Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 Ford Edge İncelemesi | 2021 Ford Edge Özellikleri

2021 Ford Edge İncelemesi | 2021 Ford Edge Özellikleri

Yeni Ford Edge incelemesi ile karşınızdayız. Ford markasının SUV sınıfındaki en güçlü oyuncusu Edge, 4X4 çekiş sistemi ve geniş yaşam alanı ile aileleri cezbediyor. En iyi aile arabaları listesinde yer alan Ford Edge hakkında merak edilenleri yanıtladık. 2 litrelik dizel motorlu Ford Edge hakkında aradığınız bilgiler burada! Ayrıca Ford Edge kiralama fiyatları hakkında da ipuçları var… 2021 Ford Edge incelemesi / 2021 Ford Edge özellikleri yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı. Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Ford marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

2021 Ford Edge İncelemesi

Kaynak: https://infotutorial.xyz/

Ford Edge, 20 inçlik jantları, çiftli krom yapıda egzoz çıkışı ile çok havalı bir SUV. Büyük 8 köşeli ızgarası, köşeli farları ve köşeli olarak tasarlanmış havalandırma çıkışları ile Edge çok karizmatik bir otomobil. Üstelik yüksek motor gücü ile çok da kuvvetli. 

2021 Ford Focus ST-Line İncelemesi için tıklayınız.

Ford Edge İç Mekan Özellikleri

Kaynak: https://www.caranddriver.com/

Ford markasının 2019’dan beri süre gelen yeni nesil tasarım anlayışınız izlerini yeni Edge’nin içinde de görüyoruz. Genel olarak Edge’nin iç mekanı sade ve ergonomik. Üç kollu direksiyon yapısı eski Ford modellerinde de var ama üzerindeki fonksiyonlarda büyük yenilik söz konusu. Burada asistan düğmelerin kullanımı da kolay, sürüş sırasındaki konfor da yadsınamaz. Ford Edge orta konsolunda oldukça sade ve minimal bir stil söz konusu. Bilgi eğlence ekranının tasarımı da güzel. Bu ekranın konumu da ergonomi temasını destekliyor. Bilgi – eğlence ekranının altında dokunmatik bir yüzey var.

Otomobilde vites kolu yok. bunun yerine silindir formlu bir kumanda düğmesi var. Yeni Ford Edge koltukları da konforlu ve şık. Açık renkli döşeme tercihi de araç içindeki ferahlık hissini destekliyor. Döşeme üzerinde döşeme ile aynı renk dikiş izi kullanılmış. Bu da şıklığı destekleyen hoş bir etay olarak hemen göze çarpıyor. Koltuklarında oturma pozisyonunu ayarlamak oldukça zahmetsiz. Arka koltuklarda hem diz hem baş mesafesi oldukça iyi. Hatta epey geniş alan var, diyebiliriz. Ford Edge bagaj hacmi ise 600 litre. Bu süper bagajı koltukları yatırınca 1800 litre alana dönüştürebiliyorsunuz. B&O marka ses sistemi de müthiş bir lüks sunuyor. 12 hoparlörlü 1000W’lık bu sistem, yolculuğu çok keyifli kılıyor. 

Yeni Ford Mustang Bullit İncelemesi için tıklayınız.

Ford Edge Sürüş Özellikleri Nasıl?

2 litrelik dizel motorlu Ford Edge, hem hızlanma verileri hem vites geçişleri hem de iç mekan konforu ile lider modeller arasında yer alıyor. Ona, kusur bulmak zor gibi. 238 HP güç üreten dizel motoru, 500 NM tork verisi ile oldukça atak. 8 ileri otomatik şanzıman ise oldukça seri. Ayrıca sarsıntısız çalışıyor. Araç, akıllı 4X4 sistemine sahip. Sürüş konforu ve keyfi çok iyi ancak biraz fazla yakıyor diyebiliriz. Fabrika verilerine göre şehir içinde Ford Edge yakıt tüketimi 7, 2 litre. 

2021 Ford Bronco İncelemesi için tıklayınız.

Dizel Ford Edge Teknik Özellikler Özeti
  • Motor: 4 silindirli ve sıralı motor
  • Motor Hacmi: 1998 cc
  • Motor Gücü: 238 HP
  • Maksimum Tork: 500 Nm
  • Güç Aktarımı: 4X4
  • Şanzıman: 8 ileri otomatik
  • Maksimum Hız: 216km/s
  • Tüketim: 7,2 litre
Ford Edge Boyutları
  • Uzunluk: 4834 mm
  • Genişlik: 2184 mm
  • Yükseklik: 1732 mm

2021 Ford Kuga Özellikleri yazısı için tıklayınız.

Kiralık Ford Edge Fiyatları Nasıl?

Kiralık Ford Edge fiyatları farklılık gösterebilir. Bunda aracı ne zaman kiralamak istediğiniz ya da aracın özellikleri etkili olabilir. Ford Edge kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. yolcu360.com sistemi, hızlı ve pratik bir biçimde uyguna araç kiralama sonuçlarına ulaşmanızı sağlıyor. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle