Yolcu360 Blog
Dodge Viper
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Dodge Viper 2020 Modeli | Dodge Viper Roadster

Dodge Viper 2020 Modeli | Dodge Viper Roadster

Dodge Viper 2020 modeli nasıl olacak? Dodge Viper hakkında ne biliyoruz? Dodge Viper roadster ne zaman yenilenecek?

Dodge Viper 2020 Modeli

Spor otomobillerin feminen olanı yok gibi zaten ama en maço karakterlilerinden biri de Dodge Viper. İlk kez 1990’ların başında karşımıza çıkan Dodge Viper modeli, hem motoru, hem sürüş dinamikleri hem de performansı ile çok ilgi çekmişti. Bir kaç gişe rekortmeni aksiyon filminde de onu gördük.

Dodge Viper modeli, 10 silindirli atmosferik motor çift turbo destekli V8 ile şekilleniyor. Mühendisler, çok agresif bir sürüş sunmak üzere hummalı bir çalışma içindeler. Tasarım konusunda verilen ipuçlarına bakılırsa kaslı kıvrımlar ve uzun motor kaputu öne çıkan detaylar olacak.

Hayalinizde bir spor otomobil varsa ve bir kaç milyonu da kolayca gözden çıkarabilecek durumdaysanız bu maço kaçmaz.

Yolcu360 ile Araç Kiralama

  • Birden fazla rent a car firmasının müsait araç listesine tek web sayfası üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  • Rent a car için kredi kartına 9 taksitle araç kiralayabilirsiniz. Bu sayede ödeme konusunda sorun yaşamazsınız. Seyahatiniz esnasında ödeme konusunda kafanızda soru işaretleri oluşmaz ve tatilinizde ulaşım konusunda sorun yaşamazsınız.
  • En uygun araç kiralama hizmetleri için dilediğiniz her an ulaşabileceğiniz bir online sistem sunar. Böylece araba kiralarken daha pratik bir yöntem tercih etmiş olursunuz.
  • Online olarak sadece akıllı telefonunuzla bile araç kiralama işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Vakitten tasarruf edersiniz. İstediğiniz her yerde araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sistem üzerinden bir bölgedeki örneğin İstanbul’da ki en uygun fiyatlı kiralık otomobil seçeneğini bir kaç saniye içinde görüntüleyebilirsiniz. Zamanı verimli kullanmış olursunuz. İstediğiniz aracı hemen bulabilirsiniz.
  • Yolcu360 üzerinden araba kiralama için fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede bütçenize en uygun olan araçları rahatlıkla bulabilirsiniz.
  • Oto kiralama için planlarınız değişirse Yolcu360 size koşulsuz iptal hakkı verir. Böylece bir yandan seyahat planlarınızın değişikliği ile ilgili sorunları çözmeye çalışırken birde kiraladığınız aracı iptal etmekle uğraşmazsınız.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayın.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle