Yolcu360 Blog
Peugeot-3008
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > 4 Yıldır Yılın Motoru Ödülünü Peugeot Alıyor!

4 Yıldır Yılın Motoru Ödülünü Peugeot Alıyor!

Yılın motoru ödülünü almak, kolay iş değil. Hele de International Engine Of The Year ödülünü almak hiç kolay değil. Peugeot markası ile PSA, tam 4 yıldır üst üste yılın motoru ödülünü aldı. Peki, ödüle layık görülen motor seçeneği hangi Peugeot modellerinde var?

PSA’nın turbo puretech benzinli motoruna 4 yıldır ödül geliyor. 1,2 litre hacimli 3 silindirli turbo puretech benzinli motoru, bu yılda en iyi motor seçildi.

4 Yıldır Yılın Motoru Ödülünü Peugeot Alıyor!

Peugeot 2008

Peugeot 2008

International Engine Of The Year, tam 20 yıldır yapılıyor. Otomotiv endüstrisinin saygı duyduğu çok objektif bir yarışma bu. Otomotiv sektörünün aktörleri, her yıl düzenlenen International Engine Of The Year’da ilk üçe girmeyi fazlasıyla önemsiyor. Tüketici için de bir belirleyici olan yılın motoru ödülü, tam 4 yıldır, üst üste PSA Grubuna gidiyor. Peki, bu ne demek ve hangi Peugeot modelleri için geçerli?

Peugeot-3008

Peugeot 3008

International Engine Of The Year ödül alma demek; performans, yakıt tüketimi, carbon salınımı ve motor ömrü konusunda en iyi olmak demek. Performans, yakıt tüketimi ve verimlilik konusunda avantaj sunan motorları belirleyen yarışmada bu yılda Peugeot’un 1,2 litre hacimli 3 silindirli turbo puretech benzinli motoru birinci oldu.

Peugeot-5008

Peugeot 5008

Geçmiş nesline göre 1,2 litre hacimli 3 silindirli turbo puretech benzinli motoru ortalama %4 daha az yakıt tüketimi sunuyor. Ayrıca %20 daha fazla tork sunuyor. Benzin partikül filtresi ise emisyon konusunda tam %75 daha iyi.

Peugeot 208

Peugeot 208

Neden Yolcu360.com İle Araç Kiralamalıyım?

  • Birden fazla rent a car firmasının müsait araç listesine tek web sayfası üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  • Rent a car için kredi kartına 9 taksitle araç kiralayabilirsiniz. Bu sayede ödeme konusunda sorun yaşamazsınız. Seyahatiniz esnasında ödeme konusunda kafanızda soru işaretleri oluşmaz ve tatilinizde ulaşım konusunda sorun yaşamazsınız.
  • En uygun araç kiralama hizmetleri için dilediğiniz her an ulaşabileceğiniz bir online sistem sunar. Böylece araba kiralarken daha pratik bir yöntem tercih etmiş olursunuz.
  • Online olarak sadece akıllı telefonunuzla bile araç kiralama işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Vakitten tasarruf edersiniz. İstediğiniz her yerde araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yolcu360 sizde koşulsuz iptal hakkı verir.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayın.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

Yorum ekle