Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 Opel Astra HB Fiyat ve Özellikleri

2021 Opel Astra HB Fiyat ve Özellikleri

Hatchback tarzı araçlar pratik ve kolay kullanılabilir araçlar olmalarıyla özellikle şehir içinde otomobil kullanan kişiler tarafından çok tercih ediliyorlar. Hatchback tarzında bir otomobil arayışında olan herkes tarafından bilinen ve yıllardır çok satılan hatchback tarzı otomobiller arasında bulunan Opel Astra ise yenilenmiş haliyle kullanıcılar ile buluşuyor. 2021 Opel Astra fiyatları da yeni özellikler ile birlikte merak edilen konular arasında yer alıyor. Opel yeni Astra’yı farklı motor seçenekleri ve donanım paketleri ile birlikte sunarak kullanıcıların kullanım amaçlarına ve beklentilerine göre bir otomobil sahibi olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Hem tasarımı hem de özellikleri ile kullanıcılar tarafından çokça tutulan ve yıllar içerisinde hatchback otomobil severlerin ilgi odaklarından biri olan Opel Astra yenilenmiş özellikleriyle daha kullanışlı bir otomobil olmayı hedefliyor. Farklı Opel Astra donanım paketleri ve opsiyonları ile satışa sunulan Opel Astra farklı bütçelere hitap edecek şekilde kullanıcılara sunuluyor. 2021 Opel Astra HB fiyat ve özellikleri  yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Opel marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

2021 Opel Astra Motor Seçenekleri

Kaynak: https://carsrumors.com/

2021 model Astra almayı düşünüyorsanız motor seçenekleri listesi şöyle:

  • 1.2 Turbo 145 HP

Opel Astra 1.2 Turbo seçeneği ile alınabilecek en düşük hacimli Opel Astra modeli olma özelliğini taşıyor. Tam hacmi 1199 cc olan bu motor bloğu 145 beygire kadar güç üretebiliyor. Yakıtı daha verimli bir şekilde kullanabilmesi için turbo besleme ünitesi ile birlikte geliştirilen Opel Astra 1.2 yakıt tüketimi ile de kullanıcıları memnun etmeyi amaçlıyor.  Fabrika verilerine göre şehir içinde 5,2 litre ve şehir dışında 3,8 litre yakıt tüketimine sahip olan 1.2 turbo, yakıt tipi olarak benzin kullanıyor.

  • 1.4 Turbo 145 HP

Diğer benzinli Astra motor seçeneğinden yaklaşık 200 cc daha fazla hacme sahip olan 1.4 litrelik bu motor bloğu da diğer seçeneklerde olduğu gibi turbo beslemeye sahip olarak satışa sunuluyor. 1.2 litrelik motor seçeneğinin aksine manuel değil 7 ileri CVT şanzımana sahip olan 1.4 Opel Astra, trafikte zaman geçiren kullanıcılar tarafından tercih edilecek gibi duruyor. Opel Astra 1.4 yakıt tüketimi de daha büyük hacmine rağmen 1.2 litrelik versiyona oldukça yakın görünüyor. CVT şanzıman ile satışa sunulan Opel Astra 1.4 fabrika verilerine göre şehir içinde 6,3 litre ve şehir dışındaysa 4,3 litre yakıt tüketimine sahip oluyor.

  • 1.5 Turbo Dizel 122 HP

Yakıt ekonomisini önemseyen kullanıcılar tarafından yaygın olarak tercih edilen dizel otomobiller son yıllarda daha da verimli hale geldiler. Kullanıcıların bu beklentisinden dolayı yenilenen Opel Astra da 1496 cc hacme sahip bir turbo dizel seçeneği ile kullanıcılara sunuluyor. Güç olarak da 1.4 litrelik blokla aynı olarak 145 beygirlik bir güce sahip oluyor. Dizel Opel Astra yakıt tüketimi incelendiğinde de fabrika verilerine göre şehir içinde 5,3 litre şehir dışında ise 3,5 litre yakıt tüketimi görülüyor. Hem az miktarda yakıt tüketip hem de dizel yakıt türü ile çalışan Opel Astra 1.5 turbo, yakıt ekonomisi açısından kullanıcıları tatmin etmeye kararlı gibi duruyor. Opel Astra 1.5 turbo 9 ileri otomatik vites ile satışa sunuluyor.

Opel Combo Life Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

2021 Opel Astra HB Fiyat ve Özellikleri

Kaynak: https://carsrumors.com/

Kullanıcıların zevklerine ve beklentilerine bağlı olarak Opel Astra’da yalnızca motor yönünde değil aynı zamanda da donanımsal yönünde de seçenekler sunuluyor. 2021 Opel Astra donanım paketleri incelendiğinde; Edition, GS Line ve Elegance olmak üzere 3 adet donanım paketi karşımıza çıkıyor. 

  • 2021 Opel Astra Edition

Bu donanım paketlerinden en ulaşılabilir olan Edition donanım paketi, temel bir Opel Astra deneyimini kullanıcılara sunuyor. Opel Astra Edition ile otomatik yanan LED farlar, arka park sensörü ve elektronik iklim kontrollü çift bölgeli klima sistemine sahip olmak mümkün oluyor. Bu özelliklerin yanı sıra yağmur sensörü ve elektronik park freni de kullanışlılığı arttıran özellikler arasında bulunuyor.

  • 2021 Opel Astra GS Line

Edition versiyonundan biraz daha pahalı olan Opel Astra GS Line incelendiğinde ise daha uygun fiyatlı olan versiyonundan farklı olarak ilk dikkat çeken şey 17’’ alaşım jantlar oluyor. Daha şık bir tasarıma sahip olan bu jantlara ek olarak geri görüş kamerasına da sahip olan Opel Astra ile park etmek daha da kolaylaşıyor. Bu kolaylık sağlayan özelliklere ek olarak akıllı özellikler de geliyor. Şerit koruma özelliği ile şerit takip sistemi sayesinde 2021 teknolojilerine sahip bir Opel Astra’ya sahip olmak mümkün oluyor.

  • 2021 Opel Astra Elegance

2021 Opel Astra Elegance ile en üst paket Opel Astra deneyimine sahip olmak mümkün oluyor. Elegance paketi diğer donanım paketlerinden daha pahalı da olsa sahip olduğu özellikler ile kullanıcıların ilgisini çekiyor. Yeni Opel Astra Elegance IntelliLUX LED Matrix farlar ile beraber satışa sunuluyor. Bu aydınlatma geliştirmesinin yanı sıra şerit takip sistemini de bünyesinde bulunduran Elegance donanım paketi, trafik işareti tespit sistemi ile de kullanıcıları kaçırmış olabilecekleri trafik işaretlerine karşı uyarıyor. Bu uyarıların en güzel şekilde yapılabilmesi için bir 8’’ dijital sürücü bilgi ekranı ile kullanıcılara sunuluyor. Bu kullanışlı özelliklerin yanı sıra Elegance donanım paketini tercih eden kullanıcıları bir de 8” boyutunda bir navigasyonlu multimedya sistemi bekliyor.

2020 Opel Corsa Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Güncel 2021 Opel Astra Fiyat Listesi

  • 1.2 Benzinli Manuel 145 HP Edition  Opel Astra fiyatı: 227.900 TL                                          
  • 1.4 Benzinli CVT-7 145 HP GS Line Opel Astra fiyatı: 310.600 TL                                                 
  • 1.5 Dizel AT-9 122 HP Edition Opel Astra fiyatı: 321.600 TL                                                          
  • 1.5 Dizel AT-9 122 HP GS Line Opel Astra fiyatı: 327.600 TL                                                         
  • 1.5 Dizel AT-9 122 HP Elegance Opel Astra fiyatı: 353.900 TL                                             
2021 Opel Astra Kiralama Fiyatları

2021 Opel Astra kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden pratik bir biçimde online araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com rehberliğinde kiralık Astra fiyatlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılaştırabilirsiniz. En uygun kiralık Astra seçeneğini bulabilir, araçların yani kiralık Astra modellerinin yakıt tüketim şekli, şanzıman ya da kasa tipini de ihtiyacınıza göre filtreleyebilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle