Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Dünya Gezi Rehberi > Adrenalin Tutkunlarına Özel 5 Yurt Dışı Rotası

Adrenalin Tutkunlarına Özel 5 Yurt Dışı Rotası

Yurt dışına çıktığınızda hafızanıza kazınacak deneyimler yaşamak istiyor olabilirsiniz. O halde bilindik seyahat rotalarını es geçip nabzınızı yükseltecek heyecan dolu keşiflere yol almanın tam zamanı. Tüplü dalıştan raftinge adrenalin dolu 5 yurt dışı seyahat rotasına gelin birlikte göz atalım… Karşınızda adrenalin tutkunlarına özel 5 yurt dışı rotası!

Adrenalin Tutkunlarına Özel 5 Yurt Dışı Rotası

  • Gozo Adası, Malta

Yıl boyunca sıcak iklimi ile ziyaretçilerini kendisine çeken Malta Güney Avrupa’nın küçük bir ada ülkesi. 3 büyük, 2 küçük takımadadan oluşan Malta’da keşfedilmeye değer yerlerden biri de Gozo Adası. Burayı özel kılansa sualtındaki hayranlık uyandıran yaşamı. Yıl boyunca tüplü dalış imkanı sunan Gozo Adası Avrupa’nın en iyi dalış noktalarından biri. Siz de seyahatinize unutulmaz bir deneyim katmak isterseniz bölgedeki dalış kurslarından birini tercih ederek Akdeniz’in sualtı zenginliklerini keşfedebilirsiniz.

  • Innsbruck, Avusturya

192 metre yükseklikten atlamaya cesaretiniz var mı? Cevabınız evet ise sizi Innsbruck’taki Europa (Avrupa) Köprüsü’ne alalım. 777 metre uzunluğundaki köprü Avusturya’nın Innsbruck şehrinde Wipp Vadisi üzerinde yer alıyor. Köprünün ünü eğlence tutkunları için bungee jumping imkanı tanımasından kaynaklanıyor. Dünyanın en yüksek beşinci bungee jumping platformu olan Europa Köprüsü Avrupa’nın ünlü adrenalin durakları arasında.

  • Mont Blanc, Fransa

Avrupa’nın ve Alpler’in zirvesi olarak bilinen Mont Blanc trekking tutkunları için de vazgeçilmez rotalarından başında geliyor. Büyük bir bölümü İtalya sınırları içerisinde olsa da zirve noktası Fransa’da bulunan Mont Blanc’te düzenli olarak trekking turları yapılıyor. Ortalama 10 gün süren yürüyüş turlarının zorluk derecesi orta seviyeden ileri seviyeye doğru çıkıyor.

Ölmeden Önce Mutlaka Görülmesi Gereken 10 Yer yazısı için tıklayınız.

Adrenalin Tutkunlarına Özel 5 Yurt Dışı Rotası Tavsiyesi

  • St. Moritz, İsviçre

1928 ve 1948 yıllarında Kış Olimpiyatları’na ev sahipliği yapan İsviçre’nin meşhur kayak merkezi St. Moritz her yıl binlerce adrenalin tutkununa ev sahipliği yapıyor. Her seviyeden kayak severe uygun pist alanına sahip olan St. Moritz’te Alp Dağları’nın eşsiz manzaralarına şahit olabilirsiniz. Birbirinden güzel dağ otellerinin de yer aldığı St. Moritz romantik bir kış tatili geçirmek isteyenler için de fazlasıyla ideal.

  • Tara Nehri, Karadağ

Dünyanın en uzun ve en derin nehir kanyonlarından biri olan Tara, Karadağ’ın görülmeye değer gezi durakları arasında yer alıyor. UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde bulunan Tara Nehri’nde rafting yapmak ise macera tutkunları için adeta bir gelenek halini almış. Yemyeşil ormanlarla çevrili kanyon yaz aylarında rafting yapmak için fazlasıyla elverişli. Ekstrem sporlar size göreyse Tara Nehri’ni listenize mutlaka ekleyin!

Sonbaharın Romantik Rotaları yazısı için tıklayınız.

Yurt Dışında Kiralık Araç mı Arıyorsunuz? İlk Yurt Dışı Kiralamanıza %10 İndirim!

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz,  araç kiralama platformu Yolcu360 ile 100 ülkede, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Üstelik ilk yurt dışı kiralamanıza özel %10 indirim sizi bekliyor. Kampanya detaylarını incelemek için tıklayın!

Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle