Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Audi’den Yeni Emisyon Değerleriyle Yeni Başlangınç!

Audi’den Yeni Emisyon Değerleriyle Yeni Başlangınç!

Audi emisyon değerleri nasıl? Yeni dizel araçlarda emisyon rakamları nasıl olacak? Karbon salınımı olmadan otomobil üretmek ve kullanmak mümkün mü? Haberimiz, Audi’nin aldığı yeni çevre odaklı karar hakkında…

Audi’den Yeni Emisyon Başlangıcı…

Emisyon konusu, dizel motorlu araçlar için giderek daha fazla önem kazanıyor. Hatta emisyon normları, dizel arabaların geleceğine karar verecek gibi görünüyor. Zira, her geçen yıl emisyon konusunda yeni kararlar alınıyor ve daha düşük değerler isteniyor. Markalar, dizelden vazgeçmiyor. Bunun yerine emisyon değerlerine uygun yeni teknolojilere yatırım yapıyor. Yani dizel bitmeyecek. Audi de bu yolda önemli kararlar aldı.

 

Kiralık araba için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz. 

Çevreci Audi…

Audi, bir Avrupalı otomotiv devi olarak Avrupa vatandaşlarının hassas olduğu çevre konusuna fazlasıyla duyarlı. Bu yönde aldığı kararlarla dikkat çeken marka, karbon salınımını her anlamda azaltmak istiyor. Bu hedefe ulaşmak üzere de kendi içinde bir çevre birimine sahip. 

Şirketin bu kısımdaki temel hedefi, 2050 yılına kadar karbondioksit emisyonu dengesi 0 olan bir kurum haline gelebilmek. 2025 yılında otomobilden kaynaklı emisyon salınımını %30 oranında düşüreceğini açıklayan Avrupalı marka, fabrikalarının enerjisini de yenilenebilir enerji ile karşılıyor. Mesela Audi Macaristan fabrikasının kullandığı enerjinin %70’i jeotermalden geliyor. 

Oto kiralama için İstanbul Havalimanı araç kiralama opsiyonlarını değerlendirebilirsiniz.

Audi Kiralama Fiyatları Nasıl?

Audi kiralama fiyatlarına bakmak için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Kiralık Audi fiyatlarını araştırmak üzere şu adımları takip edin:

  • yolcu360.com ana sayfasına girin
  • Ana sayfadaki online rezervasyon modülüne araç kiralamak istediğiniz lokasyonu girin. Örneğin Adana havalimanı araç kiralama.
  • Eğer Audi kiralamak istediğiniz tarih aralığı belliyse tarih de girin, değilse geçin.
  • Şimdi karşınıza Adana Şakirpaşa Havalimanı rent a car firmalarının müsait araçları listelendi. Bu listeyi kendi kriterlerinize göre süzün. Mesela Adana havalimanındaki en uygun fiyatlı kiralık arabadan başlasın listelemeye. 
  • Dilerseniz bu listeyi marka özelinde de süzebilirsiniz. Mesela Adana Havalimanı kiralık Audi listesini görebilirsiniz. Burada Adana Havalimanı rent a car seçeneklerini örnek aldık ama ülke genelinde her nokta için benzer işlemleri tekrarlayabilirsiniz. 
  • Kiralık Audi fiyatlarını da en azdan en çoğa göre filtreleyebilirsiniz. En uygun kiralık Audi seçeneğini de hızla görebilirsiniz. 

yolcu360.com ile kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Ayrıca planlarınız değişirse koşulsuz iptal gerçekleştirebilirsiniz. 

Aylık araç kiralama için İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama olanaklarına bakabilirsiniz.

Yorum ekle