Yolcu360 Blog
maserati-grecale-2022
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2022 Maserati Grecale İncelemesi

2022 Maserati Grecale İncelemesi

2022 model Maserati ile tanıştınız mı? Merak etmeyin. İtalyan kasırgası Maserati’yi sizler için araştırdık. Gelin 2022 Maserati Grecale incelemesi ile aracın özelliklerini birlikte öğrenelim.

2022 Maserati Grecale İncelemesi

maserati-grecale-2022-1

 Detaylara önem veren, her aracını yüksek donanımla tasarlayan Maserati uzmanları için her Maserati bir İtalyan başyapıtıdır. 2022 Grecale sıra dışı görünümü ve sportif duruşuyla uzun zaman adından söz ettireceğe benziyor. 

Alfa Romeo Stelvio ve Giulia Giorgio esin alınarak tasarlanan Latin rüzgarı Grecale cazibesiyle rakiplerinden açık ara önde geliyor. Özellikle sportif jantları ve dinamik duruşuyla tasarım harikası. 

Maserati, SUV ailesine yeni bir üyeyi dahil ediyor. 2.90 metre dingil mesafeye sahip Grecale, elektrikli SUV’nin vazgeçilmezi olmaya aday. Tavan duruşunun ahengi optik camlarla bütünleşiyor ve kusursuz bir izlenim bırakıyor. 

2022 Maserati Grecale incelemesinde far görünümünden bahsetmeden geçemeyiz. Arka kısımda yer alan LED ışıklar adeta göz kamaştırıyor. Bunun yanı sıra kapı kollarının zarifliği Grecale’i vazgeçilmez kılıyor. İncecik ve şık olması araçla bütünleşmesini sağlıyor. Dışarıdan bakınca aracın kapı kolları sanki yokmuş gibi gözüküyor. 

2022 Mini Cooper SE İncelemesi yazımızı okumak için tıklayın.

Ayrıca 2022 Maserati Grecale içerisinde çeşitli destek paketleri de yer alıyor. Seçeceğiniz modelde bulunan ya da ek olarak hizmetinize sunulan destek paketlerden bazıları:

  1. Stop & Go (Dur-Kalk) ile Adaptif Hız Sabitleme
  2. Aktif Şerit Yönetimi
  3. Kör Nokta Monitörü
  4. Uykulu Sürücü Algılama Sistemi
  5. Tamamen LED Matrix Farlar
  6. Otomatik Karartmalı Dış Aynalar
  7. Trafik İşaret Bilgisi
  8. Kesişimli Çarpışma Desteği
  9. Aktif Sürüş Asistanı
  10. Navigasyon Sistemi

2022 Maserati Grecale İç Mekan Özellikleri

Dış görünüşüyle rüzgar gibi geçen Maserati Grecale, iç mekan tasarımıyla da harikalar yaratıyor. Çok ekranlı dijital geçiş teknolojisi ile zamanın ötesinde bir deneyim vaad ediyor. Siz değerli müşterilerinin konforunu her şeyden önemli gören Maserati uzmanları üç ekrandan oluşan gösterge panelini sizin için tasarlıyor. Klimadan, ses sistemine araçtaki tüm sistemleri bu ekrandan kontrol edebilme imkanı sunuyor. Ayrıca ısıtmalı koltukları ve vitesleri de gösterge paneli üzerinden ayarlama şansına sahipsiniz.

Tüm bu özelliklere ek olarak Grecale gösterge paneli üzerinde yer alan dijital saate de biraz değinelim. Bu dijital saat sizin akıllı sesli komut, pusula ve G-kuvvet ölçümü yapmanızı sağlıyor. Böylece araç sürüş hakimiyetiniz daha da artıyor. Kısacası Maserati Grecale sayesinde yollara hükmeden siz oluyorsunuz. 

Maserati sizi düşündüğü kadar yolcularınızın konforunu da düşünüyor. Arka bölümde bulunan ekran aracılığıyla yolcularınız, klimayı kendi istedikleri seviyede ayarlayabiliyorlar. Hava durumuna ve yolcularınızın isteklerine göre şekillenen üç bölgeli klima ile artık yolculuklar daha keyifli hale geliyor. İtalya’da üretilen elektrikli SUV’ler arasında oldukça iddialı olan Grecale sizi kendine aşık etmek için sabırsızlanıyor. 

2022 Maserati Grecale Teknik Özellikleri 

Elektrikli SUV araçlar arasında Grecale iddialı olduğunu söyledik. 400 voltluk teknoloji ve 105 kWh sahip. Şarj kapasitesinin oldukça yüksek olduğu da biliniyor. Yüzde yüz elektrik kullanımıyla geleceğin otomobili olmaya aday. Adını rüzgardan alan Grecale, hız limiti ve yol tutuşuyla rakip tanımıyor. V6 benzinli hibrit motoru ile sizlere benzersiz bir deneyim yaşatmayı planlıyor. 

Maserati Grecale ön kısmında yer alan alçak ızgara görünümü dikkat çekiyor. Kıvrımlı gövde duruşuyla ön plana çıkan bu bölüm araca bambaşka bir kimlik kazandırıyor. Karbon fiber kullanım aracın geleceğe bakışını yansıtıyor. 

Maserati Grecale Modena versiyonu 4,846 mm dış uzunluk, 2,901 mm aks mesafesi, 1,670 mm yükseklik, 2,163 mm genişliğiyle fark yaratıyor. Aynı zamanda 1,948 arka iz genişliği ile elektrikli SUV modelleri arasında yerini almayı başarıyor.

Maserati Grecale incelemesinde dikkate değer bir diğer kısım ise aracın sahip olduğu motor güçleri.

  • Grecale GT Modeli

Motor: L4

Motor Hacmi: 1995 cc

Hızlanma Süresi: 0-100km/s5,6 sec

Azami Hız: 240 km/h

Azami Güç: 300 HP

Çekiş: AWD

  • Trofeo Modeli

Motor: V6

Motor Hacmi: 3000 cc

Hızlanma Süresi: 0-100km/s3,8 sec

Azami Hız: 285 km/h

Azami Güç: 530 HP

Çekiş: AWD

Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle