Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 | Toyota Yaris Cross Özellikleri ve Fiyatı

2021 | Toyota Yaris Cross Özellikleri ve Fiyatı

Toyota Yaris Cross özelliklerive fiyatı hakkında bilgi mi arıyorsunuz? Markanın en yeni modeli ve çok etkileyici tasarıma sahip olmasıyla dikkat çeken modeli olan Yaris Cross incelemesi yaptık. 2021 | Toyota Yaris Cross özellikleri ve fiyatı dahil olmak üzere daha fazla bilgi burada… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Toyota marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

2021 | Toyota Yaris Cross Özellikleri ve Fiyatı

Toyota Yaris Cross nasıl görünüyor? 2021 Toyota Yaris Cross ne kadar yakıyor ve Yaris Cross teknik özellikleri neler? Toyota Yaris Cross 2021 modeli hakkında bilgi arayanlar için araştırdık…

Toyota markasının küçük sınıftaki yeni SUV modeli Yaris Cross, epey etkileyici bir otomobil. Yaris Cross, tasarımı ve yakıt tüketim şekli ile özel bir SUV modeli olarak karşımıza çıkıyor. 4X4 seçeneği de olan hibrit özelliği ile de ekonomik yakıt tüketimine göz kırpan model, Toyota RAV4 ve C-HR gibi özel bir kitleye sahip olacak gibi…


Toyota markasının 2020 Cenevre Otomobil Fuarında sergilemek üzere muhteşem bir organizasyon planı yaptığı Yaris Cross, covid-19 salgını nedeniyle sadece online olarak tanıtıldı. Korona Virüs nedeniyle iptal edilen Cenevre Otomobil Fuarında onu göremedik ama söz konusu dijital organizasyon ile tüm detaylarını keşfetme fırsatı bulduk. 

Küçük sınıf SUV olarak adlandırılan bu otomobil, GA-B platformu üzerinde geliştirildi. Markanın Japonya ve Avrupa stüdyolarında tasarlanan Toyota Yaris Cross, Fransa’da üretilecek. 

Toyota Yaris Cross modelinin yeni Toyota Yaris ile epeyce benzer özellikleri de var. Şişkin çamurluklar, yatay tasarlanmış stop lambaları, farklı tasarlanmış bagaj kapağı ve belirgin ütü izleri ile öncü bir tasarım dili sunuyor. 

Toyota Yaris Cross Boyutları:

  • Dingil Mesafesi: 2,56mm
  • Uzunluk: 4,18mm
  • Genişlik: 1,76mm
  • Yükseklik: 1,56mm

Toyota Yaris Cross Motor Özellikleri Nasıl?

80HP gücünde 3 silindirli 1,5 litre hacminde benzinli motorla ona mükemmel uyum sağlayan 4. neil hibrid motor çalışıyor. Sistem gücü için kendi kendini şarj edebiliyor. 

Dizel motordan %40 daha verimli olan bu motor kombinasyonu toplamda 116 HP güç üretiyor. 

Toyota Yaris Cross motorunun emisyon değerlerine baktığımzıda 90g/km C02 emisyon ortalaması ölçülüyor. 

Toyota Yaris Cross AWD-i normal sürüşlerde önden çekişli olarak tasarlanmış. 4 tekerden çekiş sistemi, aracın yol tutuşunun azaldığını tespit ediyor ve hemen arka tekerleklere güç iletimi yapıyor. 

Toyota Yaris Cross donanım özelliklerine baktığımızda Toyota Safety Sense aktif güvenlik sistemleri ve gelişmiş sürücü asistanları dikkat çekiyor. 


Toyota Yaris Cross Ne Zaman Türkiye’de?

2020 yılında tasarımı ve özellikleri dijital olarak tanıtıldı ve Covid-19 engeline takılmasaydı bu yıl üretilecekti. Ancak salgının etkileri azalınca Fransa’da üretimi başlayacak gibi. Bu durumda 2021 sonunda Avrupa pazarında satışa çıkması ve 2022 başında Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. 

Toyota Yaris Kiralama Fiyatları Nasıl?

Toyota Yaris kiralama fiyatları için farklı rent a car firmalarından tek tek fiyat almak yerine tüm süreci tek web sitesi üzerinden yönetebilirsiniz. Birkaç saniye içinde yolcu360.com ile araç kiralamak istediğiniz şehir/ ilçe ya da semtte en uygun kiralık Yaris araç seçeneğini görebilirsiniz. Tek web sitesi üzerinden farklı rent a car firmalarının kiralık yaris fiyatlarını görebilir, fiyatları karşılaştırabilir, en uygun fiyata yaris kiralama yapabileceğiniz ofisin bilgilerine ulaşabilir ya da yolcu360.com üzerinden kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle