Yolcu360 Blog
2020  Volkswagen Golf

2020 Volkswagen Golf Hakkında 

2020  Volkswagen Golf hakkında bilgi arayanlar buraya… Volkswagen Golf 2020 modeli nasıl, değişenleri neler, nasıl görünüyor ve motor seçenekleri neler diyorsanız haberimizi okuyun. 

2020 Volkswagen Golf Hakkında 

Tam 8 nesildir üretiliyor. Bu, bir başarı hikayesi. Otomotiv endüstrisinde bu kadar uzun süredir üretimi devam eden çok az model var. Demek ki taaa 1974 yılında Volkswagen tasarımcıları Golf için çok başarılı bir planlama yapmışlar. 

1974’te ilk kez piyasaya sürülen Volkswagen Golf, teknik anlamda çoooook değişti. Ama ana tasarım hattı aynı. Bu da onu klasik hatta ikonik kılıyor. Sadece bu yönüyle bile  Volkswagen Golf, çok değerli bir otomobil. 

Otomobil uzmanları,  Volkswagen Golf modelini, modern kompakt sınıfın kurucusu, referansı olarak kabul ediliyor. Öyle ki, lüks markalarla da orta sınıf markalarla da aynı kulvara koyulabilen çok özel bir otomobil. Peki, 2020 Volkswagen Golf nasıl?

Volkswagen Golf 2020

MQB platformundan çıkacak olan yeni Golf’un boyutları neredeyse selefiyle aynı. Tasarımında da ana karakter korunuyor. Ancak gelecek yıla özel olarak kıvrımlı far tasarımı göreceğiz. Motorda ise 3-4 silindirli motorlar söz konusu olacak. Emisyon konusunda hassas olan Avrupa pazarına özel yeni ve önemli teknolojiler de sunacak. 

Yeni Golf’te %40’a varan yakıt ekonomisi vaadi var. “%30 oranında da daha iyi emisyon değerleri sunacağız” diyorlar. Bunu sağlamak için 48V elektrik sistemi, yarı hybrid altyapı gibi çok acayip işler göreceğiz. Otomobil testleri ya da otomobil incelemeleri içinde gelecek yıl,  Volkswagen Golf incelemeleri bu nedenle epeyce bir popüler olabilir. 

Yeni Volkswagen Golf’un Kokpiti de Yeni!

Golf modeli, 8. nesille 2020 yılında değişmiş olarak karşımıza çıkacak. Kokpiti, enine düz bir hatta oldukça sadeleşmiş olarak göreceğiz. Yenilenen dijital gösterge tablosu, dokunmatik ekranlar öne çıkacak yenilikler. Gösterge tablosunun sol tarafında dokunmatik yüzeyli bir konsol olacak. 

Golf GTi’nin motoru, 250HP güç ile 300Hp güç arasında bir üretim yapacak. SW Golf ise (Türkiye’ye gelmeyecek) daha alçak tavanlı olacak. 

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle