Yolcu360 Blog
2022-honda-accord
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2022 Honda Accord İncelemesi ve Özellikleri 

2022 Honda Accord İncelemesi ve Özellikleri 

Araba meraklılarının merakla beklediği 2022 Honda Accord Türkiye’de satışa sunuldu. Honda’nın efsanesi, kullanıcılarının karşısına Executive ve Executive+ donanım seçenekleriyle çıkıyor. Honda, Civic’ten sonra en uzun ömürlü modeli olan Accord ile D segmentine güçlü bir geri dönüş yapmış oldu. Biz de sizler için 2022 Honda Accord incelemesi yaptık. 

2022 Honda Accord, 1.5 litre i-VTEC Turbo motoru ve uyumlu CVT şanzımanı ile dinamik sürüş performansı sunuyor. Sportif ve güçlü duruşu ile LED dış aydınlatma tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş iç dizaynı, zarif tasarımı ile göz dolduruyor. 2022 Honda Accord incelemesi ile sizlere bu efsane modelin detaylarını en ince ayrıntısına kadar anlattı.  

Sınıfının en iddialı arabalarından biri olan 2022 Honda Accord, estetik iç ve dış tasarımı ile gelişmiş teknolojileriyle ergonomik bir deneyim sunuyor. Gelin 2022 Honda Accord özelliklerine hep birlikte bakalım.  

2022 Honda Accord Özellikleri ve Honda Accord İncelemesi 

2022-honda-accord

Yeni Honda Accord, kullanıcılarının karşısına daha uzun, daha geniş ve daha alçak tavanlı bir tasarımla çıkıyor. Krom kanat şeklinde ön ızgara ile far tasarımı ve belirgin havalandırma ızgaralarıyla klasik Honda’nın yeni efsanesi Accord; artık daha modern, cesur ve dinamik bir duruş sergiliyor. 

2022 Honda Accord, fren lambaları dahil farklarının tamamında LED mevcut. Modelde, 17 inç ve 18 inç olmak üzere iki farklı jant ebadı mevcut. Honda ilk kez seri üretim bir araba modelinde gürültüyü 6dB azaltan özel jantlara yer veriyor.   

2022 Honda Accord İç Tasarımı 

2022 Honda Accord incelemesine iç tasarımı ile devam ediyoruz. Dinamik bir sürüş keyfi yaşatan 2022 Honda Accord, daha modern, güçlü ve zarif gövde tasarımı ile konforlu yapısı ile göz dolduruyor. Son derece teknolojik iç donanıma sahip Accord, geniş gövdesi ve uzun aks mesafesi ile ferah bir kullanım deneyimi sunuyor. Modelin bagaj hacmi de ülkemizdeki kullanıcıları memnun edecek cinsten.  

Accord’un iç tasarımı; sade ve zarif görünümü ile prestijine prestij katan model, yumuşak düzeylere sahip. Yeni ön konsol üç katmanlı tasarımı ile öne çıkıyor. 

Honda Accord, tüm sistemlerini kullanıcılar daha kolay erişsin diye konumlandırıyor. En sık kullanılan sistemlerin kumandaları, direksiyon simidine entegre ediliyor. Ultra ince 7 inç TFT sürücü ekranı, sağ taraftaki büyük hız göstergesi bilgileri okunaklı bir şekilde gösteriyor.   

2022 Honda Accord Donanım Özellikleri 

Honda Accord, üç katmanlı gösterge paneli, zarif tasarımlı direksiyon simidi, alçak mimarili ön konsolu, renkli TFT dijital sürücü ekranı ve 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı şık bir görüntü sunuyor. Kaliteli malzemeler lüks algısını artırırken, alçak tasarlanan ince ön konsol ile dokunmatik ekran hoş bir görüntü sergiliyor. 

2022 Honda Accord Bagaj Hacmi 

Yeni 2022 Honda Accord, hem sürücüler için hem de yolcular için tasarlanan saklama alanlarıyla hayatı kolaylaştırıyor. Yeni orta konsol, sportif bir görüntü sunarken, telefonlar için saklama alanı mevcut. Konsolun içinde 12 voltluk bir elektrik prizi yer alıyor ve vites konsolunun yanında iki adet bardak tutucu ile geniş bir eşya bölmesi var.   

2022 Honda Accord Motor Özellikleri 

Honda Accord’un 2022 modelinde, 1.5 litrelik, vtec teknolojili ve turbo beslemeli yeni nesil benzinli motorlar yer alıyor. Dört silindirli motorların, sahip oldukları beygir gücü 190 PS, ürettikleri maksimum tork ise 260 NM’dir. Bu motor özellikleri CVT, yani aralıklı tam otomatik şanzımanla birleştiriliyor. Bu sayede yüksek performans ortaya çıkarken, Accord’un saatteki maksimum hızı 190 km oluyor. Model, 0’dan 100’e çıkma süresi ise 8,9 saniyedir.  

Honda Accord Executive ve Executive+ Farkı Ne?  

Honda Accord, gelişmiş multimedya sisteminin kontrolünü 8 inçlik dokunmatik ekran ile sağlıyor. Ekran üzerinden ses sistemi, tüm gelişmiş özelliklerin kullanımına olanak tanıyor. Kullanımı basit bir sistemle kurgulanan model, kişiselleştirilebilir kısa yollara ve uygulamalara sahip olmasıyla kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Standart olarak Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu sunan model, iki işletim sistemine de USB kablosu ile erişim sağlanıyor.    

Honda Accord Güvenlik Özellikleri 

2022 Honda Accord’un yeni modeli, birçok aktif-pasif güvenlik ve sürüş destek donanımları ile araba meraklılarının karşısına çıkıyor. Honda’nın tescilli Gelişmiş Uyumluluk Mühendisliği ile gövde yapısı sayesinde sert çarpışmalara karşı oldukça dayanaklı üretilmiştir. Yeni Accord, dört kanallı ABS’ye dört tekerlekten disk frenleri, Elektronik Fren Güçlendiricisi, Elektronik Fren Dağıtımı işlevlerini içeriyor.  Ayrıca Çevik Sürüş Asistanı, tüm versiyonlarda viraj alma kabiliyetini iyileştirmek amacıyla frenleri devreye alıyor. Olumsuz bir eğim algılandığında otomatik olarak çalışan Yokuş Kalkış Desteği sayesinde, kullanıcılar daha konforlu bir sürüş deneyimi yaşıyor. Accord’un yeni modelinde sunulan i-SRS Sistemi, olası ön çarpışmanın şiddetini hafifletiyor. Dolayısıyla bu sistem ayrıca hava yastığı ya da ön gerginin aktifleşmesinden sonra tüm kapılara kilit açma sinyali gönderiyor. Ayrıca perde hava yastıkları ile fünyeler, yan camların üstündeki tavan kısmında yer alıyor.  

2022 Honda Accord incelemesinde yeni modelin birçok detayını paylaştık. Son olarak şunu da belirtelim; plakalığın altındaki çok açılı geri dönüş kamerasıyla farklı açılardan arkanızı rahatlıkla görebiliyorsunuz. Ayrıca Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, geri manevralarda güvenliği artırmak amacıyla radar sistemi ile birlikte çalışıyor.

Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ayrıca ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle