Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 SUV Modelleri Hangileri? | Yeni SUV Modeller

2020 SUV Modelleri Hangileri? | Yeni SUV Modeller

2020 SUV modelleri hangileri? Yeni SUV modeller ne zaman tanıtılacak? BMW’nin yeni SUV modeli ya da Ferrari’nin SUV’u nasıl…

2020’nin SUV Modelleri

SUV pazarı, her yıl biraz daha genişliyor. Çünkü SUV araç almak isteyenlerin sayısı artıyor. Tam nedeni, yerden yüksek arabaya binmek mi, trafiğe hakim olmak mı, 4 tekerden çekiş mi bilemiyoruz ama bu bir trend. Uzun bir süre daha da devam edecek. Otomotiv endüstrisi de bunu biliyor ve her yıl en az 1 yeni SUV modeli ürün gamına ekliyor. Peki, 2020’de piyasaya sürülecek SUV modelleri hangileri SUV pazarının geleceğine dair hangi haberler dikkat çekici…

BMW SUV Modelleri

BMW D i3 ve i8 gibi bağımsız modelleriyle elektrik dünyasına adım atan BMW, karbonfiber karoser ve şasi parçalarından, özgün kapılara, benzersiz iç ve dış tasarım gibi detaylarla ortaya bir hayli pahalı modeller çıkardı. 

BMW’nin %100 elektrikli SUV modelleri olan iX3 ve iX2 2020 yılında yükselişini sürdürecek. 


Audi SUV Modelleri

4 tekerden çekiş konusunda dünyanın en iyi otomobillerini üretmekle ünlenen Audi markası, SUV segmentini Q harfi ile kategorize ediyor. Marka, Audi Q5, Audi Q7, Audi Q8 gibi modelleri ile 2020’de de hayalleri süslemeye devam edeek. Bu modellerde bu yıl daha yatın C sütunu kullanılmış olması ise tasarım açısından büyük fark yaratacak gibi. 


Ford SUV Modelleri

Ford markası, geleceği elektrikli motor ve SUV karoser ikilisinde görüyor. Bu bakış açısıyla dünya genelindeki tüm üretim tesislerini yeniliyor. Özellikle SUV görünümlü Mustang üretmiş olması ile bunu, net olarak gösterdi zaten. Marka 2020 boyunda yeni SUV modelleri ve etkisi artırılmış ST donanımları sunuyor olacak.


Opel SUV Modelleri

PSA Grubunun üyesi olunca Alman güvenilirliğini kaybetmeyen hatta daha estetik tasarımla karşımıza çıkan Opel, SUV pazarına çok iddialı yatırımlar yapıyor. Opel Mokka X 2020 modelini kışa doğru pazarda göreceğiz. Yeni Mokka X’in elektrikli versiyonu da var. Grandland XL ise muhtemelen 2011’de pazara sunulacak. Opel, bu yeni Grandland XL modelini Peugeot 5008’in rakibi olarak konumlandıracak. 


Peugeot SUV Modelleri

Peugeot’un SUV modelleri son yıllarda pazarın en tutulan modelleri arasında gösteriliyor. Fransız markanın kompakt model 3008, dünya genelinde çok tutuldu. İlk kez 2016 yılında tanıtılan 3008, markanın imajını kuvvetlendiren bir model olmuştu ve 2021’de yenilenmiş olarak pazara sunulacak. Peugeot 2008 ise üç boyutlu gösterge ekranı ile kendi segmentinde dikkat çekmeyi yine başardı. Marka, şimdi daha küçük bir SUB üretimi için çalışan aşamasında: Peugeot 1008 modeli. 4 metre uzunluğunda olacak şekilde tasarlanan Peugeot 1008 için geri sayım başladı. 


Porsche SUV Modelleri

Alman otomotiv devi Porsche de geleceği elektrikli motorda ve SUV karoserde görenler listesinde. SUV kasa tipine başlangıçta biraz çekimse yaklaşan Porsche, şimdi birer ikişer ardı ardına SUV’ları sıralıyor. Porsche Macan ise gelecek yıl elektrikli olarak pazara sunulacak. Yani 2021’de tamamen elektrikli Porsche Macan ile karşılaşacağız. Porsche Taycan ise tamamen yenilenmiş bir SUV olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca arkadan itişli ekonomik tüketim hedefinde olan bir Porsche taycan fikri de gündemde. 


Volkswagen SUV Modelleri

Kompakt SUV sınıfının en önemli modellerinden biri olan Tiguan, 2020 yazında makyajlanmış olarak pazara sunulacaktı ama şimdi planlar değişti mi bilemiyoruz. Zira, Covid-19, pazarı pek çok açıdan etkiledi. Yeni Tiguan’ın hem tasarımı hem de iç mekanında makyajla gelen değişiklikler söz konusu. Diğer yandan motor da değişim var. Tasarımda Golf VIII ve Toureg modellerinden izler olduğu söylenen son model Tiguan, donanım yenilikleri de sunacak. 

Ferrari SUV Model Aracı için tıklayınız

SUV Araç Kiralamak

SUV araç kiralamak ve kiralık araba seçenekleri için yolcu360.com üzerinden fiyat araştırması yapmak çok kolay. yolcu360.com sistemi, bir kaç saniye içinde belirli bir bölgedeki en uygun fiyatlı SUV kiralama seçeneğine ulaşmanızı sağlayacak şekilde optimize edilmiştir. Kiralık SUV fiyat listesine ulaşmak ve tek bir rent a car firmasının değil hemen hepsinin fiyatlarını görmek için yolcu360.com ile ilerleyebilirsiniz. Kiralık SUV araçların fiyatlarını, özelliklerini karşılaştırabilir, kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle