Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2021 BMW X2 İncelemesi | 2021 BMW X2 Özellikleri

2021 BMW X2 İncelemesi | 2021 BMW X2 Özellikleri

2021 BMW X2 incelemesi ile aracın genel özelliklerine kapsamlı bir şekilde baktık. BMW X2 2021 incelemesi ile aracın yakıt tüketimi, bagaj hacmi, konfor özellikleri gibi pek çok detayı değerlendirebilirsiniz. Ayrıca yolcu360.com rehberliğinde kiralık BMW modelleri ve BMW X2 kiralama fiyatları hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Şimdi, yeni BMW X2 özellikleri ve fiyatına bakalım…  Araç kiralama seçeneklerinden yararlanarak sizde BMW marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

BMW X2 Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: https://bmwcarusa.com/

2021 model BMW X2 incelemesinde öncelikle modelin öne çıkan özelliklerini listeleyelim:

  • Yere yakın karoser ve sert ayarlarla yüksek sürüş keyfi
  • 140 Hp güç sunan 1,5 litrelik benzinli motor seçeneği
  • Türünün en iyilerinden olduğu vurgulanan otomatik şanzıman
  • Klasik iç mekan detayları
  • BMW’nin en şık X modeli olma iddiası

BMW’de SUV Yerine SAV Oluyor!

Kaynak: https://www.caranddriver.com/

Alman otomobil devi BMW, Bavyera’daki tasarım üssünde markanın en iyileri için çalışıyor. Bilindiği üzere BMW markası SUV takısını pek sevmiyor; o, SUV yerine SAV diyor. Peki, SAV ne demek? SAV’ın açılımı şöyle: Sport Activity Vehicle. BMW markası, SAV konusunu ilk BMW X5 ile başlattı. Macera, BMW X3 ile devam etti. Sırada X2 var. Bu arada size, BMW literatüründen sağlam bir bilgi daha verelim: Coupe tasarımlı SUV’lar var ya şimdi çok moda olan; BMW onlara da SAC diyor. Yani Sport Activity Coupe.

2020 BMW 218i Gran Coupe Özellikleri ve Fiyatı yazısı için tıklayınız.

BMW X2 Tasarımı Nasıl?

Bilindiği üzere kompakt SUV sınıfındaki BMW X1 modeli, kullanışlılığı ile çok tutuldu ama tasarımını beğenmeyen de çoktu. Onun konforunu yeni bir tasarım dili sunan marka 2021 BMW X2 modelinde çok iddialı. Galvanic Gold rengi ile tanıtılan yeni BMW X2, gri renkli plastik koruyucular, hafif şişkin çamurluklar ile oldukça güçlü duruyor. Gfi renkli plastik karoser kuruyucuları aracın dört yanını çeviriyor. Aracın ön kısmındaki farlar ve hava girişleri ile çok karakteristik ve havalı bir görünüm söz konusu oluyor. Peşinen söyleyelim ki; adındaki coupe stilini pek sunamıyor. Nispeten alçak tavan da ona hafif bir coupe havası katmaya yetmemiş. Arka kısım küt değil. Aracın tavanı, arkaya doğru hafifçe alçalıyor. BMW logosu sadece önde ve arkada değil yanlarda da var. 

BMW M5 Competition 2020 Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

BMW X2 İç Mekan Özellikleri
Kaynak: https://bmwcarusa.com/

BMW X2 iç tasarım özellikleri dışa göre daha sade duruyor. Genel anlamda iç mekanı, kompakt SUV kategorisi için biraz ufak kalıyor. Ön koltuk genişlikleri yeterli değil. Arka koltuklar ise oldukça dar. 470 litrelik bagaj hacmi de çok makul sayılmaz. 8.8 inçlik merkezi kontrol ekranı ve HUD göstergesi dışında dijital kullanımı minimumda tutulmuş. Havalandırma kontrolü ve müzik sisteminin düğmelerde de kontrol edilebilmesi kullanım açısından büyük kolaylık sağlıyor. İsterseniz müzik sistemini ana ekrandan da kontrol edebiliyorsunuz. Yeni formlu ve çok fonksiyonlu direksiyon simidi de dikkat çekiyor. 

BMW X2 Motor Özellikleri

Önden çekişli benzinli ve 4X4 dizel versiyonu var. 140 HP güç üreten ünite, oldukça yeterli bir performans sunuyor. Maksimum hızlanmasında 205km/s hızlanma yapabiliyor. Sert ayarlarının olması, otomobilin sürüş keyfini arttırıyor. Özellikle virajlarda sürüş keyfi katlanıyor. Karoserin bir SUV için yerden aşırı yüksek olmayan hali de sürüş keyfini artıran ve güçlü yol tutuşu sunan bir detay. 

Karşılaştırma: BMW 218i Gran Coupe & Mercedes – Benz CLA 180 yazısı için tıklayınız.

BMW X2 Fiyatları

Konu bir BMW olunca hele de SUV bir BMW olunca fiyat da epeyce merak konusu oluyor. 2020’nin sonunda BMW X2 fiyat etiketinde 400 bin Tl baremini gördük. 2021 BMW X2 fiyatları henüz belli değil. 

Kiralık BMW X2 Fiyatları Nasıl?

Kiralık BMW X2 fiyatları için araştırmanızı yolcu360.com rehberliğinde yapabilirsiniz. Uyguna BMW kiralamak ya da uyguna BMW X ailesinden bir model kiralamak üzere hızlı ve pratik bir süreç sağlayabilirsiniz. yolcu360.com rehberliğinde ülke genelinde yüzlerce farklı rent a car firmasının güncel kiralık BMW seçeneklerini ve elbette fiyatlarını tek web sitesi üzerinden listeleyebilirsiniz. 

Yorum ekle