Yolcu360 Blog

2020 | Yeni Peugeot Modelleri

Peugeot yeni modellerle 2020’ye merhaba dedi! 2020 Peugeot modelleri, 2019 yılı boyunca merakla beklenmişti. 2020’de yeni bir peugeot almayı düşünenler sayısı epeyce fazla. Peki, Peugeot 2020 için bu popülariteyi nasıl bir planla sağladı?

Fransız üretici, güncel tasarım ve yenilikçi teknolojiyi nispeten ekonomik paketlerle sunma konusunda başarılı. Beş yıl öncesine kadar Peugeot’un tek bir eksiği vardı: sağlamlık! Son beş yıldır yeni platformlar ve güncellenen parça temin ağı ile marka bu işi de çözdü. Söz konusu alandaki kötü şöhretin izini de çizdi. 

Yeni Peugeot modelleri

Yeni Peugeot modelleri içinde özellikle SUV ailesi çok iddialı. Zira, 2008, 3008, 5008 gibi konfor, güç ve tasarım odaklı modelleri ile marka kullanıcının dikkatini çekmeyi iyi bildi. Peugeot’un SUV modelleri ile bu yıl söz konusu pazarın dominantlarından olacağı konuşuluyor. 

Peugeot-3008
2020 Peugeot SUV modelleri

Peugeot markası SUV segmentinde dominant bir etki yaratmak üzere kolları sıvadı. Bundan üç yıl önce SUV segmentinin erişilebilir fiyatlarla alınabildiği adres Nissan’dır. Kime sorsanız bu gerçeği kabul eder. Ancak Peugeot 3008, Peugeot 5008, Peugeot 2008 derken işler değişti. Şimdi SUV araç pazarında Peugeot’un eli, çok güçlü. Ayrıca elde edilen satış rakamları da SUV pazarındaki Peugeot dominantlığını doğruluyor Bakalım geçen yılın satışlarında Peugeot marka SUV modellere yönelim nasıl olmuş? 

  • Peugeot 3008 satış rakamı 11.263 adet. Bu rakamla C-SUV segmentinin en çok satan modeli 3008 olmuş. 
  • Peugeot 2008-3008-5008 modellerinin toplam satış rakamı ise 14.152 adet şeklinde. Bu rakamlarla SUV segmentinin en çok satanı da yine Peugeot olmuş. 
  • Peugeot markası daralan Türkiye pazarında satış oranlarını bir önceki yıla göre 1,4 pau arttırarak da epeyce dikkat çekti. 


Yıl Sonuna Doğru Peugeot 208 Geliyor!

Yeni Peugeot 208, epeyce geniş bir kitle tarafından merakla bekleniyor. 208, markanın HB versiyonu. Çok tutuluyor. Yenilikçi tasarımı, seri sürüş kabiliyeti, geniş ve ferah iç mekanı oldukça başarılı. İç mekan tasarımında çıtayı yükseltmişler. Gösterge tablosu üç boyut efektine sahip. Bu da bilgilerin sürücüye daha yakın durmasını sağlıyor. Hem kullanışlı hem de dikkat çekici detayları olan Peugeot 208’in de markanın özellikle Türkiye’de yüzünü güldürecek bir modeli olduğunu söyleyebiliriz. 

Yeni Peugeot 208’in Motor Seçenekleri

  • 1,5 litrelik dizel motor seçeneği, 
  • 3 silindirli 1,2 litre hacminde üç adet benzinli versiyon
  • Hibrit motor

Kiralık Peugeot Fiyatları Nasıl?

Kiralık Peugeot fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Bir kaç saniye içinde aradığınız kiralık Peugeot modelini bulabilir, fiyatları karşılaştırarak en uygun fiyata Peugeot kiralama yapabilirsiniz. Planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı kullanabileceğiniz yolcu360.com ile araç kiralamak çok kolay. 

Peugeot Araç İncelemeleri

Yorum ekle