel olabilirsiniz. Özellikle uzun yola çıktığınızda çok gerekli bir araç içi aksesuar olan çanta tutucular konforunuzu arttıracak şekilde tasarlanmıştır.  

Araç şarj cihazları, araç çakmakları da otomobillerde konfor arttıran malzemelerdir. Akıllı telefonunuzu, tablet PC ya da bilgisayarınızı araba kullanırken şarj edebileceğiniz oto şarj cihazlarıyla gün boyu ihtiyacınız olan enerjiyi bulabilirsiniz. Uzun yola çıktığınızda da oto şarj aleti ile sürekli iletişimde olabilirsiniz.

 

Yorum ekle