Yolcu360 Blog
otomobil-simulasyon-oyunu
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > 5 Otomobil Simülasyon Oyunu Önerisi 

5 Otomobil Simülasyon Oyunu Önerisi 

Oyun dünyası günümüzde, teknolojik açıdan yaşanan gelişmelerle birlikte daha da ileriye gitti. Oyunlardaki gerçeklik, kullanılan grafikler ve oyunun verdiği haz son yıllarda gözle görülür şekilde değişiklik gösterdi. Gelişmelerin en net görüldüğü oyun türü ise simülatör oyunlar oluyor.  Biz de sizler için en iyi 5 otomobil simülasyon oyunu önerisi hazırladık.

Tek düze araba oyunlarının karmaşık hale geldiği bu dönemde araba simülatör oyunları çok hızlı bir şekilde popüler hale geldi. Sizlerde yarış ve sürüş dünyasında konforlu oyunlar için simülasyon oyunları oynayabilirsiniz. Araba oyunu severler için binlerce araba sürüş ve yarış oyunu var. Yalnız bu oyunlar bir zaman sonra anlık eğlence sağlar. Kısa süreli bir eğlenmeden öteye gidemeyen oyunlardır. Oyuncular için daha fazla eğlenceli olabilecek araba simülatörleri mevcuttur. 

Araba simülatörleri, oyunda sizlere gerçekçi bir sürüş deneyimi sunar. Bu oyunlar o kadar gerçekçidir ki, deneyim kazanamadığınız sürüşlerde kazayı affetmezler. Sizler içinde, listemizde göreceksiniz mükemmel gerçekçilikte, otomobil simülasyon oyunlarını bir araya getirdik. 

Sizlerin de zevkine uygun simülatör oyunlar mutlaka bulunur. Sizlerde bu tür oyunlara düşkünlüğünüz varsa ve otomobil sürüş simülasyon oyunları için doğru listede olduğunuzdan şüpheniz olmasın. Piyasada çok çeşit simülatör oyunları vardır. Sizlerde en favori simülatör oyununuza, deneyerek karar verebilirsiniz. Simülatör oyunları çok çeşitli tarzda mevcuttur. Hikaye görevlerine sahip ve bazıları ücretsiz oynamaya uygundur. Hangi tarzda oynayacağınız sizlerin tercihi. 

Otomobil Simulasyon Oyunları

otomobil-simulasyon-oyunu-1

Otomobil simülasyon oyunları, genel olarak farklı türdeki araçların kullanılmasına imkan verir. Havada, karada veya denizde giden araçları içerir. Bu araçlar hayali araçlar ya da geçek araçlar olabilirler. Tasarımcısının nasıl canlandırdığına bağlıdır. 

Araç simülasyon oyunları, araçların çeşitli işletimsel sistemler tarafından gerçekçi bir şekilde yorumlanarak oyuncular tarafına sunulan video oyunlardır. Simülasyon oyunlar sürücünün yukarıda belirtilen araçları kullanmasına ve rakip araçlar ile mücadele halinde olmasına olanak sağlar. Otomobil simülasyon oyunları gerçekliğe dayalıdır. Yakıtından tutun belirli zamanda taşıması gereken yükü zamanında yetiştirmesine kadar gerçek gibidir.   

Araba oyunu ya da araba simülatörü piyasada adından söz ettiren terimlerin başında gelir. Otomobil oyunları sanal ortamlarda gerçeği yansıtarak kontrol edilebilen video oyunlarıdır. Araba oyunları, tüm arabaları ve parkuru tepeden görünüme sahiptir. Ayrıca arabaların yanındaki arabaları gösteren ve üçüncü şahıs görüntüsü ve içindeki şahısların görüntüsünü içerir. 

Oyun dünyası içinde pek çok alanda simülasyon oyunu bulunuyor ve bu oyunlar oynarken gerçek hayatta deneyim sahibi olamayacağımız bazı şeyleri yaşamış hissi veriyor. Örnek vermek gerekirse otomobil ile keskin virajlarda hız yapmak, yarış pistinde araba yarışı yapmak ya da tır ile uzun yollar gitmek gibi 

Araba simülasyonları, standart yarış oyunlarından çok daha gerçekçidir ve bu onları oynaması çok daha eğlenceli hale getirebilir. İşte sizler için 5 otomobil simülasyon oyun önerisi. 

Driver: San Francisco 

Devasa bir kurgusal harita üzerinde dolaşma keyfi sunar ve franchise’ın beşinci oyunudur. Sizlerde direksiyon başında olmanın verdiği sorumluluğu hissetmek istiyorsanız Driver: San Francisco’ya göz atmayı bir düşünün. 

Kurgusal haritada dolaşmayı sevenler için, düşmanını peşindeyken komaya giren bir dedektif olarak bir hikaye modu oynamanıza izin veriyor. 140’ın üzerinde gerçek lisanlı araçla oynama imkanı verir. Aynı zamanda birden fazla platformda oynama şansınızda var. 

TrackMania 2: Canyon 

Yaratıcılık peşindeyseniz ve kendi parçalarınızı oluşturuyorsanız, oyunculara diğer pek çok oyunda görülmeyen bir düzeyde özelleştirme sağlayan TrackMania 2: Canyon oyununu almayı düşünebilirsiniz. 

Yarış deneyimini artırmak ve yeteneklerinizi sergileyebilmeniz için video çekimlerini düzenleyebilirsiniz ve kendi filmlerinizi oluşturabilirsiniz. Aynı zamada youtube’da çevrimiçi oyunlarınızı da paylaşabilirsiniz. 

Autobahn Police Simulator 

Autobahn Police Simulator ve devam oyunu, gerçek görevler verir bu nedenle listemizdeki diğer oyunlardan biraz farklıdır. Yarış simülasyonlarını seviyorsanız tam sizler için bir oyun.  

size gerçek bir hedef ve görevler verdiği için bu listedeki bazı oyunlardan farklıdır. Eğer yarış simülasyonlarını seviyorsanız, ancak yarış parkurlarından sıkıldıysanız, bunun gibi bir oyunu tercih edebilirsiniz. Bu oyun size Alman otobanlarında bir polis memuru olmanın nasıl bir şey olduğuna dair gerçek bir deneyim sunmaya çalışıyor. 

RACE: Injection 

RACE 07 serisinin birçok oyun kazanan son oyunudur. Toplamda dokuz pist bulunuyor. 20’den fazla farklı otomobil modeli var. 

Ayrıca beş farklı sınıfta yarışabilir ve hatta gerçek hayata dayalı şampiyona turnuvalarında yarışabilirsiniz. Ayrıca, oyun çok oyunculu 25 kişiye kadar destekliyor. İsterseniz sadece yapay zekaya karşı yarışabilirsiniz, karar sizin. Otomobillerinizi özelleştirmeyi sevenler için oyunda 400’den fazla farklı araç skini mevcut. 

Türkiye Oyuncak Müzesi Listesi yazımızı okumak için tıklayın.

 Shift 2: Unleashed 

Shift 2: Unleashed, Need for Speed: Shift’in doğrudan devamı ve Need for Speed serisinin 17. oyunudur. Oyun, sürüş ve yarış simülatörlerinde gerçekçiliği yeniden tanımlamayı hedefliyor. Tüm deneyimi daha sürükleyici hale getirmek için dinamik çarpışma senaryoları oluşturuyor. Sizlerde otomobil sürmenin keyfine varmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz oyunlar listenize ekleyebilirsiniz. 

Aralarından seçim yapma şansına sahip 140’tan fazla araba, 30’dan fazla pist ve 37 farklı üretici var. Seçim ve özelleştirme seviyesi mevcut. Dolayısıyla oyunculara, oyunu oyuncunun kendi isteklerine göre çok daha kişisel hale getirmek için seçim yapabilecekleri birçok seçenek sunmakta. 

Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

 

Yorum ekle