Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Toyota Raize Özellikleri ve Fiyatı | 2020

Toyota Raize Özellikleri ve Fiyatı | 2020

Toyota Raize özellikleri ve fiyatı nasıl? Toyota Raize hakkında bilgi mi arıyorsunuz? Yeni Toyota Raize ne kadar yakıyor ya da Toyota Raize 2020 motor özellikleri neler? Toyota Raize Türkiye’ye ne zaman gelecek…İçeriğimiz: Toyota Raize hakkında!

Toyota Raize Özellikleri ve Fiyatı

Toyota Raize, bu yılın belki de en fazla merak edilen aracı. Arazi aracı kabiliyeti yüksek olan bu otomobil, gerçek bir kalabalık aile aracı olma karakteri de taşıyor. İşte tam da bu noktada Peugeot 3008’in karşısına dikilmeye niyetli. Bakalım, Peugeot & Toyota SUV savaşının sonu nasıl olacak?

Toyota Raize Hakkında

Toyota Raize modeli 2020 yılında satışa çıkacak. Üretim yeri japonya. 2020 yılı ortasında Japonya pazarına sunulacak olan Toyota Raize, 2020 sonunda Avrupa pazarına gelecek. Toyota Raize Türkiye’ye ne zaman gelecek sorusuna ie marka tarafından bir açıklama henüz yok. Şimdi, Toyota Raize tasarımı, iç mekan özellikleri ve motor özelliklerine bakalım…

Toyota Raize Tasarımı Nasıl?

Küçük SUV segmentinde iddialı bir yarışçı olarak sunulan Raize, B SUV segmentinin lideri olmak istiyor. Daihatsu platformu üzerinde geliştirildi. Önden bakınca çok güçlü bir duruşu var. Toyota RAV4’ten de izler taşıyor. Köşeli yapıdaki farları çamurluklara doğru büyüyor. Sis farları tampon köşelerinde yer almış. 

Mavi ve kırmızı renklerinin çok tutulacağı tahmin ediliyor. Ama toplam 8 farklı gövde rengi var. Tavan rengi ile gövde rengi arasında tercih yaparak kişiselleştirme şansınız da olacak. 17 inç alaşım jant ise opsiyonel olacak.

Toyota Raize’nin yandan görünümü ise biraz daha küt havasına sahip. Böyle küt tasarımlı SUV modelleri sevenlerin hemen ilgisini çekecek gibi duruyor. Kısa motor kaputu, düz tavan ve biraz düz inen arka profil çizgisi “küt” imajı destekliyor. Üstelik Toyota Raize arkasına baktığımızda da bu kit yapının iyice keskinleştiğini görüyoruz. 

Toyota Raize’nin arkadan görünümünde köşeli LED stoplar büyük bir öneme sahip. Bunlar, güçlü ve iri olma havasını kuvvetlendiren detaylar. Stopların arasına siyah renkte plastik kaplama eklenmiş. 

Toyota Raize’nin İçi Nasıl?

İç mekanda ilk dikkatimizi çeken şey, gösterge panel alanının sürücü göz hizasındaki ergonomik konumu oluyor. Toyota, bu işi biliyor. Dijital gösterge grubu, oldukça yenilikçi özelliklere de sahip.

Orta konsolunda 9 inç genişliğinde dokunmatik ekran sunuluyor. Bu ekranın duruşu biraz rahatsız edici. Çünkü kokpite gömülmemiş. Ancak akıllı telefon bağlantı alt yapılarını destekliyor. 

Araç inceleme içeriklerimize göz gezdirmek için buraya tıklayın!

Toyota Raize Bagaj Hacmi ve Boyutları Nasıl?

Toyota Raize Boyutlar

  • Uzunluk: 3995mm 
  • Yükseklik: 1620mm
  • Genişlik: 1695mm

Toyota Raize Bagaj Genişliği

  • Bagaj Genişliği: 1000mm
  • Bagaj Yüksekliği: 865mm
  • Bagaj Derinliği: 755mm
  • Bagaj Hacmi: 369 litre

Toyota Raize Motor Özellikleri

1 litre turbo benzinli motora sahip. 6 bin devirde 98 beygir güç üretiyor. Hem 2 hem de 4 çeker versiyonu olacak. 

Toyota Kiralama ve Kiralık Toyota Raize Fiyatları

Toyota kiralamak için yolcu360.com üzerinden kolayca fiyat araştırması yapabilirsiniz. Fiyatları karşılaştırmak da online olarak araç kiralamak da yolcu360.com ile çok kolay. Kiralık Toyota fiyatlarına bakabilir ve kiralık Toyota seçeneklerini fiyata göre ya da aracın özelliklerine göre filtreleyebilirsiniz. Henüz ülkemize gelmedi ama geldiğinde uygun fiyata Toyota Raize kiralamak için yine yolcu360.com üzerinden fiyat araştıması yapabilirsiniz. 

Yorum ekle